• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
Bizim komşu kızı parkta salıncakta sallanırken küçük torunun burnuna çarpıyor, burun açılmış, yüzü kan içinde kalmış.
Hemen ambulansla hastaneye getirdiler, hastaneye gittik, acilin önünde bekledik.
Tedaviyi yapıp eve yolladılar.
Bize gelin beraber bakalım küçüğe dedim.
Şimdi gözdeler, gece dönüşümlü bakacağız.
Torunu yüzü gözü kan içinde ağlarken görünce içim parçalandı, bacaklarım tutmadı.
Rabbim kimsenin evladına böyle şeyler yaşatmasın, çok zor çok 😔

🍃carşamba menusu

sabah 11.00 biberli yumurta,domates,2 dlim peynir salatalik,2 dlim ekmek
ögle 15.00 4 yk kısir 2 yk eriste yogurtt
18.00 leblebi , bitki cayi limonlu adacayi naneli 1 kucuk cikolata
su 1.5 lt
1922 adim .. kayda deger degil biraz yogun bir gundu koluma saat takamayacgim .. terasa birseyler ekmistik 💚

🍃persembe menusu

sabah8.00 1 su bardagi sut 1 catal tereyag yumurta
11.00 1 kucuk kase domates corbasi
15.00 4 yk kıymali menemen ,2 dlm ekmek
18.00 leblebi kahve
3968 adım
su .1.5 lt

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

_Citlembik_ _Citlembik_

Chedarice Chedarice

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

@Ytmz bacımm büyük geçmisler olsun Rabbim kimseye yaşatmasınn... cocuk birsey hissetmez ama sizin unutamayacaginiz bir gun olmus . allah esirgesin . şukurler olsun kısa sürede bulmussunuz

Ah canım yaa çok minik. Ama başa geliyor maalesef, Allah bi daha göstermesin.
Görümcemin küçük oğlu , aynı bu şekilde kaybolmuştu 6 yaşında. Biz kapıda ayakkabılarımızı giyerken birbirimizle öpüşürken o gitmiş. Neyse uzun hikaye, eve gitmiş hem de gece🙈 otoparkta arabaların arasında bulduk.
Maşallah beklemekten sıkılmış gitmiş delikanlı şükür bişi olmamis

Geçmiş olsun canım 🌸
Sağol canım🌼
çok geçmiş olsun canım
Çok sağol canım
Çok geçmşler olsun,şimdi nasılsın ağrın filan çok yoktur umarım :KK200: :KK200:
Çok sağol canım.ağrım oluyor ❤❤
Tmm canım eline emeğine sağlık😘
Çok sağol canım.😘
Çok sağol canım😘

41264469-C0EC-477C-80E1-FB75092B0A96.webp

Geçen cuma 70,6
Pzt :70,5
Bugün 70,2
-400
😩😩😩
Regl henüz bitmedi 🤐

Bizim komşu kızı parkta salıncakta sallanırken küçük torunun burnuna çarpıyor, burun açılmış, yüzü kan içinde kalmış.
Hemen ambulansla hastaneye getirdiler, hastaneye gittik, acilin önünde bekledik.
Tedaviyi yapıp eve yolladılar.
Bize gelin beraber bakalım küçüğe dedim.
Şimdi gözdeler, gece dönüşümlü bakacağız.
Torunu yüzü gözü kan içinde ağlarken görünce içim parçalandı, bacaklarım tutmadı.
Rabbim kimsenin evladına böyle şeyler yaşatmasın, çok zor çok 😔
Geçmiş olsun canım.

Tartım ektedir. Sabah saati ve regl gecikmesi ile yapabildiğim bu kadar. Yarın diyetisyen randevum var, geçen hafta gidemedim yüzüm yoktu😂
Eliminasyon diyetine başlayacağız. Ben 2 aydır diyet listeme hiç uymadığımı farkettim o yüzden bu her istediğinden sınırlı ye faslını kapatıp "az ye ulan hayvan"dönemine geçmeyi planlıyoruz 😂
Can aydoğmuşu bilenleriniz vardır, astrolog. Bugün 15.30 ile 16.30 un diyete başlamak için çok uygun saatler olduğunu söylüyor. O zaman başlayıp vucudumuza iyi gelmeyen seyleri yemezsek çook etkili sonuçlar alacakmışız😀

Herkesi öper koklar günlük hayat koşuşturmama başlarım efendim

Eklentiler

• IMG_20220513_065829.webp
    IMG_20220513_065829.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 32
Back
X