- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Sağol can annem pozitif babam negatif dua edin insAllahGeçmiş olsun. Umarım negatif çıkar. Pozitifse saglikla atlatırlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol can annem pozitif babam negatif dua edin insAllahGeçmiş olsun. Umarım negatif çıkar. Pozitifse saglikla atlatırlar.
Sagol kaptanım çok tşk ederimAnladim cnaim insallah negatif gelir sonuclar allah sifa versin
Merhaba canim![]()
yok ben bu hafta 7 lere inemem. yedim çünkü 2 gündür. ama çarşamba perşembe menülerime göre bakalım ne olacakİnşallah bu cuma ben 6dan sen 8den kurtuluruz beraberce
Allah şifa versin canım. Annem inşallah sıkıntısız atlatır ve babana bulaşmazSağol can annem pozitif babam negatif dua edin insAllah![]()
Allah şifa versin canımSağol can annem pozitif babam negatif dua edin insAllah![]()
İyiyim bacım hamdolsun sen nasılsın hoş geldin yada sen çoktan geldin ben hoş geldim diyimEvet canımnasılsın
![]()
Valla ben de yedim, menüler sapıttı. Tek güvendigim ilaç şu anda ne yalan söyleyeyimyok ben bu hafta 7 lere inemem. yedim çünkü 2 gündür. ama çarşamba perşembe menülerime göre bakalım ne olacak![]()
Amin rabbim razı olsun canAllah şifa versin canım. Annem inşallah sıkıntısız atlatır ve babana bulaşmaz
Çok tşk ederim amin canımAllah şifa versin canım![]()
benim de öyle. hastalıktan çıkınca birden yoldan çıktım. evde de olunca... aslında şöyle bir hırslansam iki gün dikkat etsem güzel olurValla ben de yedim, menüler sapıttı. Tek güvendigim ilaç şu anda ne yalan söyleyeyim
Cuma ödül öğününde fesangi çiğ çiğ yicem diye düşün tut kendinibenim de öyle. hastalıktan çıkınca birden yoldan çıktım. evde de olunca... aslında şöyle bir hırslansam iki gün dikkat etsem güzel olur![]()
Amin canım çok tsk ederimgeçmiş olsun
inşallah bir şey yoktur.
olsa bile omicron varyant var şu aralar o da inşallah ölümcül değil.
tez atlatırlar inşallah Allah şifa versin![]()
Sen de hoşgeldinİyiyim bacım hamdolsun sen nasılsın hoş geldin yada sen çoktan geldin ben hoş geldim diyim![]()