- 8 Eylül 2016
- 103.315
- 438.142
- 898
- 36
S
Suskunkardelen
sari takima yazmistim seni ne yapalim yurur musun yoksa sileyim mi kararsiz kaldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun kardoHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Afiyet bal şeker olsun canım7 Nisan Perşembe menüm
04.00 Sahur: 1 kaşarlı tost ( tb ekmeği), tavada 2 yumurta, 1 kk peynir, 1 salatalık
18.58 iftar: 3 servis kaşığı tavuk ciğer sote, 3 yk pilav, salata, çeyrek pide, ayran
21.00 1 dilim künefe, çay
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 1,5 litre daha içerim
Tartıldığı için ödül günü gibi yaptım. Artık gece ekmek yememeye çalışacağım . Umarım faydası olur
Zipzip-
sara_28 @DombiliKus
Afiyet bal şeker olsun canımSelam kızlar hayırlı akşamlar.
menülerimi yazayım.
Çarşamba
Sahur
Yarım simit, 1 tavada yumurta
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 tavuk pirzola, salata
Ara
1 portakal
2 lt su
Perşembe
Sahur
2 dilim peynir, 3 zeytin,2 ceviz,2 dilim salam
İftar
6 yk erişte, 6 yk taze fasulye, 5 YK yoğurt, salata
Ara
Karışık tost,elma
1,5 lt su
Zipzip-
sara_28
Afiyet bal şeker olsun canım
Afiyet bal şeker olsun canımTamamyirim. Burda değişik bi lahana satılıyomuş, herkes alıyo diye ben de aldım çok güzelmiş gerçekten. Köy lahanası diyolar. Tadı da değişik
Süpersin canım
Özür dileyecek bir şey yok canım haftaya daha iyi olursunRamazana ayak uyduramadım.surekli uykum var.kabızlık problemim çözülmedi.ödemden şiş geziyorum. Bu yuzden artı geldimsara_28 ve kırmızı takım çok özür dilerim
Canın sağ olsun canımGeçen haftahafta:75,25
Bugün:76,15
Fark:+0,9
Eki Görüntüle 3043441
Zipzip- masterfitte olmak istiyorum.insallah bismillah deyip yarın duzenimi oturacağım
![]()
Tebrik ederim canım giden her kilo süperdirGünaydın kızlar. Bugün çok sabahın köründe tartıldım, birde regl var… o nedenle tam sövecekken vazgeçiyorum…
Eki Görüntüle 3043508
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta : 80.3
Fark: 0.3
Yüzde: 0,37
sara_28
Zipzip- @She-Raa
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahBugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()
Hayırlı cumalar canımÇok güzel bir gün olsunhayırlı cumalar hepinize
![]()
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum![]()
Tebrik ederim
Günaydın kuzu,çok isterdimde 55 olmadı az bişi kaldı onada yazacam birazdanIyi aksamlar ablacim❤❤
Merakla bekliyorum sonucunu bakalim 55 ler gelecek mi
Çok geçmişler olsun hocam sağlık önemli dikkat etmek lazım artık.Canım orucun çözümünü buldum. Yatmadan ağrı kesici alıyorum gün içinde hafif geçiyor. Ramazan öncesi hastalandım kötü başladım. Mevsimsel grip atlattım. Bağışıklık düşmüş.İlaclar iyi geldi. Toparladım iyice.
Senin hastane tahlilleri nasıl geçti hiç takip edemedim tatlım.. umarım her şey yolundadir.
Demi suçlu yemek zatenTabi zaten kemalim yapmaz![]()
Güzel haberler çok iyiÇok şükür abla çok iyiyiz![]()
Allah şifa versin canım en kısa sürede iyileşsin yavrunBugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()
Hayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Günaydın kızlar. Bugün çok sabahın köründe tartıldım, birde regl var… o nedenle tam sövecekken vazgeçiyorum…
Eki Görüntüle 3043508
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta : 80.3
Fark: 0.3
Yüzde: 0,37
sara_28
Zipzip- @She-Raa
Çok geçmiş olsun umarım toparlar bir an önce,karaciğer için doktorlar tedavi dışında enginarda tavsiye ederler karaciğer dostu oda yerse onu ne güzel olur aslında,Değerleride düşer.Bugün hastanedeydim canlarım.
Umarım normal değerlerinde çıkar sonucun kaptanım.Şekerim için yarın inşallah ölçüm çubuğu alacağım ben de merak ediyorum.![]()
İçtim şişe sütDikkatimi cektide 1 lt sut icmemissindir değil mi
10×100 ml yazıyordu![]()
Tebrikler
Tebrik ederim
Çok geçmiş olsun umarım toparlar bir an önce,karaciğer için doktorlar tedavi dışında enginarda tavsiye ederler karaciğer dostu oda yerse onu ne güzel olur aslında,Değerleride düşer.