Maalesef 115i gördüm. Ondan sonra artti sanirim... Sanada geçmiş olsun
canim benim olsun bak nerelerden gelmissin buraya. Masallah sana. 115 den dusmussun, belki o surecte hastaliktan oturu gercekten boyun kisalmis olabilir. Sen simdilik 162 gibi dusun kendini ona gore ver bence :) ayrica vki ye cok takilma, onemli olan vucudun yag orani. Zaten aynadan, cm olarak olcunden, pantalon bedeninden falan da cok rahat gorursun farki. O yuzden vki ve hedef sayina cok takilma bence asil cm olarak hedef koy kendine, belim su kadar olsun, basen bu kadar gibi :)

sırtım ağrıyor diye yatsıyı kılmadan yatmıştım, azıcık kötü rüya gördüm, insafa geldide bana eziyet etmediler.
Neyse kalktım, yatsıyı kılıp sahur yaparız.
allah kabul etsin canimm
2,5 ay önce korona olunca karaciğer enzimlerine drun bakmak istemesiyle bir terslik olduğunu farketti. Ultrasonla ortaya çıktı canım.Ama midesi bulanıyordu arada bir o belirtiler arasindaymis.
Sağol canım.inşallah bizimde geçer.sebzeyi hiç sevmiyor.brokoli iyi geliyor diye duydum.Mercimek çorbasına katıp farkettirmeden içirdim.aynı şekil yedirebilirim enginarıda.
Sağol canım.aynen öyle
Sağol kaptanım
İnşallah canım.bana rağmen kazanmış olmamıza sevindim.tebrik ederim.
Aminnn inşallah canım
Aminnn inşallah canım
Sağol canım inşallah.enginarı yedirmenin bir yolunu bulmalıyım
Aminnn inşallah canım
Çok sağol canım inşallah.
Aminnn inşallah canım
Eline emeğine sağlık canım
aaa bak enginar deyince aklima geldi, enginar suyu aktarlarda satiliyor Turkiye'de ondan alip corbalarina katip icirebilirsin. Enginar suyunu ben eskiden diyetlerinde sabah ac karnina 1 yk icerdim. Diyetisyenim vermisti. O zaman benim de kolestrolum falan yuksekti. Belki bir kolaylik olur sana diye dedim. Yemeklerine direk katmak. Bu arada cok faydali enginar suyu hem karacigeri icin hem de kolestrol falan icin. ( yani ayni sekilde enginarda cok faydali tabi)
Bende okumami yaptim şimdi. Regle kadar ne okursam kâr, kadir gecesine yetişsin istiyorum. İlk hatmim olcak inşallah
Allah kabul etsin canim
Hadi insallah canim
Ben mukabeleye gidiyorum
Gidemedigim gunler kendim okuyorum
Ben heryil ya kendim yapiyorum yada mukabeleye katılıyorum
Sanirim 10 yildir bu sekilde yapiyorum
Cok guzel oluyo
Rabbim kabul etsin canım
Masallah Allah kabul etsin
İnşallah daim olsun

Ben namaza da yeni başladim. 3 aylar başında hatime niyetlendim. Şimdi baya hizlandim çok şükür ilk zamanlar bir sayfa okumam 5 dkyi buluyodu
Masallah allah kabul etsin niyetlerini
Teşekkürler canım tabikide harika bir sonuç çok geç zel vermişsin tebrik ederim
Tesekkur ederim :) burasi sayesinde surec cok daha kolay oldu :)
Günaydınnn kızlarrr

size birşey danışacağım. Ramazan girdiğinden beri sahursuz oruç tutuyorum. Her yıl böylenyaparım. Ve sadece iftarda yiyorum. İftardan sonra tek lokma koymuyorum ağzıma. İfatarda yediklerimde 1000 cal ı geçmiyor. Suyu az içiyorum tabiki. Ve 1 haftadır gram vermemişim. Neden sizce

ve herhün 10 bin adımda attım.
Canim ben Akin saatcinin youtube videolarini izliyorum. O bilimsel makaleleri incelemisti tek ogun beslenme aralikli oruc falan. Tek ogun arada yapinca iyi ama uzun sureli iyi sonuc vermiyor diye arastirmalar var. Sana onerim 1) suyu yudum yudum artirman, 2) iftardan sonra boyle 2 hurma 10 badem falan yemen mesela saat 9 civari falan. 3) uykunu aldigina emin olman. 1 ve 3 tamamen odemle ilgili 2 numara da vucudun kitlik bilincini kirmak icin :)
Cuma menüsü
Sahur yok
İftar
1 tabak mantı
3 YK taze fasulye
2 lt su
ugurbocuuu
Zipzip-
afiyet olsun
Ben de mi bu yüzden kilo veremiyorum acaba
yukariya yazdigim yorum snein icin de gecerli :)
Saat 9 oldu, dışarıda horoz ötüyor. Horozlar bile ramazan tarifesinde

İşin özü dün gerçek anlamda hiçbirşey yapmadım, fiziksel olarak çok kötü hissediyordum regl çok yoğun ve sancılıydı ama bugün verdim kendime gazı. Bomba gibiyim

önce spor, peşinden ölümüne temizlik. Mecalim kalırsa akşam bir de sinema patlatacağım. Hadi bakalım vira bismillah
masallahh, supersin
Kızlar bir haber aldım.. şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada. Dualarınıza ihtiyacım var..

Ayy masallah, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
İlk part spor tamamdır. Growwithjo nun bir kaç hafta önce 1000 puan olan black eyed peas li videosunu yaptım.
Eki Görüntüle 3044293
Esneme kısmında da,
1 dk plank,
2x12 crunch,
2x12 criss cross,
2x12 leg rise,
2x12 bicycle crunch,
2x10 şınav hareketlerini yaptım.
İlk part diyorum çünkü otomatik oynatmada kalmış youtube, video bitiminde britney spears şarkılarıyla bir bölüm çıktı, ona da bayılırım. Akşam da onu yapacağım
Cordelia
kaptanım, akşam toplu yollarım tekrar.
tu tu tu masallah :) tebriklerr
Farkettim

Burda olduğunu görünce bir selam vereyim dedim. İyiyim kuzum. Yine baştan aşağı temizliğe girişeceğim, planlama yapmaya çalışıyorum. Bir yandan da soğumaya çalışıyorum. Bayadır böyle spor yapmıyordum, kan ter içinde bıraktı beni
Kolay gelsin temizlik isleri
Bende tuvalet banyoya çamaşır suyu dökerek başlarım, Ortalığı toparlayana kadar iyice dezenfekte olsun oralar diye. Mecbur temizliklerim haftasonuna kaldığı için öğlene kadar süpürge açmak istemiyorum. O nedenle tuvalet, banyolar peşinden iç camlar ve dolaplar, ortalığıda toparlarsam… öğlen lazere gidip geleceğim, sonra da süpür sil toz al 3lüsü olur
Ohh dolu dolu bir gun kolay gelsin canim
Daha çok çok yeni 3-4 haftalık
Kısmetse inşallah
oy masallah
Sattinizden memnun musunuz ? Markası modeli nedir ? Spora başlayınca saat isteğim coştu
Ayy bende saatle motive olanlardanim. evde bi tane ölmüş moto 360, 1 tane xiaomi band, 1 tanede benim suan kullandigim moto 360 2.ci nesil saat var. Esiminde ayrica xiaomi bandi var :) adim saymak sporlarimi topluca gormek beni motive ediyor :)
Cordelia
kaptanim tenise giderken normalde otobüsle gider gelirdim, yürüdüm :) her şey takım için ahahaha
yaa supersinn
@minerva1988 hoş geldiniz
O saatler klasik kol saatinden farklı olarak radyasyon yayıyor mudur acaba? Geçen bir arkadaşım bunu düşündü de... Benim Tchibo adım sayarım vardı.bulamadim evde ama illa evdedir bulurum. Benimki farklı modeldi. Tip ve kullanım olarak aynı tarza benziyor. Telefonla adım saymaya sinir oluyorum.
ya ben hic radyasyonla ilgili bir sey okumadim. Calisma sistemleri de pek radyasyon yapacak bir sistem degil diye biliyorum. ama tabi bi arastirmak lazim. Sen soyleyene kadar hic bunun uzerine kafa yormamistim.
Apartman kiracilari sevmiyor herkes aynı üstelik bizim 20 darieden 4 tanesi kiraciydi digerleri de aynı durum yaşanmiş. Çıkan da oldu biz çıkarsak digerinede aynı yaşatcak 9 yılda bu ikinci kiraci ama çok şükür iyiler evi güzel bakıyolar evde aksilik çıkınca eşimi ariyolar ama apartman sorunlu bence rahat versinler milleti demi
ay gercekten insanlara bi huzur versinler yaa, kiraci sevmemek nedir. Ev sahibi olsa ama kotu komsu olsa daha mi iyi. Sanki biz fakir sevmiyoruz demek gibi bir sey bu. Bir insan ev alamamissa bizim komsumuz olamaz gibi bir mantik. Tovbe yarabbim.
Kolay gelsin kaptanim :)
Pazartesi esimin memleketine kaynanama gidiyoruz.kaynanam kaynım görümce aynı binadalar.beraber yer icer hep beraber otururlar.ben cekirdek ailede büyüdüm ondan sanırım kafam almıyor hic.her odadan heryerden biri çıkıyor

Yemekleri yağlı severler.hadi onu ben yaparım yağsız yaparım da.aburcuburu cok evde malum cok çocuk.küçük oglumu nasıl durdururum.yasak ona.offf.simdiden daraldım

oyy kolay gelsin. Benzer durumu esim benim ailemi ziyarete gittigimizde yasiyor. O tek cocuk, biz 4 kiz kardesiz, annemler 7 kardes boyle halalar, dayilar her yer insan. Tabi ben aliskinimda ona epey sok yaratiyor :) O yuzden onu 2-3 senede bir memlekete goturuyorum. Yazik bunyesi kaldirmiyor :) Oglun icin kolay gelsin canim benim. Zor yani o durumda kontrol etmek. Ama kisa sureli diye dusun. Cok ustunde durma.
8 nisan menüm
Sahur
Avuc içi kadar pide
Yumurta
Kk beyaz peynir
Yeşillik
İftar:
1kase mercimek çorbası
8 yk türlü yemegi
Avuç içi kadar pide
1kase kısır
Su:1,5 litre
Spor:
Eki Görüntüle 3044323
Zipzip-
Cordelia
afiyet olsun canim, adimlarina da masallah :)