Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

♥️😘♥️😘 Sen de cordelia azmi görüyorum. Eski günlerimi hatırlatıyorsun. 🙏🙏🙏
Canım ben spor yapmayı zaten çok severim. Takım sporlarıyla da, bireysel sporlarla da ilgilendim hep. Şu virüs salgını öncesi hiç birşey yapamazsam gençlik sporun havuzlarında haftanın 2 günü 1 saat garanti yüzerdim. Evet kilo aldığım dönemler sporu bırakıyorum, kilo vermek istediğimde de hemen başlıyorum. Aşina olduğum için zor gelmiyor😊

Insallah darisi basim 🙏
Insallah canim yeterki sen iste
Canım fazla nişasta içerdiği için karbonhidrat oranı yüksek. Ama çok da sağlıklı. Dikkatli tüketilmeli. Patates gibi düşün 😊
Ay evet ben icine patatesde havucta kattim cok guzeldi 6 kasik yedim ama. Herzaman yedigim bi yemek degil aslinda ya
bende kuru öksürük var öksürünce göğsüm agrıyor. ben geçen hafta üşüyorfum kaslarım agrıyordu, başım agrıyordu gün ishal geçirdim ama ben normal üşütme sandım. dünde eşim aynı belir4ileei verince şüphelendik benim işk defa öksürüğüm böyl3 uzayınca cuma gününden beri şüpheleniyorum eşimde aynı belirtileri verince şüphelendim

çok t3şekkür ederim cnm ugurbocuuu ugurbocuuu mesajına yanıt olarak belirtileri yazdım. daha önce geçiren varsa yorum yababilirse çok mutlu olurum

herkeste ayrı galiba testimizi verdik 6,7 gibi çıkar sonuç bakalım
Cnm gecmis olsun biz 25 ocakta test verdik sonuclarimiz 26 ocakta cikti (yurtdisinda yasiyoruz).

Acikcasi pozitif ciksin diye bekledim valla, okadar hastalik cekmisim bari pozitif cikarsa pas alirim biseye yarar dedim (yani korona atlatanlar 6 ay istedigi yere girip cikiyo akso takdirde restorant sinema yada nebilim biyere gidemiyosun).

Bunun yani sira pozitif olmaktanda korkmadim zaten hasta olmusum negatif ciksada hastayim pozitif ciksada..

Ki ben 3 gun agir atlatan biriyim. Tabikide bunu buranin saglik sistemine bagliyorum. Burada nolursa olsun bakteride varsa enfeksiyonda varsa antibiyotik yazmiyolar direk, 3gun bekletiyolar... Benim doktor enfeksiyon var bogazinda dedi ama ilac yazmadi ve bogazimdan oldum... 2 normal dogum yaptim bukadar agrili gecmedi.

Neyseki 4.gun antibiyotik yazdida normal hayata donebildim

Insallah kotu biseyin yoktur hayirlisi olsun, pozitif de ciksan korkma. Siradan bir hastalik gibi dusun, hersey psikolojide bitiyor. Omikron varianti cok cabuk bulasiyo ama diger variantlar gibi cok zor degil

İyi pazarlar🌸
Afiyet olsun yediklerin şifa olsun. :KK60:
Geçmiş olsun orticim. Aynı gün hasta hissetmemiz enteresan. :cry:
Evet hayatım yaa😖neyse sen dinlen. Ben daha hafif hastayım 😘
Afiyet olsun ayaklarınıza ve sagkik.

12 Şubat spor

🤣🤣🤣

Ellerine sağlık kaptanım. ♥️💖♥️💖
Teşekkür ederim kaptanım😘
Afiyet olsun ablacim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤
Bugun daha güzel bir menu bekliyoruz🤗

Afiyet olsun ablacim❤ gecmis olsun😔
Teşekkür ederim canım 🙏
Cordelia Cordelia :KK36:
pastelfit pastelfit :KK68:
fesang fesang :KK68:
@DeryaOnDiet :KK68:
@mavilimYesilim :KK68:
@dolunaydagel :KK68:
Hallederiz Hallederiz :KK36:
@Aomine Daiki :KK36:
Çok iyi gidiyoruz canlarım.Bu gün pazar diye bozmayalım lütfen diyetlerimizi.sularımız içilsin sporlar yapılsın ki yaglar akıp gitsin çıtır bayanlar olarak yaza giriş yapalım.:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Hastayım ama gayret ediyorum kaptanım🥰

Insallah canim yeterki sen iste

Ay evet ben icine patatesde havucta kattim cok guzeldi 6 kasik yedim ama. Herzaman yedigim bi yemek degil aslinda ya

Cnm gecmis olsun biz 25 ocakta test verdik sonuclarimiz 26 ocakta cikti (yurtdisinda yasiyoruz).

Acikcasi pozitif ciksin diye bekledim valla, okadar hastalik cekmisim bari pozitif cikarsa pas alirim biseye yarar dedim (yani korona atlatanlar 6 ay istedigi yere girip cikiyo akso takdirde restorant sinema yada nebilim biyere gidemiyosun).

Bunun yani sira pozitif olmaktanda korkmadim zaten hasta olmusum negatif ciksada hastayim pozitif ciksada..

Ki ben 3 gun agir atlatan biriyim. Tabikide bunu buranin saglik sistemine bagliyorum. Burada nolursa olsun bakteride varsa enfeksiyonda varsa antibiyotik yazmiyolar direk, 3gun bekletiyolar... Benim doktor enfeksiyon var bogazinda dedi ama ilac yazmadi ve bogazimdan oldum... 2 normal dogum yaptim bukadar agrili gecmedi.

Neyseki 4.gun antibiyotik yazdida normal hayata donebildim

Insallah kotu biseyin yoktur hayirlisi olsun, pozitif de ciksan korkma. Siradan bir hastalik gibi dusun, hersey psikolojide bitiyor. Omikron varianti cok cabuk bulasiyo ama diger variantlar gibi cok zor degil
valla cnm eşim daha kötü ben iyiyim sadece oksürük ve halsizlik var bende ama eşim yatak döşek yatıyor. 1 gün önce de oğlum sabaha kadar ateşlendi. kovid olduğuna eminiz artık kız kardeşim bizde kalıyor ki oda ilçe saglık müd. çalışıyor onda da benzer belirtiler var en çok yoracak olan şey eşime bakmak olacak sanırım. erkeklerin hastalanmasını bilirsiniz😆kanebede uzanmış masaj yaptırıyor bana 😆😆artık psikolojıkmen mi bilmiyorum ama ayaklarım baya halsiz kendimi taşıyamıyorum gibi hayırr millet hasta olunca yemeden kesiliyor bende öyl3 bişey de yok şans işte😆

valla cnm eşim daha kötü ben iyiyim sadece oksürük ve halsizlik var bende ama eşim yatak döşek yatıyor. 1 gün önce de oğlum sabaha kadar ateşlendi. kovid olduğuna eminiz artık kız kardeşim bizde kalıyor ki oda ilçe saglık müd. çalışıyor onda da benzer belirtiler var en çok yoracak olan şey eşime bakmak olacak sanırım. erkeklerin hastalanmasını bilirsiniz😆kanebede uzanmış masaj yaptırıyor bana 😆😆artık psikolojıkmen mi bilmiyorum ama ayaklarım baya halsiz kendimi taşıyamıyorum gibi hayırr millet hasta olunca yemeden kesiliyor bende öyl3 bişey de yok şans işte😆
Allah şifa versin canım. evet erkekler yataklara düşüyor 😂😂😂 işin zor Allah kolaylık versin 😁

Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu
kızlar ben adım yarışından çıksam olur mu mümkün mü bilmiyorum. Takımı olumsuz yönde etkilemek istemiyorum. çünkü şimdiye kadar 468 adımdayım yürüyecek ve spor yapacak enerjiye sahip değilm bunun için gerçekten üzgünüm

Back
X