- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Bu resim etkilemez ki beniO zaman bu resmi tlfnu na kapak resmi yap canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu resim etkilemez ki beniO zaman bu resmi tlfnu na kapak resmi yap canım![]()
Süper canım çok güzel olmuş hiç aç kalmadın dimi ekmekte yok oh oh diren 1 günümüz kaldı09 mart menum
Kahvalti
1 fincan yeşilçay
1 adet haşlanmış yumurta
peynir (30 gram)
Domates
6 adet badem
1 dilim tb ekmeği
Ara
Kahve
3 ceviz
Ara
2 yk yogurt
2 yk yulaf
2 hurma
Aksam
3 izgara kofte
Salata
2 yk yogurt
Brokoli
Ara
Bitter
Su
2lt normal
1 lt detoks
Adim
10299
Zipzip-
Cordelia @yildiz4kc
Maviokur
Günaydın canım babandan haber var mı?Günaydın kızlar![]()
Evet onlardan bahsettim kadın ve zenci olan evli herhalde demi.Kadın türk . Sarışın kadın ve zenci adam videsundaki kişilerden bahsediyorsun sanırım
Günaydın iyi uykular.Gü nay dinnnnnnn güzel kadınlar, iş saatlerine alıştığım için uyandım ama tatil olduğum ve 12 den önce birşey yiyemedigim için size selam verip tekrar uyumayı deniycemgörüşürüz
![]()
Bugun kutsal Perşembe. Bugün no ekmekSüper canım çok güzel olmuş hiç aç kalmadın dimi ekmekte yok oh oh diren 1 günümüz kaldı![]()
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babana.Sağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor![]()
Günaydın evettttttGünaydınlar hanımlar kar yağıyor burada
Yarın tehlikeli cuma sjksjksjksjksjkBugun kutsal Perşembe. Bugün no ekmeksandriyon
En büyük kaptan yeşil kaptan. Bu hafta ben de yeşile geçecegim.Aferin sna asla kabul etmiyor um yeşil takım diye rahat takılma yok cuma günü eksi bekliyorumson sözüm birde tek biseyle sınırlı kalmmisin bir sürü ihlal olan şeyleri yemişsin
Günaydınlar akşama doğru tutar kesin yağmaya devam ederse trafik felç olacak yine.Günaydın evetttttt
Dışarıda kar yağıyor, benim içime yağmur
Ağlama, göz bebeğim, biraz daha dur
Yüreğine basa basa içimden yâr gidiyor
Ağlama, iki gözüm, biraz daha dur..
Bu şarkı dilime dolandı.![]()
Perşembeler olmasa hiç kilo veremezdim. Daha doğrusu Cuma korkusu.Yarın tehlikeli cuma sjksjksjksjksjk![]()
Tedbirli gidiyorlar bu sefer bakalım inşallah cok kotu olmaz.Günaydınlar akşama doğru tutar kesin yağmaya devam ederse trafik felç olacak yine.
Şarkı süpermiş.![]()
Çok geçmiş olsun canım.Çok şükür ben İyiyim canım ama annem kolunu kırdı onunla ilgileniyorum çok fazla giremiyorum siteye .. öpüyorum sizleri![]()
Günaydın hadi gözün aydın.Günaydin
Cuma idari izin![]()
Günaydın.Günaydın kızlar![]()