Geçmiş olsun migi ? Çektirdin mi dişini? Zaten zamanla çürüyen bir diş kalıcı değil. Hiç üzülme.Saolun arkdaşlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun migi ? Çektirdin mi dişini? Zaten zamanla çürüyen bir diş kalıcı değil. Hiç üzülme.Saolun arkdaşlar![]()
çikolataya ikna olmamış demek kiCinsiyet için doktora geldim bugün inat etti göstermedi oturmuş poposunun üzerine çikolata yedim yurudum pozisyon degistrmedi![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim![]()
Afiyet olsun kaptanımGeçmiş olsun
Bende yeşil soğanlı omlet yaptım bugün![]()
Şükür atlattık canım başladı çocuklar okula ben de çıkıyorum iki gündür açık havayaAfiyet olsun nasıl oldunuz canım? Atlattıniz mi?
Çok şükür böcükcümŞükür atlattık canım başladı çocuklar okula ben de çıkıyorum iki gündür açık havaya
geçmiş olsun canım. inşallahMidem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Teşekkür ederim kuzumgeçmiş olsun canım. inşallah![]()
Çok geçmiş olsun. Çok sevindim.Şükür atlattık canım başladı çocuklar okula ben de çıkıyorum iki gündür açık havaya
Aaaa doğumgünü kızına ne oldu nazar değdi.Midem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Sağol cordişim. Adımları henüz tamamlayamadım gelen gidenden biraz iyi olayım kalkıcam canımAaaa doğumgünü kızına ne oldu nazar değdi.Geçmiş olsun.
![]()
Afiyet olsun kaptanimCordelia
Zipzip- @erenmothers
9.00: Yeşil soğanlı peynirli omlet, sarmısaklı yeşil zeytinli domates salatası, 1 dilim ekmek ve papatya cayı
12.30: Sütlü kahve ve armut
18.00:Et köfte, yoğurtlu pancar, marul salatası, köz biber ve ayran
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3021778
Operadan girmeyi dene kaptanim sorun yasamiyorumSiteyle imtihan saatimMenüyü 5 defa yazdım
Tüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin![]()
Afiyet olsun canim08 Mart 2022
öğlen 12.30
yoğurtlu kırık yarma çorbası
peynirli omlet
1 tk cevizli muammara
1 incir
salata
1 tb lavaş
aralarda
3 küçük hurma
1 incir
7 çiğ kaju fıstığı
akşam 19.15
1 kase sulu köfte
zeytinyağlı taze bakla yemeği+ 2 yk sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekşimaya ekmek
salata
yatana kadar 1,5 lt suZipzip-
Cordelia
L u c i a
Eki Görüntüle 3021786
Yarin kacta olacak operasyon simdiden gecmis olsun canimMidem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Şükür atlattık canım başladı çocuklar okula ben de çıkıyorum iki gündür açık havaya
Afiyet olsunKızlar nasılsınız. Ben bu ara hiç aktif olamıyorum. Bahar temizliğine başladım. Ama şu menü konusunda kendimi düzene sokmam lazım farkındayım. Bundan sonra her akşam yazacağım söz
2 günlük menümü yazayım
Pazar
13:30
1 dilim tb ekmeği, omlet, 4 Zeytin, domates, mandalina
18:30
1 kase mercimek çorbası, peynirli salata
2 Lt su
Pazartesi
11:00
2 dilim tb ekmeği, omlet, domates, 3 zeytin, biraz çeçil peyniri
18:00
1 tabak taze fasulye, 3 yk makarna, turşu
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3021683
Zipzip-
Cordelia @Busra 17
L u c i a
Afiyet olsun08 Mart 2022
öğlen 12.30
yoğurtlu kırık yarma çorbası
peynirli omlet
1 tk cevizli muammara
1 incir
salata
1 tb lavaş
aralarda
3 küçük hurma
1 incir
7 çiğ kaju fıstığı
akşam 19.15
1 kase sulu köfte
zeytinyağlı taze bakla yemeği+ 2 yk sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekşimaya ekmek
salata
yatana kadar 1,5 lt suZipzip-
Cordelia
L u c i a
Eki Görüntüle 3021786
Geçmiş olsunMidem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Teşekkür ederim canım bir aksilik olmazsa 14.00de.Afiyet olsun kaptanim
Operadan girmeyi dene kaptanim sorun yasamiyorum
Afiyet olsun canim
Yarin kacta olacak operasyon simdiden gecmis olsun canim
![]()
Afiyet olsun kaptanimSabah
İki dilim tb ekmeği tost
Çay
Öğlen
Sütlü nescafe
Az fıstık
Akşam