- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Bende oluyor canımBen bazen sadece okuyorum emoji koymuyorum çünkü çok takılıyor sürekli onay istiyor sizde de oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oluyor canımBen bazen sadece okuyorum emoji koymuyorum çünkü çok takılıyor sürekli onay istiyor sizde de oluyor mu?
Aynen canım.gercekten aile olmuşuz.insan böyle bir zamanda daha iyi anliyorCanım canım bak biz burda kocaman bir aile olduk rabbim hep yanında inşallah Allah senden de hep razı olsun
![]()
Zenginlikle sınanmayı nasip etsin rabbimBen zengin olayım yeter. Alçak gönül satın alırım.![]()
![]()
Olucam inşallah canımSen iyi ol yeter ki ablasının gülü
Aynen o bendim canım sen geldin mi bildirimler doluyor emojilerleBenim geldiğimi anlıyordu arkadaşlar.adini unuttum bir gün buradan bir arkadaş Zeynep in geldiği belli oluyor demişti.okuyup emoji koyuyordum.neyse daha sık gelicem inşallah![]()
Çok sinir değil miBende oluyor canım
oluyor diyenler ne tarafa geçiyor.Ben bazen sadece okuyorum emoji koymuyorum çünkü çok takılıyor sürekli onay istiyor sizde de oluyor mu?
Aaa maviş kaptanım olmuşsun
Hoş bulduk :))Vaaayyy yeni bir arkadaşhoşgeldin canım
![]()
Deli tövbe de Allah herşeyin hayırlısını versin sınamasın yine de çok versinZenginlikle sınanmayı nasip etsin rabbim![]()
Günaydın, tek tek alıntılayamadım, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Çocuklarda adeno salgını var, ateş kusma ishal gözlerde çapaklanma belirtileri ile.
Ama benimki üşütme sanırım. Hala çoo fena midem sahura kalktım bakalım yapabilcek miyim?
Ben gönüllüleri sevmiyorum. Neden acaba? bş tek cemalcan ı destekledim gönüllüGönüllülere![]()
Tamam seni mi kırıcam çok versinDeli tövbe de Allah herşeyin hayırlısını versin sınamasın yine de çok versin![]()
Özledin miAynen o bendim canım sen geldin mi bildirimler doluyor emojilerle
Ben de cemal can yüzünden 2020 tayfayı seviyorum işteBen gönüllüleri sevmiyorum. Neden acaba? bş tek cemalcan ı destekledim gönüllü
Cemal can coooook baskaydiBen de cemal can yüzünden 2020 tayfayı seviyorum işte
Aynen herkesin yeri yokluğu belli oluyorÖzledin mi![]()
oyy kuzummm kiyaman sana, Alla htez zamanda sifa buldursun. Ya onlara da cok gonul koyma, kardesinde olsa herkes her seyi dusunemiyor. Benim bi ablam mesela arar anlatir anlatir seni pek dinlemez, boyle butun derdini sana cop kovasi gibi birakir gider. Kendi rahatlar sen boyle gerilmis bir sekilde kalirsin arkasinda. Bak biz burada kocaman bir aileyiz, kan bagindan cok gonul bagi onemli :)Kızlar buna gerçekten inanın.su mübarek günde kalben söylüyorum.dua eden bizim için dua eden herkesten Allah razı olsunkardeşlerim bile geçmiş olsun diye aramadı.yine tescillendi ki KAN BAĞI hiç önemli değildir
![]()
bende hic olmadiBen bazen sadece okuyorum emoji koymuyorum çünkü çok takılıyor sürekli onay istiyor sizde de oluyor mu?
ahahahaBen zengin olayım yeter. Alçak gönül satın alırım.![]()
![]()
ay kizlar siz beni bugun guldurdunuz allah da sizi guldursun :)Zenginlikle sınanmayı nasip etsin rabbim![]()