• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Erken başlamışsın. Ben bu ay sonu yapacağım. İyiyiz canım sen nasilsin? Bu arada Afiyet olsun. 😘
Ben de iyiyim kuzum elhamdülillah. Erken başladım evet. Ramazan yaklaşıyor. Belki ayın sonunda annelerime yardıma giderim. O yüzden önce kendi evim temizlensin dedim 🤭

Selamlar
Sol taraf dişimin birinde dolgu yaptırdım ph şükür 😊
Sağ tarafin en sonunda 20 ilk dişi çektiremedim doktor yapamam dedi en zoru orasi 🥺😩 agriyor bide
Yeniden başka doktora sira almak düşüyor
Eşim de agrimiyorsa gerek yok en zoru orasi dedi
Bilemiyorum
Çektirsem mi çektirmesem mi
Ve korkuyorum 😑😑
Neyseki sürekli çok örteni işitme cihazımın kalıplari da yaptırdım bi nevi rahatladim
Artık yeni bir migi hissediyorum 💓
Hsyirli olsun. Ve çok geçmiş olsun. 20'lik dişi doktor çektir dediyse çektir Çünkü sağlam dişi çürütebiliyor..

08 Mart 2022
09.00 filtre kahve
11.45 sade türk kahvesi
12.30 öğünum fotoğrafta
14.30 küçük boy filtre kahve kuru üzüm 4 ceviz
16.45 2 minik mandalina
2.5 litre çoktan içtim
Regliyim ağrım çok yemek yemek istemiyor canım işten geldim ilaç aldım yaticam adım sayım da tamamlandı. Bugünü kapatiyorum yazamam diye şimdiden yazıyorum görüşürüz kızlar. Uyanıp iyi hissedersem squati yapacağım dün yapmıştım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ sandriyon sandriyon
Afiyet olsun cnm
Az yemisin

Bende simdi eve geldim
Camide sohbet vardi
_ASTRAL_ _ASTRAL_ kaptanimi sevindirecek bise yaptim yuruyerek gittim geldim 10bin cepte

Selamlar
Sol taraf dişimin birinde dolgu yaptırdım ph şükür 😊
Sağ tarafin en sonunda 20 ilk dişi çektiremedim doktor yapamam dedi en zoru orasi 🥺😩 agriyor bide
Yeniden başka doktora sira almak düşüyor
Eşim de agrimiyorsa gerek yok en zoru orasi dedi
Bilemiyorum
Çektirsem mi çektirmesem mi
Ve korkuyorum 😑😑
Neyseki sürekli çok örteni işitme cihazımın kalıplari da yaptırdım bi nevi rahatladim
Artık yeni bir migi hissediyorum 💓
İyice ağrısı tutunca daha zor migi. Bende hamileyken cektirdim biri kalmıştı şimdi kirildi kök kaldi normal dişçi cekemiyor ameliyatla alinmasi lazim 😔 firsatin varsa çektir bekleme. Geçmiş olsun, cihazinda hayırlı olsun ❤️

İyice ağrısı tutunca daha zor migi. Bende hamileyken cektirdim biri kalmıştı şimdi kirildi kök kaldi normal dişçi cekemiyor ameliyatla alinmasi lazim 😔 firsatin varsa çektir bekleme. Geçmiş olsun, cihazinda hayırlı olsun ❤️
Geçmiş olsun canım İşte 20 lik dişim çürüdü hele de kırıktı agrimaya başladi ben çok ihmal ettim
Doktor orasi çok kötü olmuş dedi bi o eksik
Sira almam lazım ben herşeyi baya ihmal ettim 😑😑😑

08 Mart 2022
09.00 filtre kahve
11.45 sade türk kahvesi
12.30 öğünum fotoğrafta
14.30 küçük boy filtre kahve kuru üzüm 4 ceviz
16.45 2 minik mandalina
2.5 litre çoktan içtim
Regliyim ağrım çok yemek yemek istemiyor canım işten geldim ilaç aldım yaticam adım sayım da tamamlandı. Bugünü kapatiyorum yazamam diye şimdiden yazıyorum görüşürüz kızlar. Uyanıp iyi hissedersem squati yapacağım dün yapmıştım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ sandriyon sandriyon
Afiyet olsun canim♥️

Back
X