- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tebrik ederim kırmızı kaptanım, kazanacağını biliyordum, daim olsun ❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim kırmızı kaptanım, kazanacağını biliyordum, daim olsun ❤❤❤
Allah şifa versin canım.Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()
İnşallah kaptanımBu hafta ramazanin ilk haftasi hepimizi farkli etkiledi canim bence moralini bozma
Haftaya daha guzel olacak
Masterfite ekledim canim![]()
Teşekkür ederim canım. İnşallah ben de öyle umut ediyorumSağlık olsun canım moral bozmak yok bazen herşeyi yaparsın ama yinede olmaz bazen boşverirsin bakarsın işler yoluna girmiş bu herşeyde böyledir o yüzden üzme kendini canım haftaya daha iyi olacak inan bana![]()
Vayyy ödülüm ne olacak162.000. Mesaj tebrikler tatlım.![]()
Aa çok geçmiş olsun. İnsan görmeyince arıyor enerjisi etkiliyor insanıBu hafta rahatsizdi biraz ama bizimle canim
Iyi geceler ablacim
Kaçırdık yine![]()
Kesinlikle canim enerjisi cok guzel maşallahAa çok geçmiş olsun. İnsan görmeyince arıyor enerjisi etkiliyor insanı![]()
Dolmalar güzel oluyor birde tavuklu yemeklerKizlar yayla corbasinin yanina ne yapabilirim aksam icin?
Sivas taNerdeymis abla
Artık 58 oldum yani torunda var.Yaşlımısın aşkolsun seninle yaşlarımız yakın biz daha hayatımızın baharındayız![]()
Hatta 2 gün yap kabak detoksunu daha iyi,normalde 3 gün diyorlarda oda kilosu fazla olanşar için bize 2 gün yetiyor.İki gün önce sadece -850 ydim dediğin gibi kabak çok işe yaramış bundan sonra Perşembe günleri kabak detox![]()
Bir doktoramı gitsenBaşım çok ağrıyor ağrı kesici aldım ağrısı geçer gibi oldu ama bu seferde halsiz bitkin bıraktı üç gündür geçmeyen baş ağrısı olurmu yaa![]()
Daha belli deyilKırmızı kaptan kim oldu?
Ben şimdi girdim açıklandi miKırmızı kaptan kim oldu?