Insallah canim yeterki sen iste
Ay evet ben icine patatesde havucta kattim cok guzeldi 6 kasik yedim ama. Herzaman yedigim bi yemek degil aslinda ya
Cnm gecmis olsun biz 25 ocakta test verdik sonuclarimiz 26 ocakta cikti (yurtdisinda yasiyoruz).
Acikcasi pozitif ciksin diye bekledim valla, okadar hastalik cekmisim bari pozitif cikarsa pas alirim biseye yarar dedim (yani korona atlatanlar 6 ay istedigi yere girip cikiyo akso takdirde restorant sinema yada nebilim biyere gidemiyosun).
Bunun yani sira pozitif olmaktanda korkmadim zaten hasta olmusum negatif ciksada hastayim pozitif ciksada..
Ki ben 3 gun agir atlatan biriyim. Tabikide bunu buranin saglik sistemine bagliyorum. Burada nolursa olsun bakteride varsa enfeksiyonda varsa antibiyotik yazmiyolar direk, 3gun bekletiyolar... Benim doktor enfeksiyon var bogazinda dedi ama ilac yazmadi ve bogazimdan oldum... 2 normal dogum yaptim bukadar agrili gecmedi.
Neyseki 4.gun antibiyotik yazdida normal hayata donebildim
Insallah kotu biseyin yoktur hayirlisi olsun, pozitif de ciksan korkma. Siradan bir hastalik gibi dusun, hersey psikolojide bitiyor. Omikron varianti cok cabuk bulasiyo ama diger variantlar gibi cok zor degil