- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Teşekkür ederim bitanemağzımın yanması gerçekti de ben şakasına yazdım akşam nazar olayı devam etsin diye.
Bir yudum çay yanigindan n'olacak kuzum. O an yandı ama saniyelik bir şey . Korkulacak bir şey değil.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bitanemağzımın yanması gerçekti de ben şakasına yazdım akşam nazar olayı devam etsin diye.
Bir yudum çay yanigindan n'olacak kuzum. O an yandı ama saniyelik bir şey . Korkulacak bir şey değil.![]()
Onu biliyorum almanyada olduğunu keşke gelsede oda anlatsa oradaki durumu
Çocuklar hasta olunca insanın hiç keyfi olmuyor kiSelam kızlar. Kızım okulda biraz huysuzlanmış, başım kulağım ağrıyor diyormuş. Önce randevu aldım, sonra çocuğumu aldım. Ve orta kulak iltihabı dediler yine. Kendimizi eve attık ama yemin ederim biri kafamdan enerjimi tutmuş ve çekip almış gibi hissediyorum. Çok canım sıkıldı çok…
Artık durumlar onu gösteriyor kendine en uygun bir iş bulup çalışmak bile güel kendi harçlığını çıkartırsın en azından.Boyle giderse ben seneye calismak zorunda kalacagim. Cocuklar ne olacak nasil alisiriz... Bu aralar hep bunu düşünüyorum. En kötü part time bile olsa calismak istiyorum en azindan eşim biraz hafifler. Bende cocuklar hastaninca dusunmem ne yapacagimi alir gotururum hastaneye.. eksiklerimizi alabilirim en azindan diyorum
Ev almak hayal artık kredi çeksen ödemesi var nasıl ödenecek elde kalan para yeterli olurmu,araba desen keza aynı enkötü araba bile bir dünya para olmuş.Size bir soru sorayim şuan birikimimiz kp de ama yazin ödemiş olacaklar. 60-70 bin liraniz olsa ne yapardiniz, neye yatirim yapardiniz ya da ev arabaya girer miydiniz
Çok geçmiş olsun çocuklar hasta oldumu zor tabi.Selam kızlar. Kızım okulda biraz huysuzlanmış, başım kulağım ağrıyor diyormuş. Önce randevu aldım, sonra çocuğumu aldım. Ve orta kulak iltihabı dediler yine. Kendimizi eve attık ama yemin ederim biri kafamdan enerjimi tutmuş ve çekip almış gibi hissediyorum. Çok canım sıkıldı çok…
Afiyet olsun canimBu şekilde evden hazırlayıp işyerinde öğlen arası ilk öğünumu yiyorum diyetisyene foto atmam gerekiyordu, sizlere de belki fikir olur diye atıyım dedimkusura bakmazsaniz tabi
Amin canım.HanimKelesimiGetir
Cordelia
Amine Busra cok tesekkur ederim yorumlariniz ve iyi dilekleriniz, dualariniz icin... hic bir cocuk hasta olmasin insallah...
Babam şimdi markete gidip geldi 5 lt biryag 175 liraymisBim de 2 litre biryag 59 tl
Bunu almak mantikli o zaman 5 lt 150 lira ederBim de 2 litre biryag 59 tl
Bu daha uygun 147,5 oluyor. 3 tane alıyorum.Babam şimdi markete gidip geldi 5 lt biryag 175 liraymis
Al bence canim149 TL alayım mı?
Aynen canim ben yaklaşık 150 dedim ama her haliyle daha ucuz oluyorBu daha uygun 147,5 oluyor. 3 tane alıyorum.
Senin mesajıi görmedim yoksa hesaplamazdim. Çok teşekkür ederim.Aynen canim ben yaklaşık 150 dedim ama her haliyle daha ucuz oluyor
Afiyetle yiyin canim insallahSenin mesajıi görmedim yoksa hesaplamazdim. Çok teşekkür ederim.![]()
Teşekkür ederim canım.Selam canim cok gecmis olsun![]()
İnşallah canım. Çok üst üste gelince sinirlerim bozuldu. Biraz söyleneyim kendi kendime, sonra toparlanırımÇocuklar hasta olunca insanın hiç keyfi olmuyor kimodunu yükseltmek için birşeyler yap kuzum . İçini ne huzurla dolduruyorsa onu bul. Müzik dinlemek olur dua etmek olur duş almak uyumak... Ne olursa
![]()