- 22 Ocak 2013
- 41.692
- 210.583
- 798
Çok sevindim iyi Olmana.İyiyim cnm teşekkür ederim. Bu arada bugünün adimi ve dünün adımı aynıymışbugünun adımını 5 bine tamamlayıp tekrardan atacagim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim iyi Olmana.İyiyim cnm teşekkür ederim. Bu arada bugünün adimi ve dünün adımı aynıymışbugünun adımını 5 bine tamamlayıp tekrardan atacagim
![]()
Arkadaşım bana duayı verirken, yanlış hatırlamıyorsam, yakınlarına, hani ne derler daha yakın olur ya öyle arkadaşlara ver demişti. Hani Meryem suresi başlıca olmak üzere çok bilinmiyor ya, bizler de vesile olmuş oluyoruz inşaallah. Ama ben dayanamayıp 7-8 kişiye vermişimdir buradan, Olmadi ama ben seni yıllardır tanıyorum, ben tanımanın da etkisinin olduğuna inanıyorumBende çok umutlu değilim açıkçası ama içimde bir yerlerde acabamı umudu taşıyorum hayırlısı olsun canım olursa bağıra bağıra müjde veririm![]()
Teşekkür ederimÇok sevindim iyi Olmana.![]()
Degilmi cnm karıştirmisimAdimlar ayni mi canim
Geldim ama geri gidiyorum
Çok teşekkür ederim canım burada sanal bir ortam olsada samimi içten duygular sözcükler hissediliyor bu yüzden bazılarını kendimize daha yakın hissediyoruz müminin mümine gıyabında ettiği dua temiz ağızla edilen duaymış ve bu yüzden kabul olma olasılığı daha çokmuş sen ve diğer arkadaşlar beni gerçekte tanımadığınız halde evladım olsun diye dua ediyorsunuz Allah sizlerden bin kere razı olsun sizin dualarınızı kabul etsin sizlerinde hakkınızda hayırlı ne muradı varsa versin AMİNArkadaşım bana duayı verirken, yanlış hatırlamıyorsam, yakınlarına, hani ne derler daha yakın olur ya öyle arkadaşlara ver demişti. Hani Meryem suresi başlıca olmak üzere çok bilinmiyor ya, bizler de vesile olmuş oluyoruz inşaallah. Ama ben dayanamayıp 7-8 kişiye vermişimdir buradan, Olmadi ama ben seni yıllardır tanıyorum, ben tanımanın da etkisinin olduğuna inanıyorum
Hani daha farklı bir iletişim oluyor ya, seninle ortak duygulari birlikte yaşadık. Allahim sağlıkla hayırlısıyla olacak inşaallahondan müjdemi isterim diyorum ayrı
![]()
Sağol canım benimKolay gelsin canim![]()
Pilavın her türlüsünü seviyorum benYok gibiannem şehriye yerine erişte koyuyor bazen of yıkılıyorruuumm
![]()
Kolay gelsin canımben geldim sondan basa dogru gecmis yapiyordum ama yetisemicem sanirim ahaha
bugun temizlik gunu gibi oldu, sabah kalktik evi toparladik biraz. Kedilerimizin bakimini yaptim. Camasir attim, esim evi supurdu sagolsun. Kahvalti bulasik derken bu saat oldu. Simdi bahce islerine girisicem, cimleri bicip, gecen hafta cicek almistim onlari saksilara dikicem.
Sonra da bu haftaya yetismesi gereken ofis islerim vardi, hafta ici rahat etmek icin birazda ofis icin calisicam. Pazar gunu dinlenmeden daha cok calisma gunu oldu bana :) Aman Allah saglik versin guc versinde yapayim.
Bana da veterinerin kesinlikle cig et/balik vs vermeyin demisti. Hem kediniz hastalanabilir ( bakteriyel enfeksiyon) bu hem kedinize hem size hem bize risk yaratabilir dedi. Bir de biliyorlar benim kedilerime nasil duskun oldugumu, aman dedi sakin vermeyin. Internette bu konuda arastirma yatigimda her kafadan bir ses ciktigini gordum ama gordugum kadariyla iyi vetirenerlerin hepsi bu konuda hem fikir, kardesinin de dedigi gibi vermeyin diyorlar.
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Tarhana çorbasi
Nohutlu manti yemegi
Tavuklu pide
Salata
Kemalpaşa tatlısı
Yeter mi![]()
Hayırlı iftarlar kaptanımHayırlı iftarlar![]()
Hayırlı iftarlar![]()
Hayırlı iftarlar herkeseTeşekkür ederiz. Herkese hayırli iftarlar.![]()
Kız saçmalama nasıl hissediyorsak öyleyizSağol ama zayıfladiktan sonra fit olurum anca![]()
Bende çok umutlu değilim açıkçası ama içimde bir yerlerde acabamı umudu taşıyorum hayırlısı olsun canım olursa bağıra bağıra müjde veririm![]()
@ugurbocuuu
Cordelia
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok
-oruc olmayanlar sabah
-oruc olanlar 2-3 arasi
-oruc olup çalışanlar isten gelince tartılabilir
Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@menekse_kokusu
dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
Hallederiz
@Beth18
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
S Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
Eee normal canim uyku haliHamd olsun kaptanım idare ediyorum ben de sürekli uyku modunda
Teşekkür ederim,hayırlı iftarlar![]()
Kac adimdasin3.500 ben de ama çişim geldieve uğrayıp tekrar çıkıcam
![]()
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
![]() | Mavi |
S Suskunkardelen | Mavi hamiş |
![]() | Mavi Sarı |
7300 oldu cnm oturarak molalar veriyorumEee normal canim uyku hali
Kac adimdasin![]()
Teşekkür ederiz. Herkese hayırli iftarlar.![]()
Afiyet olsun canimCuma Menüm
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
4 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Biraz labne
Ara
1 kase yoğurt p biberli, naneli
Akşam
5 tane yaprak sarma
1 adet biber ve patlıcan dolması
Yanına yoğurt
Cumartesi gunu
Sabah
Közlenmiş biber
1 kase yoğurt
Yeşil zeytin
Domates ve salatalık
4, 5 dilim ekmek
Cay
Ara
1 adet Portakal
Aksam
1 adet köy böreği (ğıtap)
Ayran
Biraz turşu
Cay
Bugun menüsü
Sabah
Yarım tabak menemen
4 dilim ekmek
Ara 1 bardak kola
Aksam
6,7 kaşık b. Pilavı
1 kase k. Fasulye
Biraz turşu
Ardından
2 adet tulumba tatlısı
Cordelia
Zipzip-
FitolmayolundaSağol ama zayıfladiktan sonra fit olurum anca![]()
Sağol,sana da
Eski üyesin demekArkadaşım bana duayı verirken, yanlış hatırlamıyorsam, yakınlarına, hani ne derler daha yakın olur ya öyle arkadaşlara ver demişti. Hani Meryem suresi başlıca olmak üzere çok bilinmiyor ya, bizler de vesile olmuş oluyoruz inşaallah. Ama ben dayanamayıp 7-8 kişiye vermişimdir buradan, Olmadi ama ben seni yıllardır tanıyorum, ben tanımanın da etkisinin olduğuna inanıyorum
Hani daha farklı bir iletişim oluyor ya, seninle ortak duygulari birlikte yaşadık. Allahim sağlıkla hayırlısıyla olacak inşaallahondan müjdemi isterim diyorum ayrı
![]()
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Gün sonumu vermeye geldim.
Bugün pek saatli öğün yapamadım. Regl olduğum zamanlarda kendimle savaşmaktan kaçıyorum, o nedenle bir kaç gündür olmaması gereken şeyler giriyor araya ama…
Sabah 11.00
2 yumurta, biraz sucuk ve kaşarla omlet,
4 zeytin,
2 dilim ekşi mayalı ekmek.
Saat 14.00
1 kase ezogelin çorba,
1 kruvasan
Akşam 18.00
1 porsiyon tavuk ızgara,
1 büyük tabak salata,
1 küçük muz ve 1 parça karpuz yedim.
Su:3 ltye az kaldı.Cordelia
Zipzip-
dolunaydagel
Afiyet olsun canim10 Nisan 2022
sahur 04.00
patatesli peynirli sucuklu omlet
domates salatalık biber
2 hurma arası şekersiz fıstık ezmesi
iftar 19.50
2 kepçe mısır çorbası
kıymalı kabak yemeği
6 çiğ köfte + marul
2 parmak kadar pide
ara 20.30
küçük kase çekirdek
3 minnak kuru incir
1 lt den fazla suZipzip-
Cordelia
She-Raa
Eki Görüntüle 3044963
7300 oldu cnm oturarak molalar veriyorum![]()
Yakışır bitanemeYeminle öyle gittim. Sağol.![]()