Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa aydınlattın beni kaptanAra ogunlerde yiyebilirsin haftada 2 gun canim
Biz genelde cuma gunleri kacamak yapiyoruz abartmadan
Eee yani birazBilmiyormuyum?![]()
![]()
![]()
Aynen bende sıcak içecekle aram pek yok am soğuk içecek dk başı içerdim zaten asitli içecek hep kiloValla deli gibi kola içiyorduk yaa resmen bağımlı olmuştuk artık ben kahvaltıda bile içer olmuştum![]()
Eşime dedim ki hadi kalk su doldurup gelelim bana diyor ki senin dışardan haberin yok herhalde dışarı buz givi diyo bende sanki dışarda kar ve tip var dedim şimdide kalk hadi doldurup gelelim diyo bende şimdi gitmiyorum dedim sinirlendirdi beniAynen canım konya artık baya soğuk bende üşüyorum az önce çamaşır sermeye çıktım baya soğuktu.. Bademcik problemi olabilir
Tmm canımCordelia I etiketleyelim:)
Sen ne yedin bakayim öküzmüTmm canım![]()
Valla benimde öyle ya çay içmeyeli bile uzun zaman oldu hem sevmiyorm hemde içesim gelmiyo ama kola olsa sabah akşam 7.24 içerdimAynen bende sıcak içecekle aram pek yok am soğuk içecek dk başı içerdim zaten asitli içecek hep kilo
Aşk olsun midemde seni yiyebilicek kadar yer var halaSen ne yedin bakayim öküzmü![]()
Kola yok yasakValla benimde öyle ya çay içmeyeli bile uzun zaman oldu hem sevmiyorm hemde içesim gelmiyo ama kola olsa sabah akşam 7.24 içerdim![]()
Git git hava al bide yürüyüş yaparsın benim çocuklar olmasa bol bol yürüyüş yaparım zor oluyor onlarlaEşime dedim ki hadi kalk su doldurup gelelim bana diyor ki senin dışardan haberin yok herhalde dışarı buz givi diyo bende sanki dışarda kar ve tip var dedim şimdide kalk hadi doldurup gelelim diyo bende şimdi gitmiyorum dedim sinirlendirdi beni![]()
Bilmemmi beni mumbar yapip kokorece sararsinAşk olsun midemde seni yiyebilicek kadar yer var hala![]()
Kaptanlarda bizi çiğ çiğ yerValla benimde öyle ya çay içmeyeli bile uzun zaman oldu hem sevmiyorm hemde içesim gelmiyo ama kola olsa sabah akşam 7.24 içerdim![]()
Araba ile gidecez canım 2 tane 10 ltlik bidon var bide damacana var onları elimizle getirmeyiz ben çeşme suyu içemiyorum kokuyo bide tadı da acı mecbur tatlı su doldurmaya cıkıuoruzGit git hava al bide yürüyüş yaparsın benim çocuklar olmasa bol bol yürüyüş yaparım zor oluyor onlarla
Üffffff bak işte canım kokoreç istediBilmemmi beni mumbar yapip kokorece sararsin![]()
![]()
![]()
Valla ben ne yiyorsam yazıyım zaten Boyle bir grupta iken kaçamak yapmak haksızlık gibi geliyorKaptanlarda bizi çiğ çiğ yermenumu yazarken ter ateş falan basıyor
![]()