• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-23-23-49-29-36_dca2d7363d4e0d6f6c447929f113b0fb.webp
    Screenshot_2022-05-23-23-49-29-36_dca2d7363d4e0d6f6c447929f113b0fb.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 33
Canlar ben devam edemeyeceğim bazı ailevi sıkıntılar var şükür halledilmeyecek şeyler değil ama fazlasıyla aklımı meşgul ediyor diyetimi yapıyorum ama bu kafa karışıklığında buraya girip menü vs yazamıyorum mesela dün hiç iyi değildim gün boyu bir şey yiyemedim akşam yalnızca süt içip yattım çok yorgun mutsuz ve endişeli bir gündü. Çok özür dilerim kaptanlarımdan. Ilerleyen haftalarda müsait olursam burdan da kabul edilirsem yine gelmek isterim.

@Migim amber a özendin sanırım :confused:
Unideyken her derste kendimize tanı koyardık :) neti açtığımızda direkt şu şu hastalık deniyor. Borderline zaten tedavisi biraz uzun olsa da güzel sonuçlar var terapi ile . Özenti ile de öyle hisseden çok canım

Canlar ben devam edemeyeceğim bazı ailevi sıkıntılar var şükür halledilmeyecek şeyler değil ama fazlasıyla aklımı meşgul ediyor diyetimi yapıyorum ama bu kafa karışıklığında buraya girip menü vs yazamıyorum mesela dün hiç iyi değildim gün boyu bir şey yiyemedim akşam yalnızca süt içip yattım çok yorgun mutsuz ve endişeli bir gündü. Çok özür dilerim kaptanlarımdan. Ilerleyen haftalarda müsait olursam burdan da kabul edilirsem yine gelmek isterim.
Sen iyi ol da gerisi önemli değil canım, inşallah kısa sürede dönersin 🙏

pastelfit pastelfit

2.5 simit
Tereyağı
Çemen
Bal
Süzme yoğurt
Gül reçeli
Peynir
Salatalık
Domates
Zeytin

Akşam

Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava

Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips
Yaaa bi de ciddi ciddi okudum 😂

İnşallah her şey yoluna girer canım

Busracim naptin emzirme islemini sonlandirdinmi
Sen degilmiydin yoksa emzirmeyi terketmek isteyen eger yaniliyosam kbakma sen gibi hatirliyorumda
Bendim canim. 2 hafta önce ani bir kararla biraktik çok şükür. Sürekli erteledigimi farkettim ve zaten epey azaltmiştikta. Uyku öncesi biraz sorun yapti 1 hafta kadar sonra alıştı cok şükür

Back
X