Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canımCuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg
Aynen canım başka sorunlar olmaz inşallahSana da geçmiş olsun canım. Kovid malesef çoğumuzda etkiler bıraktı
Tebrik ederim canım
Bizde seni özledik tatlımHoşbulduk canımkızın doğum gününün en kqzını 3 haftada atlatabildiğimden onunla uğraşıyordum. Ramazanda nefes alabildim diyebilirim
İnşallah canım inşallah
hoşbulduk tatlım özlemişim sizi yaa
Bitti kaptanım artık sakin bir hayattayım. Oh valla ramazan ne güzelmişgruba katılmaya korkuyorum kilo aldım kaptişim
![]()
Tebrik ederim canım
Artın çok değil canım ödemdir kesin haftaya daha güzel bir eksiyle geleceğine eminim
Sen pilavsan bende tatli canimPilav ve bende oldu baya kaptanim karıştırdı galiba
Zipzip- kaptanim masterfite ekle beni. Eklemezsen iyice zivanadan cikabilirim
Tatlıda oldu hepSen pilavsan bende tatli canim
Sorun degil sonuçta biseler kacirmisiz![]()
Saol canim benimGeçmiş olsun canım![]()
Yaa cok az kalmis, guzel eksi tebrik ederim. Yarin artik 70 in altini gorursun muhtemelen :)Eki Görüntüle 3043178
Geçen cuma 71,5
Pazartesi 70,9
Bugün70,3
Fark -1,2
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza @erenmothers
Guzel eksi canim tebrik ederim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim ❤Kizlar selam bende iki gunun spor ve menusunh yazayjm hemen. Bugun cok sukur esim evden calisiyordu, erken kapattik gunu. Cumartesi 1 haftasi dolacak onunda diyetteki. Bence hic kilo vermedim, bosuna ugrasiyorum bu kadar diyor ama henuz sabah tartilmadi hic. Bakalim umarim guzel vermistir de biraz motive olur.
Neyse ben menulerimi yazayim.
6 Nisan 2022 Carsamba
10.00 1 kahve
12.30 1yumurta 5 yk patlican oturtma (patlicanlari kizartmadim, air fryerda cok az yag ile pisirdim) 1 buyuk kase salata 1 dilim tt ekmek
15.30 1 kahve 10 badem
19.00 yarim dilim ekmek salam dilimj boyutunda 2 dilim fume tavuk 1 dilim peynir
20.00 1 parca somon 1 kase salata 1 yk peynirli meze
21.00 2 kare bitter
Su 2 lt
Spor 40 dk leslie
7 Nisan 2022 persembe
10.00 1 kahve
12.30 1yumurta 5 yk patlican oturtma (patlicanlari kizartmadim, air fryerda cok az yag ile pisirdim) 1 buyuk kase salata 1 dilim tt ekmek
15.30 1 kahve 10 badem
18.00 4 parca tavuk sis 2 parca tavuk kanat 1 yk pilav 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Suan odem suyu iciyorum. Bugun yuruyus yaptim. Adimlarimi ayrica toplu paylasicam.
Zipzip-
sara_28
Cordelia
ugurbocuuu
Benim bu sabahki kilom 66 ya cok yaklasmisti umarim yarin 66li bir sayi gorurum artik![]()
Afiyet olsun canim ❤07 Nisan 2022
sahur 04.00
omlet
kıymalı ıspanaklı gözleme
domates biber
1 çk bal kaymak
10 çiğ badem
iftar 19.45
1,5 kepçe çorba
etli kuru sebze yemeği (kabak-patlıcan-biber) + 1 yk yoğurt
2 yk pilav (basmati)
salata
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
1,5 lt suZipzip-
gezegenfeza
Cordelia
yatana kadar 12.000 adımı geçer
Geçen Cuma: 85,7 kg
Bugün 86,1 kg
Fark +0,4 kg
Özür dilerim Saracım, oruca adapte olamadım sanırım. Bir de yiyip yatıyorum. Suyu da sahurda çok içiyorum, o da ödem yapmış olabilir
Yarışmalarda ilk defa artı geldim, çok üzgünüm
Zipzip-
sara_28 @DombiliKus
Tebrikler canim guzel eksi
Oooo sahane eksi ortimCuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg
Hosgeldin canim. Biz normalde epey neseli bi geubuz amq ben dahil bu hafta herkesde bi hastalik, bir taakim sıkıntılar falan var. Ama iyi yapmissin, burada hepimiz birbirimize destegiz :)Teşekkür ederim :)) 8 yıldır hiç bu kadar kötü almamıştım. Depresyona girmek yerine sizin gruba girmek daha mantıklı geldi :)))
Guzel eksi canim benim yarina daha da eksi olursun sen
Oo cok guzel eksi tebrik ederim
Afiyet olsun canim ❤7 Nisan Perşembe
Saat 11.00
2 yumurta mantar
Peynir zeytin
2 dilim ekmek
Saat 17.
Yarım paket form bisküvi
Saat 19.30
Çorba
Ispanak
Pilav
Tamamdır , bundan sonra o şekilde yaparım :) okulda nobetciyim yemekhanede doldurdular:) ıspanak corba vs azdıAfiyet olsun canim ❤
Pilav miktari ne kadardi menulerinde kaşık hesabi olarak yazabilir misin![]()
Az veriyor olman önemli degil ki canimKizlar cok sukur onceki gunlerden daha iyiceyim. Umarim en kisa zamanda bu halim tamamen duzelir. Benim bunaralar kilo vermem bu hormknal etkilerden de oturu sanirim biraz yavasladi. Sonucu yarin gorecegiz tabi ama eger cok az vermis olursam belki yarismayi etkilememek icin yesile gecerim. Ama hic de yesile gecesim yok, masterfitte olmayi seviyorum. Neyse yarin bakacagiz artik![]()
Evet kaptanım edeyim artık çocuğu okula yürüyerek bırakıp alıyorum yürüyorum biraz 2 3 gündür yani yürüyebilirim artıkEksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edecek misin canim
Pilav tehlikeli ölçülü yemek lazimTamamdır , bundan sonra o şekilde yaparım :) okulda nobetciyim yemekhanede doldurdular:) ıspanak corba vs azdı