Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oh çok şükür çok sevindim iyi olmasına. Laf olsun diye demiyorum cidden bir ferahlık geldi😇😇 ben de senin gibiyim anında alırım kiloyu, güzel de alırım
Ah canim sagol teyzesi❤ ya sana kilo cok yakisiyor bence bi foton var yanindaki esin sanirim bir dugunden sanirim orada kilo cok yakismis yanaklarin cok tatli❤
Beth18 Beth18 Rabbim daha iyi etsin inşallah 😘
Amiiin insallah
Yavrum benim kurban olurum onu verene ağrı ataklarini tetikleyen şeyleri az çok anlayabiliyor musunuz
Her sey etkileyebilir hicbir sey yokkende olabilir belirli bir nedeni yok canim

Ah canim sagol teyzesi❤ ya sana kilo cok yakisiyor bence bi foton var yanindaki esin sanirim bir dugunden sanirim orada kilo cok yakismis yanaklarin cok tatli❤

Amiiin insallah

Her sey etkileyebilir hicbir sey yokkende olabilir belirli bir nedeni yok canim
Oyyy canım o fotoda 66 kiloyum🙈 bacaklarım çok kalındı aslında tamamen açı şansı oldu :)

Sagol canim kaptanim❤
Bu arada yarişsam bu kadar yapamazdim yarişmiyorken 8000 adim atmisim bugun🙈
Maşallah sana.🧿🧿🧿🧿 Yalnız şunu söylemek istiyorum senin nick beni benden alıyor. Ben keki çok seviyormuşum onu anladım. .. O yüzden bu kadar güzel yapıyormusum. Onca yemek adı geçiyor umrumda olmuyor, Limonlu kek görünce bi delleniyorum. 🙈

Oyyy canım o fotoda 66 kiloyum🙈 bacaklarım çok kalındı aslında tamamen açı şansı oldu :)
Bacaklarina dikkat etmemistim ama 66 gibi durmuyorsun ;)
Maşallah sana.🧿🧿🧿🧿 Yalnız şunu söylemek istiyorum senin nick beni benden alıyor. Ben keki çok seviyormuşum onu anladım. .. O yüzden bu kadar güzel yapıyormusum. Onca yemek adı geçiyor umrumda olmuyor, Limonlu kek görünce bi delleniyorum. 🙈
Degistiriiim mi kaptanim🥰

Back
X