Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım Ortim.Afiyet olsun şekerim
Yansın yağlar![]()
Artık uyuyalım kaptanım. Sen uykuyu aldın herhaldeEee kimse konusmuyo![]()
Uyumadım ki canımArtık uyuyalım kaptanım. Sen uykuyu aldın herhalde![]()
Ben geçmişteyim. Ancak girebildim.Eee kimse konusmuyo![]()
Farkettim kaptanımBen geçmişteyim. Ancak girebildim.![]()
Cok sagol canim. Insallah devam ederimGayet dengeli bi menü afiyet olsun. İçtiğin su miktarını da yazarsan güzel olur canım
Neden bu şekilde beslendin çok az olmuş canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Sabah bir yumurta aradı gözlerim kaptancım. Çok güzel menü afiyet olsun
Farkındasın pişi konusunda bişey demiyorum o yüzdenAkşam da pişi görmekten korktum ama o kadar pişinin üzerine pilav olmasaymış keşke. Ne çok pişi dedim ya. Ama senin gün içinde yediğin pişi sayısına ulaşamadım yine de
Çok az geldi bana. Afiyet olsun
Çok iyi. Afiyet olsun. Tebrikler
Afiyet olsun canım.Güzel menü Sadece bezelyeyi daha dikkatli yemeni tavsiye ederim
Kuru pasta ve yaş pasta haricinde akşam ekmek yemesen dengeleyebilirmişsin bence. Ama sporlar harika.
Kusursuzzz
Sen nasıl hissediyorsan öyleyarın dikkat edersen dengelersin inşallah
Geçmiş olsun canım. Bugün takımda hastalar var. Allah şifalar versin hepimize. Suya dikkat et canım. Bol su iç.![]()
Ben de diyorum bizim kaptan da ne tavuk. Sekmiyo saat 10 olmadan gidiyorsun. Hiç bu vakitte burda görmedim de seni. Ben de 12den sonra burdayım hep. KarşılaşamıyoruzUyumadım ki canım![]()
Uyu boşver. Sabah yaparsın.Farkettim kaptanım
Bende mi geçmiş yapsam şimdi![]()
Evet canım. Maşallah hiç bozulmasın bu istikrarlı gidişin inşallah.Cok sagol canim. Insallah devam ederimkilolarimiz cok yakinmis
![]()
Bana versen bbiraz bende uyuyamıyorumCok.uykum var.![]()
normalde kaçta yatıyorsun?Bana versen bbiraz bende uyuyamıyorum![]()
Sabah yapacağım canim simdi not alasim yokUyu boşver. Sabah yaparsın.![]()
11-12 arasindanormalde kaçta yatıyorsun?
Hayırlı geceler canımBen uyuyorum hayırlı geceler herkese![]()
Amin canim hepimizin insallah. Ilk hedef 70i geride birakmak.Evet canım. Maşallah hiç bozulmasın bu istikrarlı gidişin inşallah.![]()
10 da gidince uyumuyorum kiBen de diyorum bizim kaptan da ne tavuk. Sekmiyo saat 10 olmadan gidiyorsun. Hiç bu vakitte burda görmedim de seni. Ben de 12den sonra burdayım hep. Karşılaşamıyoruz![]()