Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah ben kendi kendime ne salaklik ettim. Bugun normalde kuzenimi cagircaktim dünden tatli corba yaptim birde buzluktan birseyler cikardim. O da rahatsizim gelmeyeyim dedi. Sonra gorumcemi aradim bugun olmaz yarin gelelim dedi tamam dedim. Ee baktim her yer yemek doldu annemleri cagirdim. Ee yarinda kvler gorumcemle gelecek yine yemek yapip hazirlik yapacagim 🤦🏻‍♀️🤭 niye boyle ard arda yaptim ramazan bende akil birakmadi
Olsun aradan çıkmış işte canım

Bende ailemi aldim iftara bu akşam cok yoruldum. Bebek uyumuyorki yatayim 😔🤷🏻‍♀️
Dün ben de eşimin arkadaşları ve eşlerini ağırladım iftarda. Üstümden tır geçmiş gibiydi. Bugün 1-2 saat gündüz uyudum da kendime geldim. Bebeğin uyusun sen de vur kafayı yat. Çok iyi geliyor 🤗

Sahur

Kuru meyvalı, fıstıklı tahin

Iftar
5 hurma
Sarımsaklı yoğurtlu patlıcan,, kabak, biber kızartma
3 servis kaşığı tantuni eti
1 tavuk but
2 kasık soğan salatası

Canım aşırı şekilde tatlı istiyor
Hurmayla bastırıyorum

1,5 lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
Screenshot_20220405-222935_Pedometer.webp
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia

Elhan Elhan nasıl oldun biricikim?

Aynıyım canım.simdi de böbreklerim ağrıyor.hava dan oldu büyük bir ihtimalle 👩‍❤️‍💋‍👩

Sağol canım 💋 seninde başın sağolsun 🙏

Sağol ablam.yattigim yerden zor kalkıyorum.etimi kopariyorlar, kemiklerim sızlıyor.👩‍❤️‍💋‍👩

Menopozlu gibiyim.bir ateş basıyor bir üşüme titreme oluyor 🥺

Elhan Elhan canım tam anlayamadım geçmişe bakamadım da, geçmiş olsun umarim kötü birşey yoktur ??

Elhan Elhan sultan nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun Elhan Elhan ablacım :KK43:

Günaydın.🤗

Günaydın. 🥰

😊Günaydın

Elhan Elhan Dön artık özledik. 🥰

@Zeynep_Nihal geçmiş olsun kuzum 🤗rabbim şifa versin en kısa sürede iyi ol inşallah 😍😍😘😘

Elhan Elhan canım inşallah iyisindir 😍😍😘😘

Bunları duyunca stres yapmıyorum daha iyiyim sağ olun🤗🤗öğleye kadar gelse diye öğleden sonra da gelmese de orucum bozulmasa diye bakıyorum😂

Çok geçmiş olsun nasıl oldun ?😔

Geçmiş olsun kuşum şimdi nasıl oldun?

😂😂Okuldan gelip yattım,kalktım ev supurdum yine yattım.Supurge ortada duruyor daha🙈bırazdan kalkıp iftar hazırlığına başlarım.Bugun sucuklu yumurta çekti canım yemek yapmayacağım🙈 bir de soğan kavurup üzerine haşlanmış nohut attıkları bir salata gördüm onu yapacağım🤭ne görsem canım çekiyor,ben hiç böyle değildim😂😂😂😂🙈🙈

Hayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim. :dua::KK200::dua:
Pastelfitim de mi hasta 🥺

Dün ben de eşimin arkadaşları ve eşlerini ağırladım iftarda. Üstümden tır geçmiş gibiydi. Bugün 1-2 saat gündüz uyudum da kendime geldim. Bebeğin uyusun sen de vur kafayı yat. Çok iyi geliyor 🤗
Cocuklar cok gec yatıyor. Ben 4 olmadan kalkiyorum sonra da 6ya kadar eşimin gitmesini bekliyorum, uyuyunca alarmı duyamam diye.. bu sefer yine ya çocuklar uyaniyor ya da ben hemen uyuyamiyorum 7 -7.30 oluyor tekrar uyumam 😔 ramazan geldiginden beri kafam hiç yerinde değil herşeyi karistirmaya başladım

Hayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim. :dua::KK200::dua:
Helal olsun biricikim. Bir an önce düzlüğe cikmani diliyorum 🥰 pastel hasta değil ama kedisini kaybetmişti üzgündü nasıl oldu diye merak ettim

İnşallah daha iyi olursun abla ❤️ haftaya da dinlenerek daha iyi toparlanirsin

Iyi ol da canikom gerisi önemli değil

Merhaba Sporcu Prensesler :KK200: :KK200: :KK200:

29.etap Haftasonu Masterfit spor yarışmasını mavi takım kazanmıştır. gezegenfeza gezegenfeza ve mavi takımı tebrik ediyoruz. :sampiyon: :KK9: :KK9: :KK9: sara_28 sara_28 ve kırmızı takımı da yaptıkları güzel sporlar için tebrik ederiz. :KK9: :KK9: :KK9:

Zipzip- Zipzip-

MasterFit 29 Etap Spor Yarışması genel
Sıra NOÜye AdıTakım01 Nisan Cuma Kg.02 Nisan Cumartesi Adım Sayısı03 Nisan Pazar Adım SayısıTOPLAM ADIM SAYISIORTALAMA
1
sara_28 sara_28 Kırmızı Kaptan
93,00​
5.000​
5.000​
10.000​
2​
fesang fesang Kırmızı
59,00​
5.000​
5.000​
10.000​
3​
She-Raa She-Raa Kırmızı
85,70​
5.000​
5.000​
10.000​
4​
Kinoalihatun Kinoalihatun Kırmızı
75,25​
3.535​
0​
3.535​
5​
Amine Busra Amine Busra Kırmızı
72,00​
5.000​
5.000​
10.000​
6​
Hallederiz Hallederiz Kırmızı
80,60​
5.000​
5.000​
10.000​
7​
gewezebidik gewezebidik Kırmızı
67,25​
5.000​
5.000​
10.000​
8​
ugurbocuuu ugurbocuuu Kırmızı
5.000​
1.587​
6.587​
9​
Cordelia Cordelia Kırmızı
63,95​
5.000​
5.000​
10.000​
10​
s i d e l y a s i d e l y a Kırmızı
67,35​
1.949​
5.000​
6.949​
11​
Beth18 Beth18 limonlutarcinlikekKırmızı
62,10​
5.000​
2.835​
7.835​
12​
S Suskunkardelen Kırmızı Sarı
56,30​
5.000​
5.000​
10.000​
104.906​
8.742,17​
1​
gezegenfeza gezegenfeza Mavi Kaptan
71,50​
5.000​
5.000​
10.000​
2​
pastelfit pastelfit Mavi
60,70​
5.000​
5.000​
10.000​
3​
North River North River Mavi
77,05​
5.000​
4.459​
9.459​
4​
erenmothers erenmothers Mavi
73,85​
5.000​
5.000​
10.000​
5​
60kiloyum 60kiloyum Mavi
85,70​
5.000​
5.000​
10.000​
6​
Wilma11 Wilma11 Mavi
71,15​
5.000​
5.000​
10.000​
7​
sandriyon sandriyon Mavi
64,40​
5.000​
5.000​
10.000​
8​
menekse_kokusu menekse_kokusu Mavi
58,70​
5.000​
5.000​
10.000​
9​
Maviokur Maviokur Mavi
57,90​
5.000​
3.527​
8.527​
10​
yazarhanim35 yazarhanim35 Mavi
77,00​
5.000​
5.000​
10.000​
11​
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Mavi Sarı
72,20​
5.000​
5.000​
10.000​
107.986​
9.816,91​

Bu akşam çok fazla yedim 🤦🏻‍♀️😔
5 nisan menüsü

Sahur
2 dilim ekmekle tost , haşlama yumurta
Domates salatalık
Çay, 1 er kaşık labne kaymak çikolata

İftar 🙄
1 tabak ezogelin çorbası
1 tabakta patates tavuk karışık (firinda)
1 tabak pilav 😲
1 bardak fanta
Salat, semizotu yogurtlusu,kereviz

Ara turk kahvesi 1 dilim tatli 😒☹️

Bugun cok fenaydim elim hep birseylere gitti. Cok yoruldugum icin mi oldu bilmiyorum. Akşamda patladim....

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28

Cocuklar cok gec yatıyor. Ben 4 olmadan kalkiyorum sonra da 6ya kadar eşimin gitmesini bekliyorum, uyuyunca alarmı duyamam diye.. bu sefer yine ya çocuklar uyaniyor ya da ben hemen uyuyamiyorum 7 -7.30 oluyor tekrar uyumam 😔 ramazan geldiginden beri kafam hiç yerinde değil herşeyi karistirmaya başladım
Allah mükafatını fazlasıyla versin Canım kolay değil. Bizlerin hem gece uykusu düzensiz hem de gündüz herkes uyuyor yatıyor biz gündüz telafi de edemiyoruz gece ki uykusuzluğu

Sen yeterki iyi Ol kuzum:KK60::KK60:

Allah mükafatını fazlasıyla versin Canım kolay değil. Bizlerin hem gece uykusu düzensiz hem de gündüz herkes uyuyor yatıyor biz gündüz telafi de edemiyoruz gece ki uykusuzluğu
Dün uyudum mesela biraz ama bugun degil uyumak oturmaya uzanmaya vakit bulamadım. Yarında böyle olcak muhtemelen. İçten içe anneme kiziyorum o oruç tutmuyor ama hiç yardimcida olayim demiyor. Sonra kendime kiziyorum sana yardim etmek zorunda degil, 2. Cocugu yaparken dusunseydin diyorum 😐

Back
X