- 5 Haziran 2021
- 5.552
- 21.494
- 298
Aaayyy 46 mi o ne öyle kız iskeletor olur insan öyleHahahahahaha koptumbu arada 23 yaşındayken 46 kiloydum, gün gelecek 60lara çıkacaksın deseler asssssla inanmazdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaayyy 46 mi o ne öyle kız iskeletor olur insan öyleHahahahahaha koptumbu arada 23 yaşındayken 46 kiloydum, gün gelecek 60lara çıkacaksın deseler asssssla inanmazdım
Tabi canım asla bir daha o kilolara dönmek istemem kürdan gibi kolum vardı. Benim boyum 1.65 kilom 55 olsun yeter. Fiziğim çok güzel diyemem kötü de diyemem biraz toparlanması lazım o da sporla olacak şey gerçiAaayyy 46 mi o ne öyle kız iskeletor olur insan öylebenim boyum uzun şuan fizigimde çok. Güzel benim derdim rakamlarla
boyun kaç canım?Aaayyy 46 mi o ne öyle kız iskeletor olur insan öylebenim boyum uzun şuan fizigimde çok. Güzel benim derdim rakamlarla
55 sana çok az olur. bence 58 de sabitle. sporu bölgesel çalış.Tabi canım asla bir daha o kilolara dönmek istemem kürdan gibi kolum vardı. Benim boyum 1.65 kilom 55 olsun yeter. Fiziğim çok güzel diyemem kötü de diyemem biraz toparlanması lazım o da sporla olacak şey gerçi
TARTIM ÇOK KÖTÜ GELKulağımda kulaklık son ses müzik açtım, kimseyle muhattap olmuyorum, hayatımı yaşıyorum![]()
Yani aşırı zayıflık ta güzel değil benim içinde 58 57 ideal aslındaTabi canım asla bir daha o kilolara dönmek istemem kürdan gibi kolum vardı. Benim boyum 1.65 kilom 55 olsun yeter. Fiziğim çok güzel diyemem kötü de diyemem biraz toparlanması lazım o da sporla olacak şey gerçi
Rahatca yeme payım olsun diye istiyorum öyle canım. Spor lazım evet bir kere başlasam gerisi gelir inşallah55 sana çok az olur. bence 58 de sabitle. sporu bölgesel çalış.
TARTIM ÇOK KÖTÜ GEL
Ben 60'ı her gün bekleye bekleye
Kime ne yersem beş yumurta gömmeye
Hazırım ben eksileri görmeye
Değmez mi 65'ten aşağıya inmeye
Şişkolar ölmez yemeye yemeye
Elif beni yazsın kırmızı listeye
Hazırım bu hafta yine pastelfiti dövmeye Diyetten değil halsizliğim
Sürmesin artık yumurta diyetim
Fesanga hasret boşnak böreğindeyim Tartım çok + gel
Ailem masterfit güzel bir sayfadayım
Kordişle burda hala aynı deliyim
Tartım çok + gel
Afiyet olsun canım da, 5 dilim arnavut böreği9 subat menum
13.00
1 tabak kuru fasulyeli bulgur pilavi
3 4 kasik yogurt
17.00
5 dilim kucuk arnavut boregi
Kinoalihatun
İnsallah canımAksam baya az yemissin canim cuma gunu bunlarin mukafatini alacaksin bence
Tmm canım.ben masterfitte devam etmek istiyorum.yarışları seviyorum❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
Beth18
S sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
mavilimYesilim
@s i d e l y a
Çok heyecanliyim birtanem ya.insallah hepimiz eksi gelirizKırmızı kuşlar yarın ben artı mı gelirim eksi mi bilmiyorum ama size güveniyorum hepinizin eksi gelecegine inanıyorum. Çok güzel bir hafta oldu hepinize teşekkür ediyorum.
pastelfit
Elhan @DombiliKus
Kinoalihatun @Aomine Daiki @askrhpozitif
Kahve __Kokusu @Nefesimmmsin @UcurtmaAvcisii
DeryaOnDiet
167boyun kaç canım?
Kız sen bu hafta 3 kilo vermedin miBen ne zaman 3-4 kilo verdim. Tövbe.![]()
TARTIM ÇOK KÖTÜ GEL
Ben 60'ı her gün bekleye bekleye
Kime ne yersem beş yumurta gömmeye
Hazırım ben eksileri görmeye
Değmez mi 65'ten aşağıya inmeye
Şişkolar ölmez yemeye yemeye
Elif beni yazsın kırmızı listeye
Hazırım bu hafta yine pastelfiti dövmeye Diyetten değil halsizliğim
Sürmesin artık yumurta diyetim
Fesanga hasret boşnak böreğindeyim Tartım çok + gel
Ailem masterfit güzel bir sayfadayım
Kordişle burda hala aynı deliyim
Tartım çok + gel
O fesang dı 3,5 kg verenKız sen bu hafta 3 kilo vermedin mi
OlmaçYaa muhteşem olmuş
Not: Beni dövmeyeydin iyiydi
Sabah kim kimi dövecek bakalım
Ben daha bu hafta katıldım. P tesi 1,3 kg verdim.Kız sen bu hafta 3 kilo vermedin mi