- 8 Eylül 2016
- 103.278
- 438.037
- 898
- 36
Günaydın ablacimGunaydinnn
mutlu saglikli günler herkese![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ablacimGunaydinnn
mutlu saglikli günler herkese![]()
Sağol canım.elimden geldiğince yaticam zaten.Gecmis olsun canim
Dinlen yorma kendini fazla![]()
Masallah güzel gidiyorsun saracimMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
İki kuru kayısı
Bir tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran
Birer tane közlenmiş biber ve domates
Su 2 litre spor yok 7623 adım
Zipzip-
Cordelia @60kiloyum
Mefkurem
Eki Görüntüle 3003209
Geldim cnm
Afiyet olsun ablacimSali Menüm
Sabah sade kahve
Öğle
1 avuç kuruyemis
Salata
Aksam
1 balik schnitsel
Mantar kavurma
Salata
2 dil. Ekm
2 kş tahin
Geçmiş olsun cnmGünaydın canımvalla ben hiç iyi değilim.dun geceden beri çok fazla baş dönmem oldu.yatakta dönerken bile sanki beynim çalkalanıyor du.geçer sandım geçmedi sabah okul için kalktım yine çok feci dönme oluyor.kafami sağa sola çevirmeye korkuyorum.evde de yalnızım bir evham bastı beni
![]()
Bugün dersim yok ama sınavım var canım. Kaçırmadin bakıyorum bizimki nerede diyeYine teneffüsü kaçırdım anlaşılan![]()
Sagolasin cnmAfiyet olsun ablacim![]()
Sağol ablaGeçmiş olsun cnm
Belirtiler vertigo gibi
Dinlenince gecmezse bi dr a git istersen
Evet canım birden çıkar. Kulak burun bogaza gidebilirsin. Baş dönmesinin birçok nedeni olabilir ama.Aklıma geldi de canım bilemedim ki o bir anda mi ortaya çıkar ki.
Sen nasilsin diyet nasil gidiyor cnmEvet canım birden çıkar. Kulak burun bogaza gidebilirsin. Baş dönmesinin birçok nedeni olabilir ama.![]()
Rabbim beterinden korusunEvet canım birden çıkar. Kulak burun bogaza gidebilirsin. Baş dönmesinin birçok nedeni olabilir ama.![]()
İyiyim. İyi gidiyor canım. İnşallah cumadanSen nasilsin diyet nasil gidiyor cnm
Pazartesi cok güzel eksin vardi![]()
İnsallah canım.Rabbim beterinden korusunkötü bir şey olmaz inşallah
![]()
Zaten hızlı hareket edemiyorum.bas dönmesi ayrı oluyor sanki birde beynim dönüyor.panik atak bugün benim arkadaşım oldu.Zeynep_Nihal canım ani hareket etme. yataktan kalkmaya da oturduğun yerden birden kalkma. Yatakta dönerken de hızlı dönme yavaşça dön. İhmal etme doktora git canım.
Sakin ol canım. Basitçe çözülecek bir şeydir merak etme.Zaten hızlı hareket edemiyorum.bas dönmesi ayrı oluyor sanki birde beynim dönüyor.panik atak bugün benim arkadaşım oldu.![]()
Bugün diyetisyene gittim hedef kiloma yakın olduğum için yavaş vereceğimi söyledi bakalım tartılar ne söylicek :)Rakibim hiçbirsey yemiyor. Yine de yeneceğim
Hah hah hah haaaa.
Afiyet olsun.![]()
Hayırlı olsun canım yavaş olsun olsun da yavaş olsun.Bugün diyetisyene gittim hedef kiloma yakın olduğum için yavaş vereceğimi söyledi bakalım tartılar ne söylicek :)
sen pazartesi yendin beniRakibim hiçbirsey yemiyor. Yine de yeneceğim
Hah hah hah haaaa.
Afiyet olsun.![]()