- 8 Eylül 2016
- 103.295
- 438.087
- 898
- 36
Kizlarin cok sansliEvet cnm gecenin 2sine kadar bunlarla ugratsim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarin cok sansliEvet cnm gecenin 2sine kadar bunlarla ugratsim
Sagol cnmMutlu yaşları olsun
Çok beceriklisin![]()
Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun.Kizimin cnm tesekkur ederim
Bugun menume yazdigimda anlayin ne yedigimi![]()
Evet cnm onlar iyi olsunlarda baska bise istememKizlarin cok sansli![]()
Sagol canim tesekkur ederimNice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun.![]()
Hosgeldin canimEve şimdi girdim. Çocuğu karla oynamaya çıkarmıştım. Disardayken arkadaşım aradı morali çok bozuktu, hoooo oraya uçtum saatlerce konustuk ettik.. akşam yemegi de yiyemedim bir sürü kahve kahve kahve.. menüyü gece yazacağım
Tamamlarsin canim daha erkenAdımlar 4binde kalmış onları tamamlayayım![]()
toparlıcam inşallah kuzum. son dönemde çok yoğundum ve geç yattığımdan uykusuzdum. onlar da etkiledi. kaç haftadır bir yerlere de gitmedim. bugün dışarı çıktım. bir iki market ve pazara ucundan girdim. yürüdüm durdum. iyi geldi bana.Canım bir şekilde toparlanman gerek bunu senden başkası yapamaz. Motivasyonunu geri kazanman gerek. Çok üzülüyorum. Elimde. Bir şey gelmiyor.![]()
Sağlıkla ve huzurla yaşayacağı, sevdikleriyle kutlayacağı nice yaşları olsun güzel kızının. Allah ömür boyunca iyi insanlarla karşılaştırsınEllerimden dogumgunu seyisi
Öyle bi fiziğin yok mu?Nisan hedefim beyaz pantolon giyebilecek fiziğe ulaşmakbu yaşıma kadar hiç beyaz pantolon giymedim
![]()
Ellerimden dogumgunu seyisi
KIRMIZI ÇEKİRGELER
Sadece 16 dakikalık tepinmeli kardio , yağlarım yansın diyenlere buraya bırakıyorum
fesang
Maviokur
Wilma11
Hallederiz
Nefesimmmsin
Kmsl Hnd
Kinoalihatun
60kiloyum
Amine Busra
O zaman başlıyoreee.Evet maalesef ki oturduğumuz yerden, elimize geçeni yiyerek fit olamayız. Her iş gibi bu da emek ve disiplin istiyor. Spora çok vakit ayıramıyor olabilirsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz. Ama gün tam 1.440 dakika. Kendiniz için ayıracak 15 dakikanız mutlaka vardır.Bu videonun 10 dk sı kardio son 4 dk sı esneme soğuma ve sonuçfotoğrafta
fesang
Maviokur
Wilma11
Hallederiz
Nefesimmmsin
Kmsl Hnd
Kinoalihatun
60kiloyum
Amine Busra
Hoşgeldin canımEve şimdi girdim. Çocuğu karla oynamaya çıkarmıştım. Disardayken arkadaşım aradı morali çok bozuktu, hoooo oraya uçtum saatlerce konustuk ettik.. akşam yemegi de yiyemedim bir sürü kahve kahve kahve.. menüyü gece yazacağım
Sen de giyemiyorsan biz ne yapalım acabaNisan hedefim beyaz pantolon giyebilecek fiziğe ulaşmakbu yaşıma kadar hiç beyaz pantolon giymedim
![]()
İş bitmez hayatım, bittiği yerden başlarSaat 8 oldu, hala bir dünya işi var evin. Gideyim de sporumu yapayım bari önce. Yoksa imkanı yok halim kalmayacak![]()
Afiyet olsun canım