Geçmiş olsun canımDiş agrisi
Sağ gözüm sismesi
Nazar bu nazarr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımDiş agrisi
Sağ gözüm sismesi
Nazar bu nazarr![]()
Yazarken bile gözlümden yaş geldi. Çok ciddi problemler yaşadım hamileliğimde, gebelik zehirlenmesi geçti başımdan. Hele birde hemcinsin gelince darbe… Neyse, geçti bitti.Küfrettim!!
Saolun hiç bitmeyen dert var nazara çok inanirim başıma gelmeyen kalmadiGeçmiş olsun canım
Ben olsam o kişilerle karşılamak istemezdimYazarken bile gözlümden yaş geldi. Çok ciddi problemler yaşadım hamileliğimde, gebelik zehirlenmesi geçti başımdan. Hele birde hemcinsin gelince darbe… Neyse, geçti bitti.
Ben de gebelik zehirlenmesi geçirip acil doğum yapmıştım. Sana ayaklarımın şişini falan anlatamam uzaylı gibi olmuştum. Herhangi bir rahatsızlık hamilelik vs olmasa bile kilo ile dalga geçmek beyinsizlikten başka bir şey değil. Üzülme ama Hak veriyorum kötü insan çok dünyada. Karşılığını alsınlar inşallah..Yazarken bile gözlümden yaş geldi. Çok ciddi problemler yaşadım hamileliğimde, gebelik zehirlenmesi geçti başımdan. Hele birde hemcinsin gelince darbe… Neyse, geçti bitti.
Biz tanışmadik, selamAyyyy maşallah maşallah valla okumalara bile yetişemiyorum hepinize bol başarılar kızlar ben bu ay deneme olacağı için giremem sanırım ama Nisan'da net dönüş yaparak kilo vermeye başlayabilirim iniallah arada yoklama yaparım kimler ne durumda diye![]()
![]() | Kırmızı Kaptan |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı |
![]() | Kırmızı Sarı |
![]() | Mavi Kaptan |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi Sarı |
![]() | Mavi Sarı |
![]() | Yeşil Kaptan |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | izinli |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
![]() | Yeşil |
@Meyaski | Yeşil |
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer, çok inanıyorum buna. Yoldan geçen vatandaşlardı, yüzlerine bile bakmadım kafamı kaldırıp. Hamileyim ya, Rabbim çok kızacak onlara diye düşünmüştüm de ‘Allah’ım bilmiyorlardı, günah yazma’ demiştim hatta. Duygusallıkta var tabiBen olsam o kişilerle karşılamak istemezdim
Herkese Merhaba Listedeki herkes menülerini kilosunu ve sporlarını düzenli paylaştı. Çok güzel bir haftaydı. Bu kadar kalabalığın böyle özveri ile diyete bağllı olması harika bir şey. Çok güzel kilolar vereceğiz ve sağlıklı olacağız inşallah.
HARİKASINIZZZZZ. GERÇEKTEN.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amine Busra
Kırmızı Kaptan Elhan
Kırmızı L u c i a
Kırmızı 60kiloyum
Kırmızı She-Raa
Kırmızı sandriyon transfer
Kırmızı Hallederiz
Kırmızı ugurbocuuu
Kırmızı Wilma11
Kırmızı Nefesimmmsin
Kırmızı Aomine Daiki
Kırmızı Sarı
sidelya
Mavi Kaptan Cordelia
Mavi fesang
Mavi sara_28
Mavi pastelfit
Mavi Kinoalihatun
Mavi Beth18 transfer
Mavi _ASTRAL_
Mavi DeryaOnDiet
Mavi Zipzip-
Mavi Sarı mavilimYesilim
Mavi Sarı
Lavinia_98
Yeşil Kaptan gezegenfeza
Yeşil dolunaydagel
Yeşil gewezebidik
Yeşil HanimKelesimiGetir
Yeşil eceboce
Yeşil AhSen_2504
Yeşil ada81
izinli Chedarice
Yeşil Maviokur
Yeşil Tesnim1903
Yeşil erenmothers
Yeşil @Meyaski Yeşil
Aaa benimde ayaklarım hulk gibi olmuştu 4.ay. Hiçbir doktor anlam verememişti nedenine. Daha erken diyorlardı, tahlillerim normal çıkıyordu. 25. Hafta idrarda protein kaçağı tespit edildi. Sonra kontroller sıklaştı, tansiyon aletiyle dolaşıp 2 saatte bir ölçüm yapıyordum. Sana da geçmiş olsun canım. Benim 31. Hafta protein kaçağı bitti, devam etseydi 32.hafta itibariyle erken doğuma hazırlanacaktık.Ben de gebelik zehirlenmesi geçirip acil doğum yapmıştım. Sana ayaklarımın şişini falan anlatamam uzaylı gibi olmuştum. Herhangi bir rahatsızlık hamilelik vs olmasa bile kilo ile dalga geçmek beyinsizlikten başka bir şey değil. Üzülme ama Hak veriyorum kötü insan çok dünyada. Karşılığını alsınlar inşallah..
Tamam canim biraz tartidan uzak kal amaBugunku kilom: 73,60
Kaptancim lutfen cikarin beni gruplardsn. Bir sure sakince kiloya takilmadan kalmak istiyorum. Cok sagolun destekleriniz icingorusmek uzere
Afiyet olsun canim3 mart menüsüLavinia_98
kahvaltı
2 dlm tbe den tost
peynir zeytin
ara 1 muz
öğle
4 yk pazı kavurması
ara 1 nescafe 2 si birarada
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3 yk bulgur pilavı
yoğurt
su 1 lt
spor 5421 adım
Eki Görüntüle 3018976
Hosgeldin canim
Tamam canim uygun olur ne zaman donmek isterden biz burdayizKaptanım ben bu hafta mola versem uygun olur mu?Zipzip-
Kız ağlatacaksın beniHerkes kendi kalbinin ekmeğini yer, çok inanıyorum buna. Yoldan geçen vatandaşlardı, yüzlerine bile bakmadım kafamı kaldırıp. Hamileyim ya, Rabbim çok kızacak onlara diye düşünmüştüm de ‘Allah’ım bilmiyorlardı, günah yazma’ demiştim hatta. Duygusallıkta var tabi![]()
Selam canım ben sessiz takipçiyim bi ara geldim gittim ama müko bi sayfa olmuş burasıBiz tanışmadik, selam![]()
Hoşbulduk ablacım nasılsınızHosgeldin canim
Tamam canim uygun olur ne zaman donmek isterden biz burdayiz![]()
Ben 32. Haftada acil doğuma alındım işte canım ameliyathanede tansiyonum 30du. Aynen protein de yüksekti neyse çok şükür geçti gitti ikimize de geçmiş olsun cicikuşumAaa benimde ayaklarım hulk gibi olmuştu 4.ay. Hiçbir doktor anlam verememişti nedenine. Daha erken diyorlardı, tahlillerim normal çıkıyordu. 25. Hafta idrarda protein kaçağı tespit edildi. Sonra kontroller sıklaştı, tansiyon aletiyle dolaşıp 2 saatte bir ölçüm yapıyordum. Sana da geçmiş olsun canım. Benim 31. Hafta protein kaçağı bitti, devam etseydi 32.hafta itibariyle erken doğuma hazırlanacaktık.
Eksin cok guzel tebrik ederim canimay ben yine saati kacirdim saat farkinda, cok ozur
gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark - 850 gram
yuzde 1.21
Cordelia
Lavinia_98
Zipzip-
Gecmis olsun canimBu hafta tam bi kaos geçti
1 Elime araba çarptı yaralandım
2 diş agrisi başladı kaç gündür
3 gözüme mikrop kaptı kaşındım ve sisti
O yüzden bosbol kıyafetler giymeye tercih edicem basbaya bol sisman gözüken kıyafet giycem
Bedenime kimse bakmasin istiyorum
Abla deyince kendimi bir garip hissettimSelam canım ben sessiz takipçiyim bi ara geldim gittim ama müko bi sayfa olmuş burası
Hoşbulduk ablacım nasılsınız![]()