Sağol ablacımSüper gayrt iyi hemde pratik olur yapması afiyetler olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ablacımSüper gayrt iyi hemde pratik olur yapması afiyetler olsun.
Ne kadar gelmiş canim bize 554 lira gelmiş bu ayGeçmiş olsun canim
Bu arada gözüm aydin 33 günlük doğalgaz faturam geldi![]()
716Ne kadar gelmiş canim bize 554 lira gelmiş bu ay
Bugun isyerinden zam aciklancak. Zam gelmeden bitti..su kis ayini bitirseydik bir an once
Allah yardimcin olsun cocugu annene birak işe başla bence annen bakamaz miHep diyorum seneye rahatlariz.. ama nerde. Ne istegimizi alip yiyebiliyoruz ne alip giyebiliyoruz. Ben calismadan hic bir şeyi yoluna koyamicaz artik anladim
Bu sayılmaz o zamanYaaaa ben hiçbir şey anlamadım tatilden. Hem ablamlar burda hem arada hasta oldum hem diyete başladım![]()
Bende iki tane var hangisini birakcam? :) En buyuk sorun 2 tane olmalari.Allah yardimcin olsun cocugu annene birak işe başla bence annen bakamaz mi![]()
Bir neyine yetmedi kuzum sen bayağı hezimete ugramişsınBen Halley'le olan savaşımı kaybettimyedim 2 tane
Bence de. Nisan'da tam dinlenelim inşallahBu sayılmaz o zaman![]()
Seminerler okul o da zor kuzum yaBence de. Nisan'da tam dinlenelim inşallah
Keşke ogretmen olsaydımSeminerler okul o da zor kuzum ya![]()
Poeffff deme yaSeminerler okul o da zor kuzum ya![]()
Ben onu yarım bıraktım bedenseSnowpiercer dizisi çok güzeldi. Boşa çıktım.dizisiz kaldım![]()
Beni de sarmadı yaBen onu yarım bıraktım bedense![]()
Benim 800 canımNe kadar gelmiş canim bize 554 lira gelmiş bu ay
Fistik gibi anne oldun bize edepli çok harika öğrenciler büyütüyorsun o da çok önemli bitanemKeşke ogretmen olsaydımzamaninda çok istemiştim, nasip değilmiş