• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar hanimlar 💗😘

29 ekim menüsü @Cordeliaa Amine Busra Amine Busra

Kahvalti
1 yum omlet
Peynir zeytin domates 🍅
1 dlm tbe

Öğle
Çeyrek simit
Yarim kurabiye
Bir lokma kiymali börek

Akşam
1 kepçe sulu köfte
Yoğurtlu firin kabak
Salata

1 avuç fındık 1 avuc leblebi

Su 2lt
Spor
Eki Görüntüle 2942419
Afiyet olsun canim ❤
Arti olursa
Yarislardan men ederiz 😅
Pazartesini tartisini merakla bekliyorum abla :-)
Tunaydin canim❤
Afiyet olsun kaptanim ben de bunlari yiyorum simdi canim 😋
Afiyet olsun canim ❤

Resimde fazla görünüyor 😂

Ekmeksiz olunca 1 yumurta az gelir sanki
Abla su kattım biraz kısık ateşte pişirince kabarıyor güzel oluyor öyle 😋 köfte de protein ya abla fazlası zarar olur diye düşündüm doydum ama çok şükür 🤗

Kızlar kusura bakmayın hepinizden teker teker özür diliyorum, asla bırakıp çıkmazdım, eşim gil modemin fişini koparmislar, ondan sonra da dışarı çıktılar, öylece kaldım sinirlerim bozuldu herkesi bekletince, çocuklarla alakası yok, yeni girdiler eve onların netine bağlandım, yarın yaptırırmi bilemiyorum, eğer ki gelemezsem @Cordeliaa sen seçersin benim yerime canım, veya isterseniz başka birini de kaptan yapabilirsiniz tekrar kusura bakmayın.
olsun canım hallolur. kusurluk birşey yok.
Kusura bakmayın arkadaşlar sizi asla yari yolda bırakmazdım öyle kötü şeyler yaşadımki eşimle kavga ettik evdeki esyalari kirdi cocugu benden alip beni yolluyo bende annem gili cağırdım sorunlar sorunlar annesi gilin yaninda diyoki ben her siteye üyeymisim burayi kastediyo ben gizli gizli kullaniyomuşum güya bundan habersiz cocugumun dogum gununu zehir ettiler bana kisacasi boyle ağır şeyler yaşamasaydım enin olun gelip kilomu menumu atardim belki bidaha araniza katilirim eğer burda olursaniz baska zaman kısa sürede sizi cok sevdim
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip- @Cordeliaa @Li_zigi
Allah yardımcın olsun canım. aralardaki mesajlarını da okudum. Allah kurtarsın.

@fantastikaaa 8 ler geliyorrrr. 8 için dans provası. 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️💃💃💃🩰🩰🩰

@VixenM
@fittanne
60kiloyum 60kiloyum
@Pikachu_
MasterFit yarışmasına hoşgeldiniz. Bu hafta show yapacagiz gibi bir his var içimde. 🤗♥️💋
@Pikachu_ kırmızı kaptan ol lütfen ve beni mavi kaptan seç. :KK66:
Seninle kapışmak çok keyifli olur. 🤭
Gurbettt42 Gurbettt42 p tesi Challenge i alman şart. Bir fikrim var. Alırsan özele gel. 🤫
@zeyneppk eski Zeynebi bekliyorum. 🌴 🤭
@Tutaste53 sen kırmızı kaptan olabilirsin çikolatam ile kapısacagini düşünüyorum. 💪💪💪🏋️🏋️🏋️
sardunya1038 sardunya1038 bir sen birde ben ne yapacağız gerçekten tahmin edemiyorum.🙈🤷‍♀️🌹♥️
Şimdiden Kaybettik o yüzden hiç birşey yapmayacak 😁

Çok üşüyorum ya sağ memem yine şişti aynı yeri doktora gitmek istemiyorum artık antibiyotik verip gönderiyor regl de olamadım yok mu bana bi çare :KK53:
Zipzip- Zipzip- ikinizde doktora gidin canım. göğüs sağlığı önemli.

Çok geçmiş olsun canım derler ya tedbir bizden takdir Allahtan 🤗

Yaaa kötü olmuş telefondan sayar adımların 🤗

Esenevlerdeyim canım sen neresindensin 🤗

Çok sağol kuzum aldım randevu kasımın 2 sine salı gününe 😊

Taytın içinde ki don işte 😂

Benim saatim bile 100 gr geliyor 🤣
Tasdelendeyim canım bende 😅

💙💙💙MaVi Takımın Kraliçeleri💙💙💙

Ben sizden bu hafta aç kalmanızı istemiyorum. Sağlıklı seçimlerle açlık çekmeden kilo verelim 💙

Hamur işi, tatlı dan uzak duralim. 💙

Adım yarışı yok diye rehavete kapilmayalim, adım atalim, evde spor yapalim💙

Güzel alışverişimizi yapalim, bol yeşillik, sebze meyve olsun 💙

Çarşamba ve Perşembe günleri detoks suyu hazırlayalım ödemler gitsin 💙

Mefkurem Mefkurem
Zipzip- Zipzip-
@Li_zigi
@Migim
@Nehir im
@Zeynebim2020
aypare ackerman aypare ackerman
@eceboce
@masal3487
Detoks suyu tarifi var mı sevdiğiniz ve gerçekten etkili olan kızlar lafı geçmişken sorayim☺

Detoks suyu tarifi var mı sevdiğiniz ve gerçekten etkili olan kızlar lafı geçmişken sorayim☺
Vallahi benim doktor hicbir sekilde detoks suyu ödem atmaz diyor :KK45:
Cunku bana hicbiri fayda etmedi sadece yesil elme ve maydanoz karisimindan baska

Back
X