Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

7 Nisan Perşembe menüm

04.00 Sahur: 1 kaşarlı tost ( tb ekmeği), tavada 2 yumurta, 1 kk peynir, 1 salatalık

18.58 iftar: 3 servis kaşığı tavuk ciğer sote, 3 yk pilav, salata, çeyrek pide, ayran

21.00 1 dilim künefe, çay

Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 1,5 litre daha içerim
Tartıldığı için ödül günü gibi yaptım. Artık gece ekmek yememeye çalışacağım . Umarım faydası olur
Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 @DombiliKus
Afiyet bal şeker olsun canım ❤️

Selam kızlar hayırlı akşamlar.
menülerimi yazayım.
Çarşamba
Sahur
Yarım simit, 1 tavada yumurta
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 tavuk pirzola, salata
Ara
1 portakal

2 lt su

Perşembe
Sahur
2 dilim peynir, 3 zeytin,2 ceviz,2 dilim salam
İftar
6 yk erişte, 6 yk taze fasulye, 5 YK yoğurt, salata
Ara
Karışık tost,elma

1,5 lt su

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Menü 💜

12.30

Menemen (benim bir takım sorunlarım var sanırım 🤪)
2 dilim süzme peynir
Yarım simit
3 yaprak sarma

İftar

Bir kase havuç tarator
2 köfte 2 dilim patates
2 yaprak sarma
1 yk nohut 1 yk pilav

sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip-
Sahur yok
İftar
1 kase ezogelin
5 top küçük köfte
Salata
2 hurma
1 dido
Bu kadarla kendimi durdurup sahursuz oruç tutmayı planlıyorum ❤️
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Beth18 sara_28 sara_28
Tamam 🙈yirim. Burda değişik bi lahana satılıyomuş, herkes alıyo diye ben de aldım çok güzelmiş gerçekten. Köy lahanası diyolar. Tadı da değişik
Süpersin canım ❤️
Ramazana ayak uyduramadım.surekli uykum var.kabızlık problemim çözülmedi.ödemden şiş geziyorum. Bu yuzden artı geldim sara_28 sara_28 ve kırmızı takım çok özür dilerim
Özür dileyecek bir şey yok canım haftaya daha iyi olursun ❤️
Geçen haftahafta:75,25
Bugün:76,15
Fark:+0,9
Eki Görüntüle 3043441

Zipzip- Zipzip- masterfitte olmak istiyorum.insallah bismillah deyip yarın duzenimi oturacağım😘
Canın sağ olsun canım ❤️
Günaydın kızlar. Bugün çok sabahın köründe tartıldım, birde regl var… o nedenle tam sövecekken vazgeçiyorum…
Eki Görüntüle 3043508
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta : 80.3
Fark: 0.3
Yüzde: 0,37
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip- @She-Raa
Tebrik ederim canım giden her kilo süperdir ❤️
Dün yediklerimi de paylaşmamıştım, hemen yazayım.

7 nisan menüler,
Sabah 12.00
2 haşlanmış yumurta,
3 kaşık tarçınlı yoğurt,
1 küçük muz.

Akşam 17.45
1 kase mercimek çorbası,
2 yk patates püresi,
4 yk kavurma,
2 yk yulaf, yarım çay bardağı süt ve yarım muz ile lapa.

Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.:dua:
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah 🙏

Geçen cuma günü 93.0 kğ
Bugün : 92.5 kğ
Fark : - 500 gram

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

IMG_20220408_084454.webp

Iyi aksamlar ablacim❤❤
Merakla bekliyorum sonucunu bakalim 55 ler gelecek mi
Günaydın kuzu,çok isterdimde 55 olmadı az bişi kaldı onada yazacam birazdan
Canım orucun çözümünü buldum. Yatmadan ağrı kesici alıyorum gün içinde hafif geçiyor. Ramazan öncesi hastalandım kötü başladım. Mevsimsel grip atlattım. Bağışıklık düşmüş.İlaclar iyi geldi. Toparladım iyice.
Senin hastane tahlilleri nasıl geçti hiç takip edemedim tatlım.. umarım her şey yolundadir.
Çok geçmişler olsun hocam sağlık önemli dikkat etmek lazım artık.
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et.
Rapor yazdı ondada rakamsal hata yapmış dr,gittim düzelecek dedi dr'u aradı endokrin yazacakmış raporuda gün içinde tamam olur demişti.Sonra baktık düzeltme olmamış,bugün telefonla arayacağım tekrar hastaneyi unuttu dr herhalde.
Tabi zaten kemalim yapmaz😁
Demi suçlu yemek zaten :KK53:
Çok şükür abla çok iyiyiz 😌♥️
Güzel haberler çok iyi

Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.:dua:
Allah şifa versin canım en kısa sürede iyileşsin yavrun 🤲🤲🤲🤲
Hayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
😍😍😍hayırlı olsun canım sağlıcakla doğsun bebiş 😘😘
Günaydın kızlar. Bugün çok sabahın köründe tartıldım, birde regl var… o nedenle tam sövecekken vazgeçiyorum…
Eki Görüntüle 3043508
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta : 80.3
Fark: 0.3
Yüzde: 0,37
👏👏tebrikler canım 🤗🤗🤗
Geçen cuma günü 93.0 kğ
Bugün : 92.5 kğ
Fark : - 500 gram

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eki Görüntüle 3043530
👏👏👏tebrikler canımmm 🥰🥰🥰

Çok geçmiş olsun umarım toparlar bir an önce,karaciğer için doktorlar tedavi dışında enginarda tavsiye ederler karaciğer dostu oda yerse onu ne güzel olur aslında,Değerleride düşer.

Çok geçmiş olsun umarım toparlar bir an önce,karaciğer için doktorlar tedavi dışında enginarda tavsiye ederler karaciğer dostu oda yerse onu ne güzel olur aslında,Değerleride düşer.
Kinoalihatun Kinoalihatun Allah acil şifalar versin ☹️🤲 inşaallah çok daha iyi olur oğlun

Back
X