Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.:dua:
Allah şifa versin canım.

Bu hafta ramazanin ilk haftasi hepimizi farkli etkiledi canim bence moralini bozma
Haftaya daha guzel olacak 🥰🥰🥰
Masterfite ekledim canim🥰
İnşallah kaptanım 🌷❤️
Sağlık olsun canım moral bozmak yok bazen herşeyi yaparsın ama yinede olmaz bazen boşverirsin bakarsın işler yoluna girmiş bu herşeyde böyledir o yüzden üzme kendini canım haftaya daha iyi olacak inan bana ❤️😘
Teşekkür ederim canım. İnşallah ben de öyle umut ediyorum ❤️🌷

Yaşlımısın aşkolsun seninle yaşlarımız yakın biz daha hayatımızın baharındayız:21::21::21::21::21::21:
Artık 58 oldum yani torunda var.:anne:
İki gün önce sadece -850 ydim dediğin gibi kabak çok işe yaramış bundan sonra Perşembe günleri kabak detox 😆
Hatta 2 gün yap kabak detoksunu daha iyi,normalde 3 gün diyorlarda oda kilosu fazla olanşar için bize 2 gün yetiyor.

Zipzip- Zipzip-
IMG_20220406_111649.webp

Pzt günü 64.4
Bugun ki 63.7
Bu arda şimdi fotoyu yüklerken fark ettim 8 Nisan yapacağıma 8 mart yapmisim😂

Back
X