• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok ben kiloma ragmen her türlü sporu yapabiliyorm. Ama plank yapamadim nedense. Bi uyumsuzluk oldu plankle aramizda. Siddetli bi gecimsizlik diyeyim🤣
Seni çok iyi anlıyorum canım oluyor öyle şeyler bu hayatta bende eva ile anlaşamadım bir türlü birleşmeden ayrildik 😁

Yok ben kiloma ragmen her türlü sporu yapabiliyorm. Ama plank yapamadim nedense. Bi uyumsuzluk oldu plankle aramizda. Siddetli bi gecimsizlik diyeyim🤣
Yavaş yavaş yap canım karnı ve bacak popo kaslarini çalıştırıyor ilerde tekrar dene.

Ben menü yazmıyorum abla korkma 😂😂😂 yazsam takımdan atarlar 😂🤭
Neyse yarından itibaren bende yazıcam inşallah 🙄
Ben yazmam menü falan sonra hepsi :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: :ukala: konuşuyor bırak konuşmayi birde yaptığımı denemeye kalkıyorlar🤦🏼🤦🏼🤦🏼

Kaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim. 💙💙

Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.

@Aijoo senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.

@bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.

@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.

@Migim cabani gördüm cnm. Sende bu yolda cok isteklisin.

@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyük destegin olacak.

@klbk33 Elele verip cuma günü basarimizi kutlariz diye düsünüyorum cnm.

@aypare- seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.

@Zipzip- M MissHayaLet @Elisa83 @Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz icin en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz💙💙
Açtık bayrakları göndere kaptanım şimdiden 1. Ligimizi kutlayalım ben bize inanıyorum başaracağız herkeste üstüne düşeni hakkıyla yerine getirecek💪🏻💙😎🤗

Olmayinca olmuyor iste cnm. Baska adaylarla yolumuza devam ederiz bizde.
Lesli ile çok güzel bir birlikteligimiz var canım boş kalmadım 😁 ayni zamanda plank ve kardiyo hareketleri beni yalnız bırakmadılar 😁

Back
X