Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ankacım ❤Kolay gelsin canım.![]()
Harikasın
Anacım hamarat ol yeterBen öyle uzanıyorum. Hiç yürüyemem. İnşallah yarın yaparım sporumu.![]()
Her zaman yazıp anlatabılırsın canım bazen tanımadığımız birine anlatmak daha iyi geliyorİçimi de dokuverdim yine kusura bakmayin. Belki burdan güzel fikirler de alirim artık ne yapacagimi şaşırdım
Aileme de anlatamam herşeyi cik gel deselerde iki küçük cocukla cikip gitmekte kolay değil. Tek olsam çok daha başka olurdu herşey Allah yine de evlatlarima sağlık versin onlarsizda yaşayamazdim. Hayata tutunmak için sebebim oldu onlar. Ben hep ergenligimde intihar hayalleri kurardım. Eşimle tanistigim güne yeniden dogdugum gün demiştim ama bazen ne kadar yanlış olduğunu görüyorum ve bu hayal kirikliginin tarifi yok. Herkes değişirmiş benim eşim 12 senede tamamen bambaşka birisi oldu
Teşekkür ederim. Burasi yazilacak bir yer değil aslinda ama neden bu denli kendimi yemeye verdigim anlaşılmasi açısından da yazıyorum. Buna engel olabilmek için burda durmaya çalışıyorum. Burdan koparsam bugünkü menünün 2 3 katini bile yiyebilecek potansiyelim var. Sanki birşey yerken eşimi yiyorum tovbe yarabbimRabbim ferahlık versin yüreğinize![]()
Eşine cocuklar olmasa giderdim şeklinde elini bağlayan bir şey olduğunu belli etme. Ben her şeye yeterim de. Bir erkek kaybetme korkusu olmazsa çok tehlikeli olur. Ona o korkuyu ver. Tehdit etme ama bilsin hissetsin.İçimi de dokuverdim yine kusura bakmayin. Belki burdan güzel fikirler de alirim artık ne yapacagimi şaşırdım
Aileme de anlatamam herşeyi cik gel deselerde iki küçük cocukla cikip gitmekte kolay değil. Tek olsam çok daha başka olurdu herşey Allah yine de evlatlarima sağlık versin onlarsizda yaşayamazdim. Hayata tutunmak için sebebim oldu onlar. Ben hep ergenligimde intihar hayalleri kurardım. Eşimle tanistigim güne yeniden dogdugum gün demiştim ama bazen ne kadar yanlış olduğunu görüyorum ve bu hayal kirikliginin tarifi yok. Herkes değişirmiş benim eşim 12 senede tamamen bambaşka birisi oldu
Sağol kaptanım. Varlığınız güç veriyorHer zaman yazıp anlatabılırsın canım bazen tanımadığımız birine anlatmak daha iyi geliyor
Keşke bir önerim olsa bu konuda tecrübeli olanlar eminim yazacaktır
❤❤
konuya vakıf değilim ama anladığım kadarıyla şu an yoğun bir sevgisizlik değersizlik duygunuz var. Olan hiç bir şey sizinle alakalı değil. Eşinizde sıkılmıştır daralmıştır belki. Şu an ülke olarak çok zor bir ekonomik dönemden geçiyoruz. Biraz zaman tanıyın birbirinize. Çok kırıp dökmeden. Belki o da eve gelince tartışmak istemediği için geç geliyordur. Belki içinde bulunduğu durumdan utanç yaşıyordur ve bunu kaldıramadığı için saldırıya geçiyordur. Devamlı bu şekilde değilse biraz düzlüğe çıkana kadar alttan alınabilir diye düşünüyorum.Yani geç saatlerde geliyor, hadi ben kendimden geçtim 2 tane çocuk gözü kapida onu bekliyor. O hâla arkadaşini seçebiliyor. Sorsan benim sosyal hayatım kalmadi sadece çalışıyorum diyecek. Kisaca bizim hiç bir degerimiz yok onun nezdinde. Ben evde cocuk bakicisi o çalışan eve para saglayan baba
Yok ona asla soylemem zaten. Bende o korkuyu vermek istedim ama adamin zaten beni kaybetme korkusu yok ki, bir degerim yokki avukatımı ara taleplerini soyle diyebiliyorEşine cocuklar olmasa giderdim şeklinde elini bağlayan bir şey olduğunu belli etme. Ben her şeye yeterim de. Bir erkek kaybetme korkusu olmazsa çok tehlikeli olur. Ona o korkuyu ver. Tehdit etme ana bilsin hissetsin.
Cumarteside mi okul var sizin, kurs falan mı varAyyy yeter son çamaşırı da yıkadım yeterdeli değilim ben
yatacam yaw yarın okul var
kapan artık kapan kapan kapan
Benimkilerin 1 ay sonra lise giriş sınavı varCumarteside mi okul var sizin, kurs falan mı var
Sekreterim arar iletir de. Neyse düzelir inşallah.Yok ona asla soylemem zaten. Bende o korkuyu vermek istedim ama adamin zaten beni kaybetme korkusu yok ki, bir degerim yokki avukatımı ara taleplerini soyle diyebiliyor
Kış başından beri yogun bir sekilde mesai yapiyor. Ama ramazanda 5 6 hafta hiç tatil yapmadan çalıştı. Şuan yine o şekilde aşırı yoğun. Bana göre bulabildigi ilk firsatta evine gelmeli, ona göre firsat varken arkadaşiyla da konuşabilir.konuya vakıf değilim ama anladığım kadarıyla şu an yoğun bir sevgisizlik değersizlik duygunuz var. Olan hiç bir şey sizinle alakalı değil. Eşinizde sıkılmıştır daralmıştır belki. Şu an ülke olarak çok zor bir ekonomik dönemden geçiyoruz. Biraz zaman tanıyın birbirinize. Çok kırıp dökmeden. Belki o da eve gelince tartışmak istemediği için geç geliyordur. Belki içinde bulunduğu durumdan utanç yaşıyordur ve bunu kaldıramadığı için saldırıya geçiyordur. Devamlı bu şekilde değilse biraz düzlüğe çıkana kadar alttan alınabilir diye düşünüyorum.