Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın, tek tek alıntılayamadım, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Çocuklarda adeno salgını var, ateş kusma ishal gözlerde çapaklanma belirtileri ile.
Ama benimki üşütme sanırım. Hala çoo fena midem sahura kalktım bakalım yapabilcek miyim?
Chedarice Chedarice son mesajına baktım, merak ettim. Çocuklarına da, sana da geçmiş olsun. İnşaallah sahur yapabilirsin, şimdi nasılsın?

Kızlar buna gerçekten inanın.su mübarek günde kalben söylüyorum.dua eden bizim için dua eden herkesten Allah razı olsun 💋 kardeşlerim bile geçmiş olsun diye aramadı.yine tescillendi ki KAN BAĞI hiç önemli değildir 🥺♥️
oyy kuzummm kiyaman sana, Alla htez zamanda sifa buldursun. Ya onlara da cok gonul koyma, kardesinde olsa herkes her seyi dusunemiyor. Benim bi ablam mesela arar anlatir anlatir seni pek dinlemez, boyle butun derdini sana cop kovasi gibi birakir gider. Kendi rahatlar sen boyle gerilmis bir sekilde kalirsin arkasinda. Bak biz burada kocaman bir aileyiz, kan bagindan cok gonul bagi onemli :)
Ben bazen sadece okuyorum emoji koymuyorum çünkü çok takılıyor sürekli onay istiyor sizde de oluyor mu?
bende hic olmadi
Ben zengin olayım yeter. Alçak gönül satın alırım. :KK76: :KK76:
ahahaha
Zenginlikle sınanmayı nasip etsin rabbim:KK71::KK71:
ay kizlar siz beni bugun guldurdunuz allah da sizi guldursun :)

Back
X