- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gün boyu tok tutmaz ki zaten . Acıkma hissini geciktiriyor sadece. Ben dün normal kahvaltımı yaptım akşam da sebzeli yulaf pilavımi yedim..Şu çayı içiyorum şimdi bunun nesi tok tutar gün boyu öyle bildiğin su hayatta tok tutmaz diyorum bırakırım kesşn bunu.
Sarmadı beni hocam ne kadar dayanırım buna,olmadı sallarım gider .
Bencede ıspanak daha iyi hemde bağırsakalrıda çalıştırır.
Sağol kuzuzmSagol ablacim
Günaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Sagol ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Profil fotosu degistirmiyorum genelde ben kendime garip geliyorum :))
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim![]()
Tamam bitanem
Haklısın hemenvalla süper hemen altta vki ni değiştir
Bunda aralarada sadece meyve ve kuru yemiş vermiş kahvaltı bile yok ki,nasıl tok tutsun 2 saatte iç diyor .Canim gün boyu tok tutmaz ki zaten . Acıkma hissini geciktiriyor sadece. Ben dün normal kahvaltımı yaptım akşam da sebzeli yulaf pilavımi yedim..
Günaydın canımGünaydın canlarım![]()
Yok yok hiç bişey etkilemiyo, çok da kurcalamak istemiyorumBendede devam ediyor 2 gün önce bir tarif buldum 2 bardak sıcak suyun içine 2 tatlı kaşığı rezene 1 dilim limon katın demlensin 10 dakika filan .İçine istenirse hibuskus varmıl oda atılabiliyormuş soğuk ta içilebiliyormuş.
Hem kabızık hem ödem içinmiş bu tarif.
Geçmiş olsun kilosu çok mu az yoksa.
Anladım hadi ben nerdeyse çok fazla bişideyemiyorum çok aç kaldığım günde oldu ayaklarım tutmadı sigarayıda bıraktım daha kötü oldu.Günaydın canım
Yok yok hiç bişey etkilemiyo, çok da kurcalamak istemiyorum![]()
Bu hafta duzensiz beslendin cok normal bir sonuc canimTartıldım. Altmış üç nokta beş![]()
Abla yaa bende de sabitleniyordu sen bu kiloyu korumaya calis sonra bir anda düşecektirBende 61.10 geldim resmen sabitlendim buna![]()
Hahahaha al senin olsun ElhanımKeşke benim olsa![]()
Evet canım önümüzdeki hafta düzgünce diyete başlayacağım inşallah. Bu hafta sarı takımda olayım kuzumBu hafta duzensiz beslendin cok normal bir sonuc canim
Abla yaa bende de sabitleniyordu sen bu kiloyu korumaya calis sonra bir anda düşecektir![]()
Aşkitom ibren yeşile gelmek üzereKeşke benim olsa![]()
Tamam canim ekledimHahahaha al senin olsun Elhanım
Evet canım önümüzdeki hafta düzgünce diyete başlayacağım inşallah. Bu hafta sarı takımda olayım kuzum
Ama gül artık...Hayatım aşmışsın yine mükemmelsintebrik ederim
Eksisin sonuçta canım tebrik ederim![]()
Saol abla 2 hafta olucak hala iyileşemedim Atlamaya çalışıyorum
Bide dinlenemedim çok yorgunumyinede güçlü olmak zorundayım
![]()
Pastelim biraz bekle. Hemen tartilma.
Alternatif uygulamalar sonuç vermiyorsa Bekunis diye bir ilaç var doktoruna sorup alabilirsin. Üzüldüm ya ...![]()
Olsun eksi gelmişsin bence çok güzel.tebrikler canım
![]()
Profil fotosu degistirmiyorum genelde ben kendime garip geliyorum :))
maalesef canım bir kendime geleyim
Haklısın hemen![]()
Tartıldım. Altmış üç nokta beş![]()
aynen eksiler candır buna da şükürEksisin sonuçta canım tebrik ederim![]()