Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yazarken bile gözlümden yaş geldi. Çok ciddi problemler yaşadım hamileliğimde, gebelik zehirlenmesi geçti başımdan. Hele birde hemcinsin gelince darbe… Neyse, geçti bitti.
Ben de gebelik zehirlenmesi geçirip acil doğum yapmıştım. Sana ayaklarımın şişini falan anlatamam uzaylı gibi olmuştum. Herhangi bir rahatsızlık hamilelik vs olmasa bile kilo ile dalga geçmek beyinsizlikten başka bir şey değil. Üzülme ama Hak veriyorum kötü insan çok dünyada. Karşılığını alsınlar inşallah..

Ayyyy maşallah maşallah valla okumalara bile yetişemiyorum hepinize bol başarılar kızlar ben bu ay deneme olacağı için giremem sanırım ama Nisan'da net dönüş yaparak kilo vermeye başlayabilirim iniallah arada yoklama yaparım kimler ne durumda diye 😍😍😍😍😍
Biz tanışmadik, selam❤️

Bu hafta tam bi kaos geçti
1 Elime araba çarptı yaralandım
2 diş agrisi başladı kaç gündür
3 gözüme mikrop kaptı kaşındım ve sisti 😑
O yüzden bosbol kıyafetler giymeye tercih edicem basbaya bol sisman gözüken kıyafet giycem
Bedenime kimse bakmasin istiyorum

Herkese Merhaba Listedeki herkes menülerini kilosunu ve sporlarını düzenli paylaştı. Çok güzel bir haftaydı. Bu kadar kalabalığın böyle özveri ile diyete bağllı olması harika bir şey. Çok güzel kilolar vereceğiz ve sağlıklı olacağız inşallah.
HARİKASINIZZZZZ. GERÇEKTEN. :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon: :KK9: :KK9: :KK9: :nazar: :nazar: :nazar: :KK200: :KK200: :KK200:

Amine Busra Amine Busra Kırmızı Kaptan
Elhan Elhan Kırmızı
L u c i a L u c i a Kırmızı
60kiloyum 60kiloyum Kırmızı
She-Raa She-Raa Kırmızı
sandriyon sandriyon transferKırmızı
Hallederiz Hallederiz Kırmızı
ugurbocuuu ugurbocuuu Kırmızı
Wilma11 Wilma11 Kırmızı
Nefesimmmsin Nefesimmmsin Kırmızı
Aomine Daiki Aomine Daiki Kırmızı Sarı

sidelya sidelya Mavi Kaptan
Cordelia Cordelia Mavi
fesang fesang Mavi
sara_28 sara_28 Mavi
pastelfit pastelfit Mavi
Kinoalihatun Kinoalihatun Mavi
Beth18 Beth18 transferMavi
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Mavi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet Mavi
Zipzip- Zipzip- Mavi Sarı
mavilimYesilim mavilimYesilim Mavi Sarı

Lavinia_98 Lavinia_98 Yeşil Kaptan
gezegenfeza gezegenfeza Yeşil
dolunaydagel dolunaydagel Yeşil
gewezebidik gewezebidik Yeşil
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Yeşil
eceboce eceboce Yeşil
AhSen_2504 AhSen_2504 Yeşil
ada81 ada81 izinli
Chedarice Chedarice Yeşil
Maviokur Maviokur Yeşil
Tesnim1903 Tesnim1903 Yeşil
erenmothers erenmothers Yeşil
@MeyaskiYeşil

Ben olsam o kişilerle karşılamak istemezdim
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer, çok inanıyorum buna. Yoldan geçen vatandaşlardı, yüzlerine bile bakmadım kafamı kaldırıp. Hamileyim ya, Rabbim çok kızacak onlara diye düşünmüştüm de ‘Allah’ım bilmiyorlardı, günah yazma’ demiştim hatta. Duygusallıkta var tabi😊

Herkese Merhaba Listedeki herkes menülerini kilosunu ve sporlarını düzenli paylaştı. Çok güzel bir haftaydı. Bu kadar kalabalığın böyle özveri ile diyete bağllı olması harika bir şey. Çok güzel kilolar vereceğiz ve sağlıklı olacağız inşallah.
HARİKASINIZZZZZ. GERÇEKTEN. :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon: :KK9: :KK9: :KK9: :nazar: :nazar: :nazar: :KK200: :KK200: :KK200:

Amine Busra Amine Busra Kırmızı Kaptan
Elhan Elhan Kırmızı
L u c i a L u c i a Kırmızı
60kiloyum 60kiloyum Kırmızı
She-Raa She-Raa Kırmızı
sandriyon sandriyon transferKırmızı
Hallederiz Hallederiz Kırmızı
ugurbocuuu ugurbocuuu Kırmızı
Wilma11 Wilma11 Kırmızı
Nefesimmmsin Nefesimmmsin Kırmızı
Aomine Daiki Aomine Daiki Kırmızı Sarı

sidelya sidelya Mavi Kaptan
Cordelia Cordelia Mavi
fesang fesang Mavi
sara_28 sara_28 Mavi
pastelfit pastelfit Mavi
Kinoalihatun Kinoalihatun Mavi
Beth18 Beth18 transferMavi
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Mavi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet Mavi
Zipzip- Zipzip- Mavi Sarı
mavilimYesilim mavilimYesilim Mavi Sarı

Lavinia_98 Lavinia_98 Yeşil Kaptan
gezegenfeza gezegenfeza Yeşil
dolunaydagel dolunaydagel Yeşil
gewezebidik gewezebidik Yeşil
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Yeşil
eceboce eceboce Yeşil
AhSen_2504 AhSen_2504 Yeşil
ada81 ada81 izinli
Chedarice Chedarice Yeşil
Maviokur Maviokur Yeşil
Tesnim1903 Tesnim1903 Yeşil
erenmothers erenmothers Yeşil
@MeyaskiYeşil
❤️💐💐💐

Ben de gebelik zehirlenmesi geçirip acil doğum yapmıştım. Sana ayaklarımın şişini falan anlatamam uzaylı gibi olmuştum. Herhangi bir rahatsızlık hamilelik vs olmasa bile kilo ile dalga geçmek beyinsizlikten başka bir şey değil. Üzülme ama Hak veriyorum kötü insan çok dünyada. Karşılığını alsınlar inşallah..
Aaa benimde ayaklarım hulk gibi olmuştu 4.ay. Hiçbir doktor anlam verememişti nedenine. Daha erken diyorlardı, tahlillerim normal çıkıyordu. 25. Hafta idrarda protein kaçağı tespit edildi. Sonra kontroller sıklaştı, tansiyon aletiyle dolaşıp 2 saatte bir ölçüm yapıyordum. Sana da geçmiş olsun canım. Benim 31. Hafta protein kaçağı bitti, devam etseydi 32.hafta itibariyle erken doğuma hazırlanacaktık.

Bugunku kilom: 73,60
Kaptancim lutfen cikarin beni gruplardsn. Bir sure sakince kiloya takilmadan kalmak istiyorum. Cok sagolun destekleriniz icin 🙏 gorusmek uzere
Tamam canim biraz tartidan uzak kal ama
Sohbete gel arada burdan cok uzak kalma🥰🥰
3 mart menüsü Lavinia_98 Lavinia_98

kahvaltı
2 dlm tbe den tost
peynir zeytin

ara 1 muz

öğle
4 yk pazı kavurması

ara 1 nescafe 2 si birarada

akşam
1 kepçe şehriye çorbası
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3 yk bulgur pilavı
yoğurt

su 1 lt
spor 5421 adım
Eki Görüntüle 3018976
Afiyet olsun canim♥️

Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer, çok inanıyorum buna. Yoldan geçen vatandaşlardı, yüzlerine bile bakmadım kafamı kaldırıp. Hamileyim ya, Rabbim çok kızacak onlara diye düşünmüştüm de ‘Allah’ım bilmiyorlardı, günah yazma’ demiştim hatta. Duygusallıkta var tabi😊
Kız ağlatacaksın beni

Aaa benimde ayaklarım hulk gibi olmuştu 4.ay. Hiçbir doktor anlam verememişti nedenine. Daha erken diyorlardı, tahlillerim normal çıkıyordu. 25. Hafta idrarda protein kaçağı tespit edildi. Sonra kontroller sıklaştı, tansiyon aletiyle dolaşıp 2 saatte bir ölçüm yapıyordum. Sana da geçmiş olsun canım. Benim 31. Hafta protein kaçağı bitti, devam etseydi 32.hafta itibariyle erken doğuma hazırlanacaktık.
Ben 32. Haftada acil doğuma alındım işte canım ameliyathanede tansiyonum 30du. Aynen protein de yüksekti neyse çok şükür geçti gitti ikimize de geçmiş olsun cicikuşum

ay ben yine saati kacirdim saat farkinda, cok ozur

gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark - 850 gram
yuzde 1.21
Cordelia Cordelia Lavinia_98 Lavinia_98 Zipzip- Zipzip-
Eksin cok guzel tebrik ederim canim 🤩
Masterfite ekliyorum bu hafta 🥰
Bu hafta tam bi kaos geçti
1 Elime araba çarptı yaralandım
2 diş agrisi başladı kaç gündür
3 gözüme mikrop kaptı kaşındım ve sisti 😑
O yüzden bosbol kıyafetler giymeye tercih edicem basbaya bol sisman gözüken kıyafet giycem
Bedenime kimse bakmasin istiyorum
Gecmis olsun canim 😔

Selam canım ben sessiz takipçiyim bi ara geldim gittim ama müko bi sayfa olmuş burası 🧿

Hoşbulduk ablacım nasılsınız 🥰🥰🥰
Abla deyince kendimi bir garip hissettim 🤭🤭🤭

Iyiyim canim cuma yogunlugu yasiyoruz
Sen nasılsin transfer olacakmış insallah guzel haberlerini aliriz🙏🙏

Back
X