Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü Mesajında fotograf yoktu canim
Cok gecmis olsun![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Havadan mı neden bilmem benim de hiç keyfim yok. Asabım bozuk herşey kafama takılıyo![]()
2 yıl önce ben de 500e çektirdim . Allah yardımcın olsun çok zordu valla . Özellikle doktorun beni rahatlamak için yaptığı her işlemi anlatmaya çalışmasıDişçi ye gittim. Antibiyotik yazdırdım. Bitince cektir diyo. 20lik diş ve kırıldı sadece kök var. Devlette randevu yok. Cerrahi çekim olcak. Ozelde kimbilir kaç para. Nasil çektireyim![]()
Cook guzel gorunuyorEki Görüntüle 2991404
Şöyle bir kar görseli de benden gelsin. Sonunda beklenen kar yağdı Elazığa çok şükür![]()
Aynen cnm çeken bilir ondan yazdım hemen inşallah daha iyisindir bugünTeşekkür ederim
Çok büyük geçmiş olsungerçekten bu ağrı ve çileyi çeken bilir.bir laf varya bana damdan düşeni getirin diye
bizimkisi o misal olmuş.bundan sonra daha dikkatli olurum teşekkür ederim
İnşallah canım![]()
Çok geçmiş olsun canımDişçi ye gittim. Antibiyotik yazdırdım. Bitince cektir diyo. 20lik diş ve kırıldı sadece kök var. Devlette randevu yok. Cerrahi çekim olcak. Ozelde kimbilir kaç para. Nasil çektireyim![]()
Geçmiş olsun cnmKaptanım paylaştım diye hatırlıyorum
Yine paylasqyım
Bugun pek yürüyüş yapamadım dün akşam saat 12 de oğlum kanepeden düştü sabaha kadar onu gözlemledim. Gerçi halen gözüm üstünde hiç ama hiç moralim yok
Eki Görüntüle 2991348
Mü-kem-mel
Canim eminim cok yogun gecmistir gunun. Ama cok fazla karbonhidrat olmus. Mesela sabah 2 dilim ekmek yaninda peynir ve yesillik olsaydi(bunlar da cok kolay hazirlanacal yiyecekler), oglen ne guzel bulgur pilavi var et var saglikli yanibda lek yerine ayran icseydin veya salata hangisi elinin altindaysa veya yogurt. Hem daha tok tutardi hem de insulinini bu kadar cok yukseltip tatli istemene sebep olmazdi.Iyi akşamlar kızlar
Menüm
13: 00
1 dilim kek
1 zeytinli poğaça
16: 00
1 dilim kek
Bulgur pilavı ve et
1,5 lt su
3 kupa çay
3 kupa kahve
Bugün çok erken kalktım
Akşama kadar iş yaptım ve yemek hazırladım.
Ustalar geldi verandayı yapmaya başladılar.
Sabah 8 de geldiler, hâlâ yapıyorlar.
Kapıcı gelip kalan isleri bitirdi.
Benimde Cılkım çıktı, bi ara oğlanın yatağına uzanmıştım, uyumuş kalmışım.
Canım aşırı tatlı istiyor
Bir kahve yapıp kendime geleyim bari
Afiyet olsun canim. Spor da cok iyiİyi geceler
Sabah 9 da peynir zeytin 2 haşlama yumurta 2 dilim ekmek 2 kupa çay
Ara yarım simit Nescafe
Akşam 17 30 iki yk makarna bol ton balıklı yeşil salata
19 30 bir kupa yeşil çay
1,5 litre su
Zipzip-
Cordelia
Amine Busra
Aomine Daiki
Fizyoterapistin öğrettiklerini ve YouTube da daha önce faydasını gördüklerimi yapmaya başladım canım biliyorsun hemen faydası olmuyor dinlenmek en iyisi geçecek ama zaman alıyorAynen cnm çeken bilir ondan yazdım hemen inşallah daha iyisindir bugün
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cnm