Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• 73BEBE29-AB0D-4926-A07E-D9F30567DC5C.webp
    73BEBE29-AB0D-4926-A07E-D9F30567DC5C.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 24
İyi akşamlar kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bende çok rahatsızım başım çok fena ondan bu saate kaldım menü için tek tek alıntılayamadım çok ekrana bakamıyorum öpüyorum hepinizi

Sahur 04:20 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 köz biber 1 domates

İftar 19:25 1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

2 litre su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza @Migim
Geçmiş olsun kaptanim. 🥰

Acayip göğüslerim fln canımi yakıyor bir de tartı var uzucem sanırım seni kaptanım bu hafta regli vurdu
Canın sağolsun kuzum, bende dağıttım bu hafta, toparlayamıyorum, kilo takılı kalınca arada böyle saçmalıyorum, tamda kaptan olduğum haftaya denk geldi

İyi akşamlar kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bende çok rahatsızım başım çok fena ondan bu saate kaldım menü için tek tek alıntılayamadım çok ekrana bakamıyorum öpüyorum hepinizi

Sahur 04:20 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 köz biber 1 domates

Allah şifa versin kuzum

Sağol canım benim başımın yarısı ağrıyor biraz komik gelebilir ama bende şaşkınım bu sene çıktı buda başımın sağ tarafı şakaklarım gözüm burnum kopuyor sanki 🙄

Tamam canım ❤️
Geçmiş olsun saracim. Yine bas agrisi.🤷
Covidden sonra en büyük derdimiz oldu. Sırayla yakalıyor bizi maalesef. 🥺 Allah şifa versin bitanem ❤️

Sahur
3 y.k. kuru meyvalı tahin

14: 00 civarı hurma
Kaç tane yedim bilmiyorum
1 minik kek
Gofret

Iftar
Mantarlı, nohutlu, peynirli omlet
Salatalık

1,5 lt su
3 kupa siyah çay
1 kupa yeşil çay
2 kupa kahve

Screenshot_20220406-230349_Pedometer.webp
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia

Zipzip kaptanım, yarın ilk orucumu tutacağım, mukabeleye 6 gün gecikmeli başlıyorum, sabah da biraz okur, geç yatarım
Ben ikindi vakti tartılırım olurmu

Canım geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bu gece yazdığım kaçıncı geçmiş olsun mesajı oldu sayamadim. Genç yaşlı demiyor herkesi yakalıyor demek ki...iyi bak kendine bitanem niyetleniyorsan yatmadan mutlaka ağrı kesici alıp öyle uyu. Gün içinde faydası oluyor.

Back
X