Ben hic çıkamıyorum küçük cocuklarim var. Yerinde yurume yapiyorum ya da leslieElimde telefonla koridorda yürüyüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic çıkamıyorum küçük cocuklarim var. Yerinde yurume yapiyorum ya da leslieElimde telefonla koridorda yürüyüm![]()
Malesef benimde cok kötü döküldü :'(Kızlar ya emzirdigim için saçım dökülüyor emzirme döneminde olduğun için dedi doktor ilk başlar hiç olmamıştı şimdi çok azaldı saçım üzülüyorum kafama takıyorum demirim cinkom iyi çıktı d vitaminin düşüktü bir süre kullandım ama yeniden olcturmedim yükseldi mi diye şimdi tekrar başladım d vitamini damlasına
Var mı kullandığınız multivitamin ya da saç için onerileriniz
Abla daha dur dün cumaydi. Urkutmeyelim ceylanlarıpastelfit fitcim biz kaptanlığı fazla mı abartmışız kuzucum
Bakıyorum bizim kaptanlara hanım hanımcık dediklerini yaptırıyorlar![]()
Koronayim canım.Hastamısin canım geçmiş pek yapamadım geçmiş olsun![]()
Gecmis olsun canimBu sefer eşimde dahil hepimizde öksürük burun akıntısı... Ya sabr, artik dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. Dün öksürük surubu aldim 20 gunde 20 tl zam koymuşlar 90 tl olmuş![]()
Geçmiş olsun canım.Tesekkur ederim cikolata kisti ameliyati oldum 1 ay once ameliyattan once hareketliydim yememe icmeme sporuma dikkat ediyordum yeme icmeme hala dikkat ediyorum ketojenik besleniyorum ama spor yapamiyorum agir bisey yapamiycam 3 dort ay cok dikkat et dedi doktor yuruyuse ciksam kasiklarima agri giriyor maalesef
Cok teşekkür ederim❤❤❤❤Geçmiş olsun canım.![]()
merhaba canım hoşgeldin aramızaTesekkur ederim cikolata kisti ameliyati oldum 1 ay once ameliyattan once hareketliydim yememe icmeme sporuma dikkat ediyordum yeme icmeme hala dikkat ediyorum ketojenik besleniyorum ama spor yapamiyorum agir bisey yapamiycam 3 dort ay cok dikkat et dedi doktor yuruyuse ciksam kasiklarima agri giriyor maalesef
Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederimevet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.
Kızlar ya emzirdigim için saçım dökülüyor emzirme döneminde olduğun için dedi doktor ilk başlar hiç olmamıştı şimdi çok azaldı saçım üzülüyorum kafama takıyorum demirim cinkom iyi çıktı d vitaminin düşüktü bir süre kullandım ama yeniden olcturmedim yükseldi mi diye şimdi tekrar başladım d vitamini damlasına
Var mı kullandığınız multivitamin ya da saç için onerileriniz
1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorumpastelfit fitcim biz kaptanlığı fazla mı abartmışız kuzucum
tamamen geçmesi 14 günü buluyor canım yaa, ben de oldum biliyorsun daha 2 gündür tam eskisi gibiyim. güya hastalık ateşsiz geçtş bir deAynen öyle yapacğım dün eşimle gidecektim ama geç geldi artık vazgectim.
annem için aradılar, bir şey yaptıkları da yok. Test olmanın da bir anlamı yok Ben zaten evdeyim.
Deme....bizim kaptan da dişlerini biliyor mudur şimdiAbla daha dur dün cumaydi. Urkutmeyelim ceylanları
Sen beni Çarşamba Perşembe gör![]()
Hatırlamaz miyim tatlım1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorum![]()
Merhaba bitanemmm
Hayatım bizim bir konseptimiz varpastelfit fitcim biz kaptanlığı fazla mı abartmışız kuzucum
Konsep tipini yirim senin...ince bellimHayatım bizim bir konseptimiz var![]()
Bir hafta oldu sayılır. Allah yardımcımiz olsun.ah canım yaa, 3. dozu kimden duysam öyle, hatta testi pozitif çıkan bile oluyor 3. dozdan sonra. geçmiş olsun, demek full antikor üretmiş yavrum.
osteocare hamileyken ve emzirirken kullandım, saçlarım hala upuzun hem de hayatımda hiç uzatamamış ince tel saç sahibi olarak söylüyorum bunu. muhakkak doktoruna danış verirse hemen al.
1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorum
tamamen geçmesi 14 günü buluyor canım yaa, ben de oldum biliyorsun daha 2 gündür tam eskisi gibiyim. güya hastalık ateşsiz geçtş bir de
Kız sus susKonsep tipini yirim senin...ince bellimKim bilir ne skuatlarla geldin bir de balon patlatıyor bak ...caggudu cuggudu
Gel biraz seveyim seni
Ösledim nirdesin
![]()
Çok hafif atlatırsın inşallah canımKoronayim canım.![]()
Hepimize şifa olur inşallah canımah canım yaa, 3. dozu kimden duysam öyle, hatta testi pozitif çıkan bile oluyor 3. dozdan sonra. geçmiş olsun, demek full antikor üretmiş yavrum.
Hatırlamaz miyim tatlımKi o hafta çok güzel kilo verdin. Bu işte bir terslik var bir anlayabilsem mayacım
![]()