- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki gun icinde gordim öğleden sonra gelen misafirmi oturuyorİnşallah bir an önce uyur canım. Ben yemek vs yapmadim ama sadece kafa dinlemek için gitsin istiyorum![]()
Olsun aradan çıkmış işte canımAh ben kendi kendime ne salaklik ettim. Bugun normalde kuzenimi cagircaktim dünden tatli corba yaptim birde buzluktan birseyler cikardim. O da rahatsizim gelmeyeyim dedi. Sonra gorumcemi aradim bugun olmaz yarin gelelim dedi tamam dedim. Ee baktim her yer yemek doldu annemleri cagirdim. Ee yarinda kvler gorumcemle gelecek yine yemek yapip hazirlik yapacagimniye boyle ard arda yaptim ramazan bende akil birakmadi
Ayyyynen öyleSanki gun icinde gordim öğleden sonra gelen misafirmi oturuyor![]()
Allah kabul etsin canımcımÇok yorucu bir gün oldu şükür tamamladım orucumu
Cocuklarla hic ilgilenemedim bu ara neyse yarinida kolayca atlatirim inşallahOlsun aradan çıkmış işte canım
İnşallahCocuklarla hic ilgilenemedim bu ara neyse yarinida kolayca atlatirim inşallah
Dün ben de eşimin arkadaşları ve eşlerini ağırladım iftarda. Üstümden tır geçmiş gibiydi. Bugün 1-2 saat gündüz uyudum da kendime geldim. Bebeğin uyusun sen de vur kafayı yat. Çok iyi geliyorBende ailemi aldim iftara bu akşam cok yoruldum. Bebek uyumuyorki yatayim![]()
Elhan nasıl oldun biricikim?
Aynıyım canım.simdi de böbreklerim ağrıyor.hava dan oldu büyük bir ihtimalle
Sağol canımseninde başın sağolsun
Sağol ablam.yattigim yerden zor kalkıyorum.etimi kopariyorlar, kemiklerim sızlıyor.
Menopozlu gibiyim.bir ateş basıyor bir üşüme titreme oluyor![]()
Elhan canım tam anlayamadım geçmişe bakamadım da, geçmiş olsun umarim kötü birşey yoktur ??
Elhan sultan nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Geçmiş olsunElhan abla
@Zeynep_Nihal geçmiş olsun kuzumrabbim şifa versin en kısa sürede iyi ol inşallah
Elhan canım inşallah iyisindir
![]()
Bunları duyunca stres yapmıyorum daha iyiyim sağ olunöğleye kadar gelse diye öğleden sonra da gelmese de orucum bozulmasa diye bakıyorum
Çok geçmiş olsun nasıl oldun ?
Geçmiş olsun kuşum şimdi nasıl oldun?
Okuldan gelip yattım,kalktım ev supurdum yine yattım.Supurge ortada duruyor daha
bırazdan kalkıp iftar hazırlığına başlarım.Bugun sucuklu yumurta çekti canım yemek yapmayacağım
bir de soğan kavurup üzerine haşlanmış nohut attıkları bir salata gördüm onu yapacağım
ne görsem canım çekiyor,ben hiç böyle değildim
![]()
Hayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.Elhan in nesi var
Cocuklar cok gec yatıyor. Ben 4 olmadan kalkiyorum sonra da 6ya kadar eşimin gitmesini bekliyorum, uyuyunca alarmı duyamam diye.. bu sefer yine ya çocuklar uyaniyor ya da ben hemen uyuyamiyorum 7 -7.30 oluyor tekrar uyumamDün ben de eşimin arkadaşları ve eşlerini ağırladım iftarda. Üstümden tır geçmiş gibiydi. Bugün 1-2 saat gündüz uyudum da kendime geldim. Bebeğin uyusun sen de vur kafayı yat. Çok iyi geliyor![]()
Helal olsun biricikim. Bir an önce düzlüğe cikmani diliyorumHayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.
Pastelfitim de mi hasta![]()
İnşallah daha iyi olursun ablaHayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.
Iyi ol da canikom gerisi önemli değilHayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.
MasterFit 29 Etap Spor Yarışması genel | |||||||
Sıra NO | Üye Adı | Takım | 01 Nisan Cuma Kg. | 02 Nisan Cumartesi Adım Sayısı | 03 Nisan Pazar Adım Sayısı | TOPLAM ADIM SAYISI | ORTALAMA |
1 |
![]() | Kırmızı Kaptan | 93,00 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
2 |
![]() | Kırmızı | 59,00 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
3 |
![]() | Kırmızı | 85,70 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
4 |
![]() | Kırmızı | 75,25 | 3.535 | 0 | 3.535 | |
5 |
![]() | Kırmızı | 72,00 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
6 |
![]() | Kırmızı | 80,60 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
7 |
![]() | Kırmızı | 67,25 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
8 |
![]() | Kırmızı | 5.000 | 1.587 | 6.587 | ||
9 |
![]() | Kırmızı | 63,95 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
10 |
![]() | Kırmızı | 67,35 | 1.949 | 5.000 | 6.949 | |
11 |
![]() | Kırmızı | 62,10 | 5.000 | 2.835 | 7.835 | |
12 | S Suskunkardelen | Kırmızı Sarı | 56,30 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
104.906 | 8.742,17 | ||||||
1 |
![]() | Mavi Kaptan | 71,50 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
2 |
![]() | Mavi | 60,70 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
3 |
![]() | Mavi | 77,05 | 5.000 | 4.459 | 9.459 | |
4 |
![]() | Mavi | 73,85 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
5 |
![]() | Mavi | 85,70 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
6 |
![]() | Mavi | 71,15 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
7 |
![]() | Mavi | 64,40 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
8 |
![]() | Mavi | 58,70 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
9 |
![]() | Mavi | 57,90 | 5.000 | 3.527 | 8.527 | |
10 |
![]() | Mavi | 77,00 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
11 |
![]() | Mavi Sarı | 72,20 | 5.000 | 5.000 | 10.000 | |
107.986 | 9.816,91 |
Allah mükafatını fazlasıyla versin Canım kolay değil. Bizlerin hem gece uykusu düzensiz hem de gündüz herkes uyuyor yatıyor biz gündüz telafi de edemiyoruz gece ki uykusuzluğuCocuklar cok gec yatıyor. Ben 4 olmadan kalkiyorum sonra da 6ya kadar eşimin gitmesini bekliyorum, uyuyunca alarmı duyamam diye.. bu sefer yine ya çocuklar uyaniyor ya da ben hemen uyuyamiyorum 7 -7.30 oluyor tekrar uyumamramazan geldiginden beri kafam hiç yerinde değil herşeyi karistirmaya başladım
Sen yeterki iyi Ol kuzumHayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.
Dün uyudum mesela biraz ama bugun degil uyumak oturmaya uzanmaya vakit bulamadım. Yarında böyle olcak muhtemelen. İçten içe anneme kiziyorum o oruç tutmuyor ama hiç yardimcida olayim demiyor. Sonra kendime kiziyorum sana yardim etmek zorunda degil, 2. Cocugu yaparken dusunseydin diyorumAllah mükafatını fazlasıyla versin Canım kolay değil. Bizlerin hem gece uykusu düzensiz hem de gündüz herkes uyuyor yatıyor biz gündüz telafi de edemiyoruz gece ki uykusuzluğu
Çok sağ ol bitanem.Helal olsun biricikim. Bir an önce düzlüğe cikmani diliyorumpastel hasta değil ama kedisini kaybetmişti üzgündü nasıl oldu diye merak ettim