Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

09 mart menum
Kahvalti
1 fincan yeşilçay
1 adet haşlanmış yumurta
peynir (30 gram)
Domates
6 adet badem
1 dilim tb ekmeği

Ara
Kahve
3 ceviz

Ara
2 yk yogurt
2 yk yulaf
2 hurma

Aksam
3 izgara kofte
Salata
2 yk yogurt
Brokoli

Ara
Bitter

Su
2lt normal
1 lt detoks

Adim
10299

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @yildiz4kc Maviokur Maviokur
Süper canım çok güzel olmuş hiç aç kalmadın dimi ekmekte yok oh oh diren 1 günümüz kaldı 🤭😂😚

Sağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor😢😢😢😢
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babana.

Günaydınlar hanımlar kar yağıyor burada
Günaydın evetttttt❤️❤️❤️

Dışarıda kar yağıyor, benim içime yağmur
Ağlama, göz bebeğim, biraz daha dur
Yüreğine basa basa içimden yâr gidiyor
Ağlama, iki gözüm, biraz daha dur..

Bu şarkı dilime dolandı. ❤️

Aferin sna asla kabul etmiyor um yeşil takım diye rahat takılma yok cuma günü eksi bekliyorum 😀 son sözüm birde tek biseyle sınırlı kalmmisin bir sürü ihlal olan şeyleri yemişsin
En büyük kaptan yeşil kaptan. Bu hafta ben de yeşile geçecegim. ❤️❤️❤️

Günaydın evetttttt❤️❤️❤️

Dışarıda kar yağıyor, benim içime yağmur
Ağlama, göz bebeğim, biraz daha dur
Yüreğine basa basa içimden yâr gidiyor
Ağlama, iki gözüm, biraz daha dur..

Bu şarkı dilime dolandı. ❤️
Günaydınlar akşama doğru tutar kesin yağmaya devam ederse trafik felç olacak yine.

Şarkı süpermiş.:KK200:

Back
X