Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-09-23-30-39-626_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-03-09-23-30-39-626_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 16
Küçük kızımın da ateşi var hafif 😩benimde boğazım kaşınıyor. Allahim aklima mukayyet ol
Sen kendine iyi bak, sen hasta olursan çok kötü olur. Geçmiş olsun canım
Allah dermansiz dert vermesin. Tamam cok büyük sorunlari yok çok şükür. Ama gerçekten gercekten cok yoruldum artik 😭
Haklısın😔
Yani sokakta bazen bakiyorum cibildak, corapsiz terlikle gezen cocuklar görüyorum yaa. Ben bunlari hastaliktan korumak için neler yapıyorum yok yok yok 😔😣 bitmeyen kış oldu benim için çok bunaldım yaza ışınlanmak istiyorum
Gerçekten sana çok zor oldu, bütün küçük çocuklar hep hasta bu kış. Az kaldı bahar geliyor🙏
Sen de mi Brütüs :kızgın:
Evvet😁
Valla normalde akan bir şey değil ama şans diyince ben diyim anla :))
😂😂😂tövbe tövbe

Yani sokakta bazen bakiyorum cibildak, corapsiz terlikle gezen cocuklar görüyorum yaa. Ben bunlari hastaliktan korumak için neler yapıyorum yok yok yok 😔😣 bitmeyen kış oldu benim için çok bunaldım yaza ışınlanmak istiyorum
Ben karlı havada çıplak ayak koşan çocuklar gördüm. Bünye alışıyor sanırım.

Küçük kızımın da ateşi var hafif 😩benimde boğazım kaşınıyor. Allahim aklima mukayyet ol
Canım çok geçmiş olsun. Tek başına yine iyi idare ediyorsun. Çocuklarına iyi bakıyorsun ama işte bu sene çocuklar hastalıktan kurtulamadı. Sık sık ateşini ölç canım . Gece uykusuzluk zorlayabilir ama ne yapalım biz anneyiz

valla zaten bu ara 80 lerden kurtulamadım diye sıkılıyordum ama bir de bazı sorunlar oldu. azcık huzursuzum.
Kurtulacaksın 80 lerden. Bana en çok kimi 60 kilo görmek istersin deseler seni ve Tutku44 Tutku44 u söylerim. Gerçekten çok istiyorum. Bütün arkadaşlarımın hedefine ulaşmasını istiyorum ama siz uzun zamandır bu mücadeleyi veriyorsunuz. Kaç kez yenildiniz tekrar ayaga kalktınız, pes ettiniz tekrar başladınız ben de bunları çok yaşadim. 60 kilo resimlerinizi görmek beni inanılmaz mutlu edecek. Tabi sizin kadar mutlu olamam. 😘❤️😘❤️😘❤️

Back
X