Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bir şekilde toparlanman gerek bunu senden başkası yapamaz. Motivasyonunu geri kazanman gerek. Çok üzülüyorum. Elimde. Bir şey gelmiyor. 😔
toparlıcam inşallah kuzum. son dönemde çok yoğundum ve geç yattığımdan uykusuzdum. onlar da etkiledi. kaç haftadır bir yerlere de gitmedim. bugün dışarı çıktım. bir iki market ve pazara ucundan girdim. yürüdüm durdum. iyi geldi bana.

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGELER❤️❤️❤️
Sadece 16 dakikalık tepinmeli kardio , yağlarım yansın diyenlere buraya bırakıyorum

fesang fesang
Maviokur Maviokur
Wilma11 Wilma11
Hallederiz Hallederiz
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Kinoalihatun Kinoalihatun
60kiloyum 60kiloyum
Amine Busra Amine Busra

Evet maalesef ki oturduğumuz yerden, elimize geçeni yiyerek fit olamayız. Her iş gibi bu da emek ve disiplin istiyor. Spora çok vakit ayıramıyor olabilirsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz. Ama gün tam 1.440 dakika. Kendiniz için ayıracak 15 dakikanız mutlaka vardır.Bu videonun 10 dk sı kardio son 4 dk sı esneme soğuma ve sonuç👇fotoğrafta
fesang fesang
Maviokur Maviokur
Wilma11 Wilma11
Hallederiz Hallederiz
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
60kiloyum 60kiloyum
Amine Busra Amine Busra

Eklentiler

• A9426FC2-FBB5-49D5-96C5-AF496B8409F9.webp
    A9426FC2-FBB5-49D5-96C5-AF496B8409F9.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 28
Evet maalesef ki oturduğumuz yerden, elimize geçeni yiyerek fit olamayız. Her iş gibi bu da emek ve disiplin istiyor. Spora çok vakit ayıramıyor olabilirsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz. Ama gün tam 1.440 dakika. Kendiniz için ayıracak 15 dakikanız mutlaka vardır.Bu videonun 10 dk sı kardio son 4 dk sı esneme soğuma ve sonuç👇fotoğrafta
fesang fesang
Maviokur Maviokur
Wilma11 Wilma11
Hallederiz Hallederiz
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
60kiloyum 60kiloyum
Amine Busra Amine Busra
O zaman başlıyoreee. :KK73:

Eve şimdi girdim. Çocuğu karla oynamaya çıkarmıştım. Disardayken arkadaşım aradı morali çok bozuktu, hoooo oraya uçtum saatlerce konustuk ettik.. akşam yemegi de yiyemedim bir sürü kahve kahve kahve.. menüyü gece yazacağım
Hoşgeldin canım🥰
Nisan hedefim beyaz pantolon giyebilecek fiziğe ulaşmak 🤩 bu yaşıma kadar hiç beyaz pantolon giymedim🙈
Sen de giyemiyorsan biz ne yapalım acaba😂
Saat 8 oldu, hala bir dünya işi var evin. Gideyim de sporumu yapayım bari önce. Yoksa imkanı yok halim kalmayacak :KK14:
İş bitmez hayatım, bittiği yerden başlar😖
Menüm
Kahvaltı 10:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 domates
1 bardak çay

Ara 14:30 1 kase tarçınlı yoğurt

Akşam 17:30
1 kase şehriye çorbası