- Emoji Skoru
- 438.804
- Puanlar
- 898
Bu hafta yesil takimda olmayacak ablaAllah affeder tatlım sanırım yeşil kaptanın da affeder
Afiyet olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta yesil takimda olmayacak ablaAllah affeder tatlım sanırım yeşil kaptanın da affeder
Afiyet olsun canım![]()
Ben de Erken diye düşündüm, aynen aynen. Cosariz birazdanSabah uyuyorlar canim
Geçen hafta oglen saatlerinde saatlerinde gelmistin sanki
Ahahah, ben evdeyim ya, okurum bol bol.Daha gecmise gitcem sana okunacak bir suru mesaj yazarim![]()
Bozacım nerden anladın kız benim sinirlenmediğimi, hep güldüğümüSinirlenmeden gülmek istiyorum bu mesajaShe-Raa gibi
genelde olan şeyler, aynen. Eşimleyken sorun yok benim de
![]()
Ah be yavrum seni kandırmışlarGeçen haftasonu, cumartesi özellikle benim ilk diyet günümdü, yetişemiyordum mesajlara. Hatta haftasonu diye böyle yoğun vb demişlerdi![]()
Bozacım nerden anladın kız benim sinirlenmediğimi, hep güldüğümü![]()
Yok yok , bence sabah diye böyleAh be yavrum seni kandırmışlar![]()
Evet genel bir sorun. Ben çok geriliyorum artık laf edince. Yılların birikmisligi de var. Yönlendirilmek geriyo beni. En iyisi çok belli etmemem. Zor beeBabalar hep ayni sanırım
Kendi tartılirken bende kilo aldim bu ara dedim hastasın diyor korkuma diyet yapamiyorum![]()
Allah kolaylık versinGecmise gidiyorum gelirim 1 saate![]()
Afiyet olsun canim@CordeliaZipzip-
9.30: Peynirli dereotlu omlet ve salata
15.00: Sütlü kahve ve elma
19.00: Közde tavuk but, bulgur pilavı, yoğurt ve kadayıf sarma
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3029250
Boyum 1.58Evet genel bir sorun. Ben çok geriliyorum artık laf edince. Yılların birikmisligi de var. Yönlendirilmek geriyo beni. En iyisi çok belli etmemem. Zor beesen zaten zayıf değil misin? Yapmana gerek var mı ? Boyun kilon kaç?
Tamam kaptanim duzenleriz onu@60kiloyum ara verdi canım. izinli olacaktı. @B O Z A
Afiyet olsun canim18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah
@CordeliaZipzip- @pastel34 kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar
Evet 55 iyi olurdu. Hiç bir şey yemesen de olmuyo galiba. Demek ki vermesen de olur mu diyor vücudun. Bu kadar yeter falanBoyum 1.58
Simdi 59-60 arasındayim
55 olsam yeter diyorum ama goremiyorum artik o rakamlari![]()
Eline sağlık kaptanim27. Hafta Yeşil Takım şuan bu şekilde. @Nefesimmmsin ve @dolunaydagel bu hafta diyet yapma imkanınız olacak mı? Sizi free takıma alabiliriz.
@B O Z A canım güzel bir hafta diliyorum. Yeşil takım için ne gerekiyorsa yaparım. 5 litre su bile içerim.![]()
![]()
Zipzip- canım bu hafta takımları oluşturmak zor oluyor senin içinde eline emeğine sağlık.
Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60@Cordelia Yeşil 63,15@Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80@HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10@HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80@Guzguzelim Yeşil 69,60@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40@gezegenfeza Yeşil 72,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80@Nefesimmmsin Yeşil 63,40@dolunaydagel Yeşil 81,15
Gecen sene bu zamanlar 53 e kadar dusmustum canim ama bu sene irademi koruyamiyorumEvet 55 iyi olurdu. Hiç bir şey yemesen de olmuyo galiba. Demek ki vermesen de olur mu diyor vücudun. Bu kadar yeter falan![]()
Afiyet olsun canimÇok çeşitli bir menü oldu bugün. Serbest günüm diil ama. Hafta sonu kullanabilirim o hakkımıkalori hesabı çok çeşit olunca beni benden alıyor, 1.500 ü aştım galiba.Pertim çıktı hesaplamaktan
Kahvaltı
14 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor
Beyaz peynir yedim biraz, ölçüyü hatırlamadim tam
1 tatlı kaşığı Fıstık ezmesi
Çay şekersiz
4-5 lokmalık pide (bu birazcık kaçtı)
Ogle
Yok
16:00 gibi
1 orta boy tabak yağda yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kayık tabak (orta) havuçve lahana salatası
Arada
5-6 dilim elma, 2 tane kadar havuç, bir yeşil çay, 1 kefir, 1 tane daha içicem yatmadan. Bir kurabiye öğlene doğru iş yerinde. Ev yapımı kakolu, 3 lokmalık.
Akşam
15 kavrulmuş fındık
3 avuca yakın çekirdekbu hiç olmadı
Zipzip- @Cordelia
Su 3 litre
Spor 15 dk yavaş tempo dans
Aaa ben de olmuyor sandım az yesen de. Beyaz ekmek yerine çavdar, tahıl vb uzun süre yersen cidden beyaz ekmeği eskisi kadar istemiyorsunGecen sene bu zamanlar 53 e kadar dusmustum canim ama bu sene irademi koruyamiyorum
Cok fazla ekmek tuketiyorum![]()