Hayır hayır kesinlikle doğal. Ama spor da ödem ve kas yapmış olabilir. Bak bence sen ölçü al. Mutlaka incelme vardır, tartı zaman zaman yaniltabiliyorNe bileyim canım ya bu hafta sporu artırıncs eksi beklentim yüksekti ama olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır kesinlikle doğal. Ama spor da ödem ve kas yapmış olabilir. Bak bence sen ölçü al. Mutlaka incelme vardır, tartı zaman zaman yaniltabiliyorNe bileyim canım ya bu hafta sporu artırıncs eksi beklentim yüksekti ama olmadı
Afiyet olsun canim6 Mart 2022 Pazar menüm:
10.30 kahvaltı: 1 yum sucuklu yumurta, 1 kaşarlı domatesli tost, çay
13.30 ara: 1,5 elma, 1 portakal
16.00 ara: Bir avuçtan biraz az kuruyemiş, 1 büyük fincan sütlü sade Türk kahvesi
19.30 Akşam yemeği: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt, salata
Su: 2 litre
_ASTRAL_
Zipzip- @DombiliKus
Oooo ben kv ile takılırım ohhh gelsin boşnaklar gitsin Boşnaklar
Evet olacak ama kilo al verlerle vücut yoruluyor ve eski hızında gitmiyor kilo ama eli mahkum geçde olsa gidecekSen de çok sağlam kilo vermişsin kuzum. Yine olacak![]()
Kilo verdikçe hafifleyeceksin vücut yorumlayacak kendine gelecek bence. Umudunu hiç kaybetme bitanem. Ve mutlaka ölçü alEvet olacak ama kilo al verlerle vücut yoruluyor ve eski hızında gitmiyor kilo ama eli mahkum geçde olsa gidecek
Ben de ağlıyorum haber izlerken. O yüzden izlemiyorum.Maalesef canım, o yüzden izlemiyorum. Oturup ağlıyorum sonra![]()
Üzülmenin yanı sıra ben yemek yerken haber izlersem midem bulanıyor asla yiyemiyorum. HmmmmmmmmmmmmBen de ağlıyorum haber izlerken. O yüzden izlemiyorum.
Neye benzettin?Ben neye benzettiğimi asla soylemem çok gulersiniz![]()
Teşekkürler fesangcım.Afiyet olsun canım
Benim eltimde 50 kg. Sen de zayıflayınca çatlıyorlar.Eltim henüz yok, gorumcem 50 kg catlatacak kimsem yokmuş tühhh![]()
Çok haklısın canım bugün bugün eşim bzna çok güzel bşr eşofman altı almış L beden olmaz diye düşündüm giyindim çok güzel oldu çok hoşuma gittiKuzum inan ki yorulmaya her şeye değiyor. Sağlıklı olmak giydiğinin yakışması birinin kilosunu anlatırken cordelia kadar belki daha fazla gibi laflar duymamak her şeye değer.![]()
İnşallah canımÖdemdir o zaman moralini bozma canim![]()
Birazdan ölçü alacam 10 gün önce almıştım bakayım fark varmıHayır hayır kesinlikle doğal. Ama spor da ödem ve kas yapmış olabilir. Bak bence sen ölçü al. Mutlaka incelme vardır, tartı zaman zaman yaniltabiliyor
Benim görümcem 55 kilo, eltim 65 ben ikisinin arasındayım en iyi benimBenim eltimde 50 kg. Sen de zayıflayınca çatlıyorlar.![]()
Ölçü alıp geleyim fark olup olmadığını yazarım sizeKilo verdikçe hafifleyeceksin vücut yorumlayacak kendine gelecek bence. Umudunu hiç kaybetme bitanem. Ve mutlaka ölçü al
Güle güle giy tatlım. Acaba ölçüyü sabah almak mı daha iyi akşam mı? Sonuçta şu an toksun ama sabah alsan sabah şişliği.. amaaaaanÇok haklısın canım bugün bugün eşim bzna çok güzel bşr eşofman altı almış L beden olmaz diye düşündüm giyindim çok güzel oldu çok hoşuma gitti
İnşallah canım
Birazdan ölçü alacam 10 gün önce almıştım bakayım fark varmı
Sağol canım benim şimdi alacam bakalımGüle güle giy tatlım. Acaba ölçüyü sabah almak mı daha iyi akşam mı? Sonuçta şu an toksun ama sabah alsan sabah şişliği.. amaaaaan