Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar selam,

Ben 2 gundir kotuydum ve menulerimi yazamamistim 3 gunu beraber yazayim hemen

3 nisan pazar
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin 1 tt ekmek 1 kase yagsiz tuzsuz salata
15.30 10 badem 1 kahve
18.30 1 parca izgara et 1 sis copsis yaninda 1 yk kozde patlican salatasi 2 yk zeytinyagli pirasa 1 yk yogutlu pancar
Arada sekersiz cay
Su 2,5 lt

4 Nisan pzts
10.00 1 kahve
12.30 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin 1 tt ekmek 1 kase yagsiz tuzsuz salata
15.30 10 badem 1 kahve
19.30 5 parca tavuk kanat
Yaninda yagsiz buharda pismis 4 yk sebze
1 kase yagszi tuzsuz salata
1 lokma ekmek
Arada cay
Su 2,5 lt

5 nisan sali
10.00 1 kahve
12.30 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin 1 tt ekmek 1 kase yagsiz tuzsuz salata cay
16.30 10 badem 1 kahve
17.00 1 lokma ekmek
19.30 6 yk patlican oturtma 1 kase yagsiz tuzsuz salata yarim dilim tt ekmek
Su 2,5 lt

Spor pazar 5747 adim, pztsi 5100 adim bugunhn sporunu adimlarini yatarken ayrica paylasicam.

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 @ugurbocuuu
Geçmiş olsun canım 😘😘

Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 yk çikolata
4 dilim wasa
2 kuru incir

İftar
Yarım kase çorba
150 gram et sote
2 kaşık pilav
Yogurtlu karnabahar
Salata

Ara 22.00
1 Türk kahvesi
1 baklava

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Afiyet olsun kaptanım 😋 kahve ile baklava da güzel gider 😬

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-05-23-11-24-386_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-04-05-23-11-24-386_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 26
Stresten, sıkıntıdan binbir türlü uğraşla geçirdiğim egzamam patladı yine şu hale bak ki henüz kaşıntı halinde,
Eki Görüntüle 3041734
Allah çekenlere sabır versin, çok zormuş gerçekten.
Canım doktora gittin mi? Ya da gidecek misin? Son 3 gündür takip edemedim burayı. Gitmediysen git lütfen. İlaç krem vs ne kullanılması gerekiyorsa kullan . Alla acil şifalar verir inşallah 🙏🏻

İyi akşamlar kızlar. Bugün gözlerimin arkasına ve tepeme kadar daraldı acı. Merdiven inip çıkarken beynim yerinden oynuyormuş gibi oluyor, çok mide bulantısı yapıyor. S Suskunkardelen canım durum bu.
Dün gece ne yaptıysam dindiremedim acıyı, gece uyuyamadım saatlerce. Ne ilaç, ne masajlar fayda etmedi. Kolonyalar kokladım, nane limon yağlarıyla şakaklarıma masajlar yaptım ama nafile. Allah dermansız dert vermesin ama ben doğumda bu kadar acı çektiğimi hissetmedim.
Gece gerildim, gerildim 1 paket bisküvi patlattım 😒 Sonra bütün gün bunun derdi de bindi tepeme, bahane arıyormuşum gibi her fırsatta yemeye sarılıyorsun diye kızıyorum kendime sabahtan beri.
Çok geçmiş olsun doktora gitsen farklo birsey onermez mi acaba

5 Nisan Salı menüm

Sahur: çeyrek beyaz ekmekten kaşarlı tost (tb bittiği için yedim), 1 kase kırmızı mercimek çorbası

18.56 iftar: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 2 yk tas kebabı, 3 yk pilav, salata

Su : iftardan sonra 1 litre içtim, 2-3 litre daha içerim ☺️

Çayımı içeyim, bir sonra yürüyeceğim yarım saat kadar . Yediklerimi eritirim inşallah 🙏🏻

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 Hallederiz Hallederiz
Canım çok tatlı yemek istiyordu. Ben de çayın yanında 5 tane yer fıstığı, 2 fındık, 2 hurma yedim. Şimdi daha iyiyim 🤗
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip-

Ah ben kendi kendime ne salaklik ettim. Bugun normalde kuzenimi cagircaktim dünden tatli corba yaptim birde buzluktan birseyler cikardim. O da rahatsizim gelmeyeyim dedi. Sonra gorumcemi aradim bugun olmaz yarin gelelim dedi tamam dedim. Ee baktim her yer yemek doldu annemleri cagirdim. Ee yarinda kvler gorumcemle gelecek yine yemek yapip hazirlik yapacagim 🤦🏻‍♀️🤭 niye boyle ard arda yaptim ramazan bende akil birakmadi

Back
X