SüpersinRapor 2 saat 19.00
1 lt yesilcay maden suyu icildi
2.5 lt su icildi
hafif yemek yenildi
haftanin egzerszleri bir kac tane daha yapildi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüpersinRapor 2 saat 19.00
2.5 lt su icildi
hafif yemek yenildi
![]()
OooooBana bu saatte hiçkimse yürüyüş yaptıramaz dedikten sonra ben![]()
139.000 senden geldi minnoşumBana bu saatte hiçkimse yürüyüş yaptıramaz dedikten sonra ben![]()
Aksamin az duruyor. Protein de alsaydin. Ihtiyacin var bu ara biliyorsunMenüm
Kahvaltı 10:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 tane zeytin
Domates salatalık
1 bardak şekersiz çay
ara 14:00 1 fincan sütlü filtre kahve
Ara 16:00 1 fincan çay
Akşam 19:30 1 kase tarhana çorbası
1 tabak brokoli salatası
3 litre su![]()
Zipzip-
_ASTRAL_
Adımlarımı akşam yollayacağım canım
![]()
Cordelia
![]()
Guzel bir gün olmuş. Ev işini ne yaptınız bat mı güzel haber?6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay
İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu
İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye
Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata
2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim
Zipzip- @sandriyon
_ASTRAL_
Cordelia
Güzel menüBu arada gelelim gün sonuna.
Sabah 30 dk tüm vucüt antrenman sonrası,
Kahvaltı 11.00
Bol yeşillik,
1 kase menemen + 2 yumurta.
2 dilim hindi füme,
2 kk peynir.
Akşam 17.00
1 porsiyon tavuk ve bol limonlu salata.
1 kupa sütlü nescafe yaptım, gidip gelip birkaç yudum içiyorum.
Su: 2 lt
_ASTRAL_
Zipzip- @She-Raa
Meyve gözüme fazla geldi. Onun dışında güzel olmuş. Suyu arttırırsın uyuyana kadar6 Mart 2022 Pazar menüm:
10.30 kahvaltı: 1 yum sucuklu yumurta, 1 kaşarlı domatesli tost, çay
13.30 ara: 1,5 elma, 1 portakal
16.00 ara: Bir avuçtan biraz az kuruyemiş, 1 büyük fincan sütlü sade Türk kahvesi
19.30 Akşam yemeği: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt, salata
Su: 2 litre
_ASTRAL_
Zipzip- @DombiliKus
Dünün telafisini mi yapmak istedin bugün? Akşam bir şey yememişsin. Rahatsızlık vs durumun yoksa öğün atlama lütfen. Sporun göz dolduruyor
Afiyet olsun ablacim6 Mart ( Şubat gitti kordişim)
8.00 Sütlü kahve
11.00 Yarım köy yufkasina bir buçuk yumurta, maydanoz, roka, bolca pul biber konup dürüm yapıldı. Çay , iki yeşil zeytin, bir çatal peynir
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir elma
16.00 Bir yulaf bar , filtre kahve
19.00 Bir porsiyon haş tavuk , roka salatası, üç kaşık yoğurt
Bitki çayı şu an içiliyor
Detoks suyu bir bardak , iki litre su
Zipzip-
L u c i a
Cordelia
pastelfit
Eki Görüntüle 3020484
Sabaha kadar bir yer ziyaret edilecekRapor 2 saat 19.00
2.5 lt su icildi
hafif yemek yenildi
![]()
Sağol canımYaa canim keske yapabileceğimiz birsey olsa
Sen bir gorun norolojiye belki istemeyecek moralini bozma canim![]()
Ben daha önce de emara çok girdim canım.hic korkmazdim.korkulacak bir şeyde yok.ama bir gün belim için girmiştim rahattım da.bir anda atak bir geldi.öluyorum sandım.bir daha girmem lazımdı doktora valla yalvardım.bizim hastanemizde böyle bir şey yok dedi.ben onun yalancısıyım o zaman bebekler nasıl uyuyup giriyor.ya beni uyutun yada sakinleştirici verin bu kadar mı zor...Canım oncelikle çok çok geçmiş olsun. Lütfen ağlamabak eşim çok sağlam sinirlere sahip bir adamdır. Mr'a girdi o da atak geçirdi. Acaba uyutup yaptırma gibi bir çözümü yok mu? Aklıma bir şey gelmedi çok dua edicem senin için bir an önce geçsin bu sorun
Biliyorum canım biliyorum da huyum kurusun.anneme anlattım.gelmis bana kendini anlatıyor.yaw ben kötüyüm ben.sonra da sen ketumsun derdini anlatmiyorsun diyor.sanki anlatıyorum da dinleyen var.bende sana kocamaaan sarılıyorum canım...Kuzum neden bir derdi konuşunca sıkılacagımızı düşünüyorsun. Evet genel olarak pozitif olmaya çalışıyoruz çünkü enerji çok önemli ama acılar dertler hayatın içinde. Onları da paylaşacağız. Onları da dinleyeceğiz. Burda bunun için toplanıyoruz. Sen benim güzeller güzelleri prensesimsin. Bunu hiç unutma. Ve her şey mutlaka güzel olacak bunu da. Şöyle sıkıca sarılalım.![]()
Allah razı olsun canımCanım benim rabbim şifa versin inşallah bu ataklar sıkıntılar ebediyyen üstünden gider en kısa zamanda
Dualarım seninle![]()
Amin Ablam Allah razı olsun.dermansiz dert vermesin Rabbim...Hay Allah bu kadar ciddi sıkıntılar olduğunu bilmiyordum bitanem. Asla cektiremem deme. Senin durumunda hastalar için denedikleri bir yol vardır mutlaka. İki yıl önce Ramazan ayında benzer bir baş ağrısı yaşadım sanki milyonlarca iğne batiriliyor gibi ağrıyordu. Başımı yastığa koyamiyordum. İki saat arayla ağrı kesici içiyordum. Emarda falan da bir şey çıkmadı. Laroxly diye 10mglik bir depresan iyi geldi sonra geçti gitti.
Canım Allah şifa versin. Onu tetikleyen hayatında bir şeyler varsa onu çözmen lazım. Tez zamanda kolaylıkla kurtul inşallah.![]()
Çok pis bir hastalık valla.anksiyete ve panik atak.uzun süre tedavi gördüm bıraktım.yillar sonra tekrar başladım bıraktım.en son bundan iki sene önce başladım bıraktım hepsini doktor kontrolünde bıraktım.allah razı olsun canımCanım üzülme, panik atak mı var sende.
Konuş seni rahatlatır. Sıkılmayız neden sıkılalım. Bununla ilgili bir rahatsızlığın var mı normalde
Yok kaptanım. Yolculuğa çıktım o yüzden yiyemedim. Bebekta var tanımda gece 12 de bitecek yolculuk.Aksamin az duruyor. Protein de alsaydin. Ihtiyacin var bu ara biliyorsun
Guzel bir gün olmuş. Ev işini ne yaptınız bat mı güzel haber?
Güzel menü
Meyve gözüme fazla geldi. Onun dışında güzel olmuş. Suyu arttırırsın uyuyana kadar
Dünün telafisini mi yapmak istedin bugün? Akşam bir şey yememişsin. Rahatsızlık vs durumun yoksa öğün atlama lütfen. Sporun göz dolduruyor![]()
canım geçmiş olsun.Bugün pek bakamadım keyfim yok enerjim de yok
Dışarı cıktık kızım ateşlendi hastane falan yeni anneme geldik yemek yedim buraya bakayım dedimBana da bulasıyor sanırım bugün halsizlik vardı hemen toparlamam lazım ya
Ahh be güzelim anlat canım sen bize. Derman olamasakta ortak oluruz.Sağol canımkötü düşünceler bir sussa......
Ben daha önce de emara çok girdim canım.hic korkmazdim.korkulacak bir şeyde yok.ama bir gün belim için girmiştim rahattım da.bir anda atak bir geldi.öluyorum sandım.bir daha girmem lazımdı doktora valla yalvardım.bizim hastanemizde böyle bir şey yok dedi.ben onun yalancısıyım o zaman bebekler nasıl uyuyup giriyor.ya beni uyutun yada sakinleştirici verin bu kadar mı zor...
Biliyorum canım biliyorum da huyum kurusun.anneme anlattım.gelmis bana kendini anlatıyor.yaw ben kötüyüm ben.sonra da sen ketumsun derdini anlatmiyorsun diyor.sanki anlatıyorum da dinleyen var.bende sana kocamaaan sarılıyorum canım...
Allah razı olsun canımşu anda bir sınavda olduğumu düşünüyorum.gececek inşallah
Amin Ablam Allah razı olsun.dermansiz dert vermesin Rabbim...
Çok pis bir hastalık valla.anksiyete ve panik atak.uzun süre tedavi gördüm bıraktım.yillar sonra tekrar başladım bıraktım.en son bundan iki sene önce başladım bıraktım hepsini doktor kontrolünde bıraktım.allah razı olsun canım![]()
Spor yapacağım kaç sayfa olacak korkusu var.Bize maşallah![]()
Adımların sultanıCordelia
Zipzip-
erenmothers
9.30: Salata (domates, kapya, sarmısak, nane, dereotu, maydanoz), yagda yumurta, yesil zeytin, beyaz peynir, 1 dilim ekmek ve 1 kivi
13.20: Sutlu kahve ve 5 ceviz
16.30: Et izgara, ezme salata, köz biber, pancar ve ayran
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3020485