Teşekkür ederim canım.Aaaa çok geçmiş olsun canım sıkıntısız atlat inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım.Aaaa çok geçmiş olsun canım sıkıntısız atlat inşallah
Zor bir durum inşallah çabucak gelir elektriklerElektrik kesildi, şarjlarımız bitti, ev soğudu, internet de biter birazdan![]()
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahGeçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahvalla cnm eşim daha kötü ben iyiyim sadece oksürük ve halsizlik var bende ama eşim yatak döşek yatıyor. 1 gün önce de oğlum sabaha kadar ateşlendi. kovid olduğuna eminiz artık kız kardeşim bizde kalıyor ki oda ilçe saglık müd. çalışıyor onda da benzer belirtiler var en çok yoracak olan şey eşime bakmak olacak sanırım. erkeklerin hastalanmasını bilirsinizkanebede uzanmış masaj yaptırıyor bana
artık psikolojıkmen mi bilmiyorum ama ayaklarım baya halsiz kendimi taşıyamıyorum gibi hayırr millet hasta olunca yemeden kesiliyor bende öyl3 bişey de yok şans işte
![]()
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kolaylıkla atlatırsın inşallahGeçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.
Ben iyiyim yahu. Kötü müyüm yoksaTeşekkür ederim canım.Senin rahatsızlığın neden ?
Afiyet olsun canim ❤Menü
Sabah 11.30
Soğanlı menemen
2 wasa
Birkaç parça Ezine
Bir zeytin, maydanoz
Şekersiz çay
Akşam 16.30
Tam buğday lavaş içine
Süzme peynir, hindi füme, marul maydanoz acı yeşil biber
Bir bardak ayran
Su yatana kadar 2 litreyi geçer, adımları gece atarım.
Zipzip-
Kinoalihatun
Sağol canım bugünü erken kapatıyorum gece coşmam inşallah aminAfiyet olsun canim ❤
sagol cnm test verdık 6,7 gibi çıkar sonuçGeçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.
sagol cnm Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah![]()
Eline sağlık canım.11-17 Şubat Menu Bildirimleri
Masterfit Yarışması 22.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım 1 ugurbocuuu
58.3 Kırmızı Kaptan 2 Elhan
65.3 Kırmızı 3 60kiloyum
81.3 Kırmızı 4 sidelya
73.1 Kırmızı 5 sara_28
99.9 Kırmızı 6 Nefesimmmsin
64.8 Kırmızı 7 K KarlarKralicesi 65.5 Kırmızı 8 Lavinia_98
62.15 Kırmızı 9 O oya17 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Kinoalihatun
76.35 Mavi Kaptan 2 fesang
61.1 Mavi 3 Cordelia
66.8 Mavi 4 pastelfit
65.0 Mavi 5 DeryaOnDiet
73.0 Mavi 6 Hallederiz
84.3 Mavi 7 mavilimYesilim
55.5 Mavi 8 dolunaydagel
81.6 Mavi 9 Aomine Daiki
Mavi-Sarı Yeşil Takım 1 sandriyon
67.7 2 Beth18
61.7 3 AhSen_2504
4 L u c i a
87.5 5 eceboce
66.9 6 Tutku44
82.6
Afiyet olsun canim❤Menümü yazayım
Sabah 10.30
İki haşlanmış yumurta
Maydanoz ve dereotu
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Bir dilim peynir
Ihlamur
Öğle
Yok
Akşam 16.00
Bir tabak kapuska (kıymasız pirinçsiz)
Bir kase yoğurt
Bir avuç içi kadar haşlanmış hindi göğüs
Su yatana kadar 3.5 litre olacak spor bir saat ütü afımları sonra paylaşacam
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Lavinia_98
Ara ogun yap olmazsa canimSağol canım bugünü erken kapatıyorum gece coşmam inşallah amin![]()
Evet canım bugün erken kapattım yarına güzel bir eksi görürüm inşallahAfiyet olsun canim❤
Sende erken kapatmissin bugunu
inşallah canimEvet canım bugün erken kapattım yarına güzel bir eksi görürüm inşallah
Afiyet olsun kaptanimBen de şimdi kapattım günü.
Sabah 11.00
2 yumurta
4 kaşık menemen.
2 dilim ekmek
4 zeytin
1 Kk peynir
ara
1 elma yarım armut
3 ceviz
Akşam 17.15
1 Kase tarhaba corbasi
5 kaşık piyaz