Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar ya emzirdigim için saçım dökülüyor emzirme döneminde olduğun için dedi doktor ilk başlar hiç olmamıştı şimdi çok azaldı saçım üzülüyorum kafama takıyorum demirim cinkom iyi çıktı d vitaminin düşüktü bir süre kullandım ama yeniden olcturmedim yükseldi mi diye şimdi tekrar başladım d vitamini damlasına
Var mı kullandığınız multivitamin ya da saç için onerileriniz
Malesef benimde cok kötü döküldü :'(

Tesekkur ederim cikolata kisti ameliyati oldum 1 ay once ameliyattan once hareketliydim yememe icmeme sporuma dikkat ediyordum yeme icmeme hala dikkat ediyorum ketojenik besleniyorum ama spor yapamiyorum agir bisey yapamiycam 3 dort ay cok dikkat et dedi doktor yuruyuse ciksam kasiklarima agri giriyor maalesef
Geçmiş olsun canım. ♥️

Tesekkur ederim cikolata kisti ameliyati oldum 1 ay once ameliyattan once hareketliydim yememe icmeme sporuma dikkat ediyordum yeme icmeme hala dikkat ediyorum ketojenik besleniyorum ama spor yapamiyorum agir bisey yapamiycam 3 dort ay cok dikkat et dedi doktor yuruyuse ciksam kasiklarima agri giriyor maalesef
merhaba canım hoşgeldin aramıza💕 açık ameliyat oldun sanırım. çok geçmiş olsun. doktorların öyle dediğine bakma 1 yıla kadar aktif spor yapamazsın. üst dolaplara raflara asılma, ağır kaldırma çok sakıncalı. iç dikişler zorluyor aman dikkat et.
ameliyatın daha çok yeni. kısa yürüyüşler dışında hiç birşey olmaz. daha sonra yürüyüşleri biraz uzatırsın o kadar. en az 1 yıl sadece yürüyüş. iyileşme kısmı uzun bir süreç. tecrübeyle sabittir :KK56:

Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederim 😘 evet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.

ah canım yaa, 3. dozu kimden duysam öyle, hatta testi pozitif çıkan bile oluyor 3. dozdan sonra. geçmiş olsun, demek full antikor üretmiş yavrum.
Kızlar ya emzirdigim için saçım dökülüyor emzirme döneminde olduğun için dedi doktor ilk başlar hiç olmamıştı şimdi çok azaldı saçım üzülüyorum kafama takıyorum demirim cinkom iyi çıktı d vitaminin düşüktü bir süre kullandım ama yeniden olcturmedim yükseldi mi diye şimdi tekrar başladım d vitamini damlasına
Var mı kullandığınız multivitamin ya da saç için onerileriniz

osteocare hamileyken ve emzirirken kullandım, saçlarım hala upuzun hem de hayatımda hiç uzatamamış ince tel saç sahibi olarak söylüyorum bunu. muhakkak doktoruna danış verirse hemen al.
pastelfit pastelfit fitcim biz kaptanlığı fazla mı abartmışız kuzucum :işsiz:
Bakıyorum bizim kaptanlara hanım hanımcık dediklerini yaptırıyorlar :KK51:
1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorum 🤣🤣🤣
Aynen öyle yapacğım dün eşimle gidecektim ama geç geldi artık vazgectim.
annem için aradılar, bir şey yaptıkları da yok. Test olmanın da bir anlamı yok Ben zaten evdeyim.
tamamen geçmesi 14 günü buluyor canım yaa, ben de oldum biliyorsun daha 2 gündür tam eskisi gibiyim. güya hastalık ateşsiz geçtş bir de

1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorum 🤣🤣🤣
Hatırlamaz miyim tatlım :oops:Ki o hafta çok güzel kilo verdin. Bu işte bir terslik var bir anlayabilsem mayacım :KK14:

ah canım yaa, 3. dozu kimden duysam öyle, hatta testi pozitif çıkan bile oluyor 3. dozdan sonra. geçmiş olsun, demek full antikor üretmiş yavrum.

osteocare hamileyken ve emzirirken kullandım, saçlarım hala upuzun hem de hayatımda hiç uzatamamış ince tel saç sahibi olarak söylüyorum bunu. muhakkak doktoruna danış verirse hemen al.

tamamen geçmesi 14 günü buluyor canım yaa, ben de oldum biliyorsun daha 2 gündür tam eskisi gibiyim. güya hastalık ateşsiz geçtş bir de
Bir hafta oldu sayılır. Allah yardımcımiz olsun. ♥️

Konsep tipini yirim senin...ince bellim :tokat:Kim bilir ne skuatlarla geldin bir de balon patlatıyor bak ...caggudu cuggudu:KK62:Gel biraz seveyim seni :KK67:Ösledim nirdesin :confused:
Kız sus sus o_OSeferoğulları, tonbalıklı salatanın üstüne bir dilim pizza yiyip gelmiş:KK17:

Back
X