Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip-
Cuma 85.7
Bugün

20220407_190958.webp

Cuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg
Tebrik ederim canım ❤️
Sana da geçmiş olsun canım. Kovid malesef çoğumuzda etkiler bıraktı
Aynen canım başka sorunlar olmaz inşallah 🙄
Cuma 59 kg
Bugün 58.3
Fark:700 gram

Regl olmama bağlıyorum daha fazla eksi bekliyordum. Yarın sabah yine tartilmaya çalışacağım

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Tebrik ederim canım ❤️
Hoşbulduk canım 😘 kızın doğum gününün en kqzını 3 haftada atlatabildiğimden onunla uğraşıyordum. Ramazanda nefes alabildim diyebilirim :ruh:

İnşallah canım inşallah 😣

🤩 hoşbulduk tatlım özlemişim sizi yaa

Bitti kaptanım artık sakin bir hayattayım. Oh valla ramazan ne güzelmiş 🥳 gruba katılmaya korkuyorum kilo aldım kaptişim :olamaz:
Bizde seni özledik tatlım ❤️
Geçen hafta 72ydim galiba.
Fark 1.3 kg kaptanim Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28
Tebrik ederim canım ❤️
Korktugum kadar kötü değil ama yine de e
düzenime dönmezsem çok hızlı eski halime dönüyorum 😓😓
Gecen cuma 67.2
Bu cuma 67.4
Fark +200 gr
%+ 0.29
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Beth18 sara_28 sara_28 üzgünüm yeşil fıstıklarım
En son yeşil takımdaydım 💚💚🍀
Artın çok değil canım ödemdir kesin haftaya daha güzel bir eksiyle geleceğine eminim ❤️

Kizlar selam bende iki gunun spor ve menusunh yazayjm hemen. Bugun cok sukur esim evden calisiyordu, erken kapattik gunu. Cumartesi 1 haftasi dolacak onunda diyetteki. Bence hic kilo vermedim, bosuna ugrasiyorum bu kadar diyor ama henuz sabah tartilmadi hic. Bakalim umarim guzel vermistir de biraz motive olur.

Neyse ben menulerimi yazayim.

6 Nisan 2022 Carsamba
10.00 1 kahve
12.30 1yumurta 5 yk patlican oturtma (patlicanlari kizartmadim, air fryerda cok az yag ile pisirdim) 1 buyuk kase salata 1 dilim tt ekmek
15.30 1 kahve 10 badem
19.00 yarim dilim ekmek salam dilimj boyutunda 2 dilim fume tavuk 1 dilim peynir
20.00 1 parca somon 1 kase salata 1 yk peynirli meze
21.00 2 kare bitter
Su 2 lt
Spor 40 dk leslie

7 Nisan 2022 persembe
10.00 1 kahve
12.30 1yumurta 5 yk patlican oturtma (patlicanlari kizartmadim, air fryerda cok az yag ile pisirdim) 1 buyuk kase salata 1 dilim tt ekmek
15.30 1 kahve 10 badem
18.00 4 parca tavuk sis 2 parca tavuk kanat 1 yk pilav 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Suan odem suyu iciyorum. Bugun yuruyus yaptim. Adimlarimi ayrica toplu paylasicam.

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu

Benim bu sabahki kilom 66 ya cok yaklasmisti umarim yarin 66li bir sayi gorurum artik 🤞

07 Nisan 2022

sahur 04.00
omlet
kıymalı ıspanaklı gözleme
domates biber
1 çk bal kaymak
10 çiğ badem

iftar 19.45
1,5 kepçe çorba
etli kuru sebze yemeği (kabak-patlıcan-biber) + 1 yk yoğurt
2 yk pilav (basmati)
salata
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez

1,5 lt su Zipzip- Zipzip- gezegenfeza gezegenfeza Cordelia Cordelia

yatana kadar 12.000 adımı geçer

Eksin cok guzel tebrik ederim canim 😍😍
Masterfite ekliyorum 🥰
Menümü yazayım
Sabah
Kefirli chia tohumlu çiğ fındıklı kuru kayısılı tarçınlı zerdeçallı ve elmalı smothie

Öğle
Bir tabak pırasa 6
Yoğurt
Bir avuç içi kadar haşlanmış hindi

Akşam
Bir kase sebze çorbası
Fırında tavuk
Salata

Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanim ❤
Kizlar selam bende iki gunun spor ve menusunh yazayjm hemen. Bugun cok sukur esim evden calisiyordu, erken kapattik gunu. Cumartesi 1 haftasi dolacak onunda diyetteki. Bence hic kilo vermedim, bosuna ugrasiyorum bu kadar diyor ama henuz sabah tartilmadi hic. Bakalim umarim guzel vermistir de biraz motive olur.

Neyse ben menulerimi yazayim.

6 Nisan 2022 Carsamba
10.00 1 kahve
15.30 1 kahve 10 badem
19.00 yarim dilim ekmek salam dilimj boyutunda 2 dilim fume tavuk 1 dilim peynir
20.00 1 parca somon 1 kase salata 1 yk peynirli meze
21.00 2 kare bitter
Su 2 lt
Spor 40 dk leslie

7 Nisan 2022 persembe
10.00 1 kahve
15.30 1 kahve 10 badem
18.00 4 parca tavuk sis 2 parca tavuk kanat 1 yk pilav 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Suan odem suyu iciyorum. Bugun yuruyus yaptim. Adimlarimi ayrica toplu paylasicam.

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu

Benim bu sabahki kilom 66 ya cok yaklasmisti umarim yarin 66li bir sayi gorurum artik 🤞
Afiyet olsun canim ❤

07 Nisan 2022

sahur 04.00
omlet
kıymalı ıspanaklı gözleme
domates biber
1 çk bal kaymak
10 çiğ badem

iftar 19.45
1,5 kepçe çorba
etli kuru sebze yemeği (kabak-patlıcan-biber) + 1 yk yoğurt
2 yk pilav (basmati)
salata
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez

1,5 lt su Zipzip- Zipzip- gezegenfeza gezegenfeza Cordelia Cordelia

yatana kadar 12.000 adımı geçer
Afiyet olsun canim ❤

Geçen cuma 73,85
Bugün 73,10
-750 gr
Zipzip- Zipzip- gezegenfeza gezegenfeza Cordelia Cordelia @Migim

Geçen Cuma: 85,7 kg
Bugün 86,1 kg
Fark +0,4 kg
Özür dilerim Saracım, oruca adapte olamadım sanırım. Bir de yiyip yatıyorum. Suyu da sahurda çok içiyorum, o da ödem yapmış olabilir 🙁
Yarışmalarda ilk defa artı geldim, çok üzgünüm 😞
Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 @DombiliKus

Geçen Cuma 58.7
Bu Cuma 58.0
Fark -700
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza
Tebrikler canim guzel eksi
Cuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg
Oooo sahane eksi ortim
Teşekkür ederim :)) 8 yıldır hiç bu kadar kötü almamıştım. Depresyona girmek yerine sizin gruba girmek daha mantıklı geldi :)))
Hosgeldin canim. Biz normalde epey neseli bi geubuz amq ben dahil bu hafta herkesde bi hastalik, bir taakim sıkıntılar falan var. Ama iyi yapmissin, burada hepimiz birbirimize destegiz :)
Cuma 59 kg
Bugün 58.3
Fark:700 gram

Regl olmama bağlıyorum daha fazla eksi bekliyordum. Yarın sabah yine tartilmaya çalışacağım

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Guzel eksi canim benim yarina daha da eksi olursun sen
Geçen hafta 72ydim galiba.
Fark 1.3 kg kaptanim Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28
Oo cok guzel eksi tebrik ederim

Kizlar cok sukur onceki gunlerden daha iyiceyim. Umarim en kisa zamanda bu halim tamamen duzelir. Benim bunaralar kilo vermem bu hormknal etkilerden de oturu sanirim biraz yavasladi. Sonucu yarin gorecegiz tabi ama eger cok az vermis olursam belki yarismayi etkilememek icin yesile gecerim. Ama hic de yesile gecesim yok, masterfitte olmayi seviyorum. Neyse yarin bakacagiz artik 😅

Kizlar cok sukur onceki gunlerden daha iyiceyim. Umarim en kisa zamanda bu halim tamamen duzelir. Benim bunaralar kilo vermem bu hormknal etkilerden de oturu sanirim biraz yavasladi. Sonucu yarin gorecegiz tabi ama eger cok az vermis olursam belki yarismayi etkilememek icin yesile gecerim. Ama hic de yesile gecesim yok, masterfitte olmayi seviyorum. Neyse yarin bakacagiz artik 😅
Az veriyor olman önemli degil ki canim
Kimi arti geliyor
Kimi sabit geliyor
Kimi 100 gram eksi geliyor
Yarışmanin mantigi motive olmak🥰🥰🥰

Back
X