• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Screenshot_20220512-225541_Zepp Life.webp
bugunki sporum bu saate kaldi malesef

Bugun 1 ogun yapabildim isten dolayi bulgurlu lahana yemegi yedim 😒

Kendini çok zorlama canım bı dur bedenini dinle , ruhunu dinle . Akışta kalmak gerekiyor bazen . Umarım yoluna girer her şey iyi ol 🥰
öyle yapıcam canım. birkaç şey bir araya geldi bunaldım. demir hapı da zorluyor. akışa bırakıcam dediğin gibi.
Biraz fazla olmuş yediklerin,az daha azalt menünü,detoks suyu hazırlakendini çok güzel ödem attırıyor.
evet fazla canım. sürekli yiyesim var. detoks suyu değil de yeşil çay içiyorum.

Gerçek ihtiyaç olsa umrumda olmaz versin derimde bu sefer arsa almis eşimin parasiyla 4 çocuğa paylaşacak bir miras yapiyor işte babanız olarak bıraktım olacak iste

Ne ev istiyorum ondan ne arsa yeminle borç istemesin yeter eşim tepki vermiyor canım bana haklısın diyor ama ben haklı olmak istemiyorum bu sefer dedim beni bahane et Mervenin rızası yok de dedim gerekirse beni kötü bilsinler verdiği parada benim de çocuklarımızinda hakkı var elzem birşey olsa gam yemicem yada ileride diğer çocuklara pay edilmeyecek olsa bir ben mi enayiyim benim de kendime göre isteklerim var

Hesap vardı zaten canım evin borcu yeni bitti ufak ufak kenara koymaya başlamistik eşimi benim acilen borca sokmam lazım ki baskqlrindan borç alıp ekstra odeyemesin şuan arkadaşlarindan borç alıp aldı doları 7 ay onu oducez

Çok şükür canım sen nasılsın 🥰
Ne desem bilemiyorum🤷🏻‍♀️Kötü akraba dert, bi de yakın akrabaysa daha da kötü. Allah kurtarsın canım, bir şekil ipleri koparmanız lazım😔
12 Mayıs 2022

sabah
3 yk yoğurt+ 4 yk bol kuruyemişli granola (ben yaptım)+ tarçın+ 8-9 karadut

öğlen
çorba
avuç içi kadar tavuk
2 yk makarna
salata

ara
1 gün kurusu
1 avuç leblebi

akşam
yumurtalı çiriş otu
1 etli enginar dolması
1,5 dilim ekşimaya tbe

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @North River
Afiyet olsun canım 🥰
Mutfakta sıcak poğaça var çok zor durumdayım 😭😭😭
Dayan yanındayız😂
Eki Görüntüle 3064924 bugunki sporum bu saate kaldi malesef

Bugun 1 ogun yapabildim isten dolayi bulgurlu lahana yemegi yedim 😒
Ooo bir öğün , iyi dayanmışsın canım🥰

öyle yapıcam canım. birkaç şey bir araya geldi bunaldım. demir hapı da zorluyor. akışa bırakıcam dediğin gibi.

evet fazla canım. sürekli yiyesim var. detoks suyu değil de yeşil çay içiyorum.
Kimdi hatırlayamadım. Demir ilacını gece alıyorum iştah sorunu olmuyor demişti☘️

Perşembe
11 .00
3 minik yumurta ahhaa
Peynir zeytin
salatalık
2 ceviz
1 muz

Aralarda
2 TK tatlı çorba ( Bayburta ozelmis arkadaş getirmiş tadına baktım )
2 form bisküvi

Akşam 18.30
Musakka
Pilav
Fazla yedim :( porsiyon büyüktü

Az su içiyorum arttirmam lazim
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

Back
X