Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İlk bildirimim

Kahvaltı
10 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 çay kaşığı fıstık ezmesi (biraz fazla oldu)
1 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim beyaz peynir
3 çatal tulum peyniri
2 çatal tereyağ

Saat 15:00 gibi ikinci öğünüm
1 porsiyon havuç salatası
1,25 porsiyon lahana salatası
0,75 tabak nohut yemeği (bir tabaktan azdı)
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
Bir bardak organik süt,

Su
2 litre az oldu maalesef

Spor
10 dak bölgesel hareket

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
İlk menün hayırlı olsun. Afiyet olsun yeşil çiçeğim. Gayet güzel menü. 💚

İlk bildirimim

Kahvaltı
10 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
4 çay kaşığı fıstık ezmesi (biraz fazla oldu)
1 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 minik dilim beyaz peynir
3 çatal tulum peyniri
2 çatal tereyağ

Saat 15:00 gibi ikinci öğünüm
1 porsiyon havuç salatası
1,25 porsiyon lahana salatası
0,75 tabak nohut yemeği (bir tabaktan azdı)
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
Bir bardak organik süt,

Su
2 litre az oldu maalesef

Spor
10 dak bölgesel hareket

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım, erken kapatmışsın günü onun haricinde güzel🥰

Tamam canım 🥰

Ben hep söylüyorum, yok öyle bişey. Onlar herşeyi yiyiyor ama kuş kadar yiyiyorlar. Ondan sonrada bizi kandırıyorlar , yiyip kilo almıyorum diye pis yalancılar:sinirli:

Afiyet olsun canım 🥰
Benim de bir arkadaşım var, 34 beden bol geliyor. Gerçekten de benim kadar yiyor amaaa ben arkamdan atlı kovalıyormuş gibi yiyorum, baya çiğnemeden yutuyorum. O eline çatalı alıyor, 1 lokma ısırıyor, çatalı koyuyor masaya, sonra bir çatal daha… Artık bana fenalık basıyor, 1 saatte kalkamıyoruz sofradan. Bende ona bağlıyordum hep. Mideye iş bırakmıyor ki, sindirime gerek kalmadan bağırsağa düşüyor yemek 😀 Benim mide de napsın, parçalasın mı sindirsin mi? O da can 😁 Yorgunluktan saçmalamaya başladım🤪

Benim de bir arkadaşım var, 34 beden bol geliyor. Gerçekten de benim kadar yiyor amaaa ben arkamdan atlı kovalıyormuş gibi yiyorum, baya çiğnemeden yutuyorum. O eline çatalı alıyor, 1 lokma ısırıyor, çatalı koyuyor masaya, sonra bir çatal daha… Artık bana fenalık basıyor, 1 saatte kalkamıyoruz sofradan. Bende ona bağlıyordum hep. Mideye iş bırakmıyor ki, sindirime gerek kalmadan bağırsağa düşüyor yemek 😀 Benim mide de napsın, parçalasın mı sindirsin mi? O da can 😁 Yorgunluktan saçmalamaya başladım🤪
Yaaa🙈doğru diyosun. Ben de çiğnemeden yutuyorum ve çok hızlı yiyiyorum. Dolayısıyla doyma hissi de gelmiyor, yavaş yesem süre uzasa doyucam halbuki🤦‍♀️

Yaaa🙈doğru diyosun. Ben de çiğnemeden yutuyorum ve çok hızlı yiyiyorum. Dolayısıyla doyma hissi de gelmiyor, yavaş yesem süre uzasa doyucam halbuki🤦‍♀️
Evet yeme hızı mühim. Ben diyetteysem uzataaaa uzataaaa yiyorum. Diyette değilsem dakikasında bitiriyorum

Eklentiler

• BC9A8C9B-229D-4D7E-8129-12A2A3FA6966.webp
    BC9A8C9B-229D-4D7E-8129-12A2A3FA6966.webp
    18 KB · Görüntüleme: 31
Herkese selam,

Dun asiri yogundu. Aksamda bi arkadasimoza davetliydik. Bugun de hava guzeldi arabayla cikalim biraz gitmedigimiz yerlere gidip gezelim dedik. Sabah 9 da ciktik evden aksam 18.30 a kadar Hollanda icinde farkli farkli sehirlere ugrayarak gezdik. Dun menu yazamamistim simdi ikisini birden yazayim

11mart cuma
10.00 1 kahve
12.30 1 elma 1 kase yogurt 10 badem uzerine tarcin
arada kiraz sapi cayi
16.00 2 hurma 5 badem 1 kahve
19.30 5 tavuk kanat 2 parca et sis 1 minik kofte yarim parca biftek 1 yk humus 1 tk peybirli pesto 1 dilim ekmek
20.30 1 dilim unsuz sekersiz kek
arada sekersiz cay
1 fincna beyaz cay
su 3lt
spor yok 3238 adim sadece

12 mart cumartesi
10.00 1 kahve
11.00 2 tane yarim krep biri mantarli peynirli digeri duz krep uzerine 1 tk cikolata sosu 1 yk da cirpilmis kaymak (whipped cream) vardi
yaninda 1 sekersiz cay
1 nane cayi
arada kahve
19.45 1 orta boy italyan pizzada 6 dilim yedim uzerinde peynir, parca tavuk, domates zeytin mantar falan vardi (yufka inceliginde olanlardan)
su 3lt
spor 11.485 adim

bugun farkindayim asiri karbonhidratli bir menu oldu ve miktarlarda biraz fazlaca gibi oldu. Ama bugun diyet liste degisim gunumdu. 1 gun serbest yapayim dedim. Yarindan itibaren sıkı sekilde listeme devam edicem. Yarindan sonra haftaya kadar kacamak gormeyeceksiniz. Liste neyse o.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Eklentiler

• Screenshot_20220312-211243_Fit.webp
    Screenshot_20220312-211243_Fit.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220312-211226_Fit.webp
    Screenshot_20220312-211226_Fit.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 30
Süreyi uzatmak için şöyle yapıyorum ben, sağlıklı şeylerden kazanla yiyorum, o zaman ister istemez uzuyor süre 😂
Katı birşey yiyorsam da saymaya çalışıyorum. 16-18 i geçmiyor ama çiğneme sayısı, olsun o da birşey. Çatalı kaşığı bırakmakta bir yöntem aslında. Bu hafta bu konuya da eğileyim.

Back
X