- Emoji Skoru
- 13.871
- Puanlar
- 138
Şuraya öpücük emojisi de ekleseler keşkeGünaydın canim mutlu pazarlar❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuraya öpücük emojisi de ekleseler keşkeGünaydın canim mutlu pazarlar❤
Günaydın canimGünaydın herkese
Şuraya öpücük emojisi de ekleseler keşke![]()
Afiyet olsun gezegencim❤20 mayıs cuma
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Biri peynirli
Biri tahin pekmezli
Akşam
Paprika
Çiko
1 lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3070473
Adım 10.281
Zipzip-
Cordelia
sara_28
Afiyet olsun20 mayıs cuma
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Biri peynirli
Biri tahin pekmezli
Akşam
Paprika
Çiko
1 lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3070473
Adım 10.281
Zipzip-
Cordelia
sara_28
Paprika, renkli kalın dolmalık biberlere deniyor canımAfiyet olsunPapriko ve çiko ne olaki
![]()
Bugünden itibaren ekran görüntüsü atsam sıkıntı olmaz değil mi dünkü silinmiş telefondan ya da ben bulamadım neresinde olduğunuAfiyet olsun canim❤
Adimlarin ekran görüntüsünu atabilir misin![]()
Afiyet olsun gezegencim21 mayıs cumartesi
Kahvaltı
Yarım simit
Yarısı peynirle
Yarısı tahin pekmezle
Akşam
1 kepçe ayran çorbası
Kremalı patates
2 kasık pirinç pilavı
Salata
1 dilim pasta (bacaklarım kitlendi, oturdum sohbete daldım, yedikten sonra sözüm aklıma geldi)
Yarım dilim bir çeşit tatlımsı ekmek, misafir getirdi, tadına bakmak zorunda kaldım
1 lt su
2 kupa kahve
2 kupa çay
Eki Görüntüle 3070476
Adım 8.061
Zipzip-
Cordelia
sara_28
Tamam canim olur bugun aksam paylasirsinBugünden itibaren ekran görüntüsü atsam sıkıntı olmaz değil mi dünkü silinmiş telefondan ya da ben bulamadım neresinde olduğunu
Afiyet olsun canimSelam kızlar dünkü menümü yazıym
21.05.2022
Kahvaltı (sınıf kahvaltısıydı )
Peynir
Yeşil zeytin
Zeytin salatası
1 dilim biberli ekmek
2 tane patates kızarması
1 tane soğan halkası
4 çatal çökelek salatası
Akşam
2 şer çatal
Patlıcan yoğurtlaması
Tarator
Humus
Mor lahana yoğurtlaması
Gecmis olsunDün dışarıdayken havadan mı nedir rahatsızlandım, eve geldim gözlerimi açamaz oldum. Bi ara kalktım gözlerim karardı olduğum yere çöktüm kaldım. Havanın basıklığı mı bu hale getirdi bilmiyorum. Gece boyu da midem bulandı kalkıp tuzlu krater yedimm bastırsın diye. Ruhum da midem de çok tuhaf![]()
Geçmiş olsun canım. Güneşte ya da esintide falan mı kaldın acaba?Dün dışarıdayken havadan mı nedir rahatsızlandım, eve geldim gözlerimi açamaz oldum. Bi ara kalktım gözlerim karardı olduğum yere çöktüm kaldım. Havanın basıklığı mı bu hale getirdi bilmiyorum. Gece boyu da midem bulandı kalkıp tuzlu krater yedimm bastırsın diye. Ruhum da midem de çok tuhaf![]()
Kolay gelsin canimAilem kahvaltıya gelmişti. Çocuğumu da alıp ayrıldılar şimdi. Dün yapamadığım temizlik bugün beni bekliyor… Fırsat buldukça uğrayacağım![]()
Sen böyle yazınca benim de canım temizlik yapmak istiyor. Sonra diyorum ki amaaaaan boşverAilem kahvaltıya gelmişti. Çocuğumu da alıp ayrıldılar şimdi. Dün yapamadığım temizlik bugün beni bekliyor… Fırsat buldukça uğrayacağım![]()
Teşekkürler kaptanımKolay gelsin canim![]()