Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman diyim o sıkıntılı sözcükleri ağzına fazla alma tatlım...bugün dünden daha iyiyim dersen gerçekten daha iyi oluyormuşsun. Evrenin işleyişi böyle. :KK60:operim gül yüzünden.
Ablam benimm:KK60:evrene ne mesaj yollayacağımi şaşırdım 🤭bu taktiği uygulamak için çaba sarf edicem💋
Canım sakin olmaya çalış. Cok gıcık bir hastalık ama geçiyor. Ben iyiyim spora başlayacağım şimdi. Teşekkür ederim. ❤️❤️❤️❤️❤️
Kolay gelsin prenses 😘
Ben sana kıyamam bir an önce duzelmeni diliyorum
Amin canım 💋

Ablam benimm:KK60:evrene ne mesaj yollayacağımi şaşırdım 🤭bu taktiği uygulamak için çaba sarf edicem💋

Kolay gelsin prenses 😘

Amin canım 💋
Çaba sarf et tatlım...bu yaşam enerjisi koclarindan hep duyuyordum. Geçenlerde hani cü.....li bir hoca var ya o denk geldi o da söyleyince bu iş tamam dedim. :super:

Kızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun 🤲
Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkıntıların kuş olup uçsun gitsin

İnşallah en kısa zamanda pozitif olur canım. :KK60:
Amin canım inşallah nasip belkide benim nasibimde anne olmak yoktur 😔😔😔😔
Yenilere başlamak için bitirdim ben de :rolleyes::rolleyes:
Ramazanda iyi gidiyor tam zamanı canım sen de okumaya geç bir an önce.
Bende okuyorum canım yeni kitaplık aldım bir kaç güne gelir kitaplarımı yerleştirecem bunun için çok heyecanlıyım

Amin canım inşallah nasip belkide benim nasibimde anne olmak yoktur 😔😔😔😔

Bende okuyorum canım yeni kitaplık aldım bir kaç güne gelir kitaplarımı yerleştirecem bunun için çok heyecanlıyım
Ben kaç gündür okuyamıyorum ya.. hem de kitap kulübündeyim kk'da🙈

Diğer konu için Allah'ım hakkında hayırlısını versin dualarım seninle tatlı Saracım

Menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
80 gram ton balığı

Akşam
6 sıkım çiğ köfte
Bol yeşillik (marul taze nane dereotu)
Ayran
İki dilim cevizli baklava 🙈

Su 1.5 litre spor 30 dakika leslie ve 10255 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu

IMG_20220412_225102.webp

Canım Rabbim gönlüne ferahlık aydınlık versin. Bu da geçer ya hu .....inan ki geçecek :dua::dua::dua:
Gecmicek ama sağol ❤️
@B O Z A canımmm rabbim yardımcın olsun sorunlar su gibi çözülsün tekrar gel kuzum bekliyoruz seni Allah’a emanet ol 😍😍😍
Amin sağol 🌺
@B O Z A alintilarda gordum. Allah ferahlik versin🍀
Amin 🤲
Allah gönlüne ferahlık versin canım sıkıntıların kuş olup uçsun gitsin
Amin 🤲
Sağol

Back
X