Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nasılsınız kızlar? Hasta olanlar hepinize geçmiş olsun. Çok konuşmaları takip edemiyorum. İnşallah haftaya işe dönünce buralarda daha aktif olacağım 🥰 bir ablam zamanında ben işe gidince dinleniyorum demişti haklıymış ( kendisi 3 çocuk annesiydi) 😅
Iyiyim canim sen nasil oldunn var mi daha korona etkileri
İyi akşamlar kızlar. Günü bitirdim ben. Yatana kadar su ve kahveden başka bişey geçmeyecek boğazımdan.

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir, 6 tuzsuz zeytin,
Domates, salatalık.

Öğlen 14.30 (işe götürecek yemeğim kalmamış😔 hazır yemeyim diye fazladan yumurta haşlanmıştım)
1 haşlanmış yumurta,
Domates salatalık,
3 dilim hindi füme.

Akşam 18.00
1 büyük tabak karnabahar kısırı
Yarım porsiyon tavuk,
Yarım avuç kuruyemiş.

Su:2lt ye tamamlarım. Adım⬇️

Eki Görüntüle 3003160
Sabah kalça egzersizi (750 puan)
10.000 adım.
fesang fesang Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum
Afiyet olsun canim❤
Bombaları patlatmayi çok severim. :sus:
Moralim bozulur diye hafta başından beri benimle de uğraşmıyorsun :KK61:
Ümidim tamamen kesildi yarisirim yarışmasına da kuru gürültü benimki. Büyük ihtimal bu son haftam canım. 60' lar uzak bir hayal. Sen kordişle devam etsen hayrına olacak.
Aaa yine mi pes ettin abla dun dedik cok iyi gidiyordun diye 😔😔

Ayyy 😍senin mesajını okurken geldi sarıldı benim cadı🥰iyi haber arada iyi oluyolar😂
🤣🤣 evet o sarılmalar fena her şeyi unutturuyor
Tahmin ettim olağanüstü bir durum olduğunu. Allah yardımcın olsun canım. Çocuğun bayağı yormuş seni. Sendromsuz büyüdük ve büyüttük şimdiki zamandaki anaların hakkı ultra cennet bence. Tatlım uzun süreli açlık çocuklu anneler için çok zor. Sabrına hayranım. :super::KK60:
Evet ablacım baya yordu gerçekten. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Eskiler mi yanlış yapmış biz mi? Yıllar sonra göreceğiz artık. ☺️ Yok abla zaten dünden sonra artık işe başlayınca oruç ve açlık yapacağım. Ağzımın payını aldım dün. Bende sana hayranı ablacım ❤️
Ben gönderildim, yerime cordelia mavi takıma alındı
Hoşgeldin pastelcim :KK36: göremediğimden dememişim.Takımımıza şeref verdin
Bombaları patlatmayi çok severim. :sus:
Moralim bozulur diye hafta başından beri benimle de uğraşmıyorsun :KK61:
Ümidim tamamen kesildi yarisirim yarışmasına da kuru gürültü benimki. Büyük ihtimal bu son haftam canım. 60' lar uzak bir hayal. Sen kordişle devam etsen hayrına olacak.
Nere gidiyorsun ablacım :silah: valla sensiz olmaz buralar.

🤣🤣 evet o sarılmalar fena her şeyi unutturuyor

Evet ablacım baya yordu gerçekten. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Eskiler mi yanlış yapmış biz mi? Yıllar sonra göreceğiz artık. ☺️ Yok abla zaten dünden sonra artık işe başlayınca oruç ve açlık yapacağım. Ağzımın payını aldım dün. Bende sana hayranı ablacım ❤️

Hoşgeldin pastelcim :KK36: göremediğimden dememişim.Takımımıza şeref verdin

Nere gidiyorsun ablacım :silah: valla sensiz olmaz buralar.
Daydayim gider miyim hiç...takım yarışmalarına girmem sadece. Eskilerin çocuklarıyla şimdikilerin aynı değil. İkisi de yanlış yapmıyor. Zaman ve yaşayış çok değişti. Allah kolaylık versin.

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-08-20-06-07-768_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-02-08-20-06-07-768_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 21
Bak teee oraya gelir yirim seni :KK74:
Canım Fesang ne demek :confused:Daha önce sordum mu bilmiyorum:rolleyes:
Canım tamamiyle uydurma hiçbir anlamı yok🙈
Kaçmiyorum canım takımlardan uzak durmayı düşünüyorum. Bu sabah aç karnına 65. 9 olmuş manyak ya beni deli etmek için elinden geleni yapıyor.
Güllü olsun hâlâ diyorsan :confused:devam tabi ki.
Canım sen beni neden üzüyorsun??? Tabi ki devam. Yarışmak istemiyorsan yeşile geç ama gitme. Stres yapma olursa olur olmazsa olmaz ölüm yok ki ucunda bitanem

Annem pozitif çıktı 😔 Manavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Geçmiş olsun canım

Back
X